19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İnşallah :) sen ne kdarlık evlısın ne zamandır bebiş için ugrasıyosunuz
Ben 2 yıllık evliyim canım 15 aydır ugrasiyom esimde de bende de bi sorun yok yumurtam falan gayet iyi ama bilmiyorum olmadı yatın istanbula gidecektim çok iyi bi doktordan randevu aldim ama ameliyatı cokmus cuma gidicem inşallah

Aynen bende 2 yıllık evlıym bizdede hiç bir sorun yok 2 ay önce bebeğimi kaybettim 2 aylıkken kalbi durdu karnmda sonra kendiliğinden düştü tek isteğimiz bebek hiç korunmadık biz simdi arı sütü polen ve bal aldım bunları karışım yaptım tüketicem çok büyük faydası varmış hamile kalmaya

H.bldm 19unda yani 4 gün sonra adet olmam gerek düşükten sonra 1 defa adet oldum bu iki olucak olmam inşallah :) allah hepimiE sağlıklı tombık bebişler versin :)
Ayy canm adetlermz aynı bnde bi düşük yasadm 9 ay once 10 aylk ewlymm kürtaj mı oldn peki kendimi düstüü

Haf
Bakalm inşallahh haurlı haber alrsn bnde cok heyecenlym gecen ay dr. A gtmstm cnki hap falan yttumm bakalmmmm

Ayy canm adetlermz aynı bnde bi düşük yasadm 9 ay once 10 aylk ewlymm kürtaj mı oldn peki kendimi düstüü

Bebegimin kalbi durdu doktorlar alalım dedi ama ben yaklasmadım 2 hafta içimde kaldı ama belliydi yokşuydu sonra kendiliğinden düştü meleğim inşallah adet olmayız ya benm adetlerim hep 7 gün önceden geldiği için yumurtlama takip edemedim

Yok ilk adetimi oldum bu ikinci olucak (olmaz olsun ) :).
Ya bu progestan düşük önlemek için değilim canım ya benim iyice kafam karıştı
Ewet tatlm bebek olusursa rahim kaşınlassn dıe verdi canm hani düşük olmaması ıiçin rahmn kalınlasması grekio yaa bak 7 fün önce gelio ddn ama 4gn kaldı ya bak gelmems inşallahh gelmss bebiş vardr. Bazılrı düşük arkası hemen kalrms cnm zaten rahm hazr olurms

Doktor korunun demedi bize biz hemen başladık çalışmalara gecen ay bekledim olmadı bu ay inşallah vardır bi belirti de yok açıkçası sadece tursu yemek istiyorum bide iitahım var 3 gün önce kan testi yaptırdım 0.100 cıktı doktor 1 hafta var adet olmana geç döllenmedir dedi içimi rahatlattı insaşlah vardır sende belirti falan varmı

Yarn esimin dogm gunu inşallah gec de olsa baba olmustr da bole bi hedyem olur
İnşallah ya dua ediyorum allaha isteyen herkesin karnına bebişlerini versin bian önce DİE beklemek çok kötü bsey 2 sene bekledim umudum kesilmişti hamile olduğumu öğrendm şimdi bi umut var demek düşük de olsa hamile kaldıysam yine kalabilirim diye avutuyorum kendimi

Canm psikolojik belirtii cokkk ama suan sadce ara ara batmalar belde ve kasıkda belm agruo bde oteknde asırı belm agrmstı bide normalde adetten 3 yada 4 gun once gogslerm acr bakalm henz onlar yok bde adete 10gun varken kahve iki damla leke gelms sabah gorunce sasrdm bda hc gelmdi bakalm peki sende varmi

Sorma bnde oleym.. Canm amin amin inşallah herkes kavussun ewladınaa.. Cnm bn hams deilken ble nprmal degerm 1.20 çıkıo mesela senn nden ole ki???

İnşallah şu an hamilesindir canim benim doktora gidip bi tedavi gördün mü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…