- 4 Aralık 2015
- 80
- 95
- 3
- 29
Amin Canım inş.dualarım seninleOlur haber veririm Rabbim hepimize nasip etsin allh bizi bu güzel mucizesi ile mujdelendirsin bana dua edin ne olur
canım güzel haberlerini bekliyoruz nerdesin hadi yaz bize :)Olur haber veririm Rabbim hepimize nasip etsin allh bizi bu güzel mucizesi ile mujdelendirsin bana dua edin ne olur
2016 Hepimize...canım güzel haberlerini bekliyoruz nerdesin hadi yaz bize :)
kızlar yeni yılınız hayırlı olsun Rabbim yeni yılda bebişlerimize kavustursun bizi insallah :)
amin canım2016 Hepimize...
2016 bizi Bebişlerimize kavuştursun inş2016 Hepimize...
canımmmm cabuk gel nolurr merak ederizzz bizi habersiz bırakmaKızlar netim çok az hakkınızı helal edin SK giren bi arkadaş topigi idare etsin bu listemiz
Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
@SedanuR54 = 31 Aralık
Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
@bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
@Melisa1995 = 9 Ocak
@hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
@sezenorhan = 17 Ocak
@semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
amin canımmm amin ins ağzın bal yesin insallah :)yeni yıl hepinize en başta sağlık getirsin eşlerinizle mutluluğunuz, ailelerinizle birliğiniz daim olsun inşaallahh ve bi bebeklede yuvalarınız şenlensin tez vakitte hayırlısı ilee
hadi hayırlısı baklaım cnm bizi haberdar etKan testi yaptım sonuçları bekliyorum çok heycanliyim
Canım Ya bizde senle beraber heycanla bekliyoruz. Hayırlısı bakalımKan testi yaptım sonuçları bekliyorum çok heycanliyim
Biz Beraber aileyiz. Birbirimizin destekçisiyiz inş. Yanındayız canımAllh razi olsun gerçekten sizden başka kimsem yok hep sizinle paylasiyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Zaman Geçmiyor sanki yaaaYok çıkmadı daha
Canım Çok sevindim. Hayırlı olsunSonuc pozitif çıktı hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?