- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
oda doğru :)Sanmiyorum ya bu bi hastalık degl sonc olarak gecsn
doktora gitmeyi hemen bırakma canım bi tedavi görmen gerekiyo belkiÇOk gorundum adetlerim duzensizlesti kist oluştu öyle üç ay önce hersey normale dönmüştü tabi tatilden geldikten sonra gene kist olusmustu
Sen doktora görün dün mu canim neden olmamisMerhaba kızlar yalnız degilsiniz bende sizdenim. :) 21 yaşındayım bende 1bucuk yıllık evliyim. Olur hepimizin bebeği duayi eksik etmeyelim.
Utanmaz hem konu acıo hem konusunun basında bulunmuooooTopige hosss geldinizzz kizlaaarnasilsiniz bakalım cooook uzun zaman sonra ben geldim :))) ben yokken kimse de yokmus
Utanmaz hem konu acıo hem konusunun basında bulunmuoooo
kımsecikler girmiyo buraya herkes bırakp gtms
Hsbldm bnde yeniyim
Hosgeldin canim bende yoktum uzun suredir . Memlekete gittim biraz kafam dagilsin diye . İyide geldi baya sonra gelsim genetik testler icin kan verdik sonuclarini bekliyoruz hayirlisi ile canim sen neler yapiyosun nerdesin suanBen deeeeee ozledimmm hem de cooook hepinizi ayrı ayrı ozledimmmseni de coook merak ettim canimmm nasilsin durumun nasıl ?
Hosgeldin canim bende yoktum uzun suredir . Memlekete gittim biraz kafam dagilsin diye . İyide geldi baya sonra gelsim genetik testler icin kan verdik sonuclarini bekliyoruz hayirlisi ile canim sen neler yapiyosun nerdesin suan
Canım ne zamandır dusunuyosun bebisCanim benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız çok beklemeden hayırlı sağlıklı bi yavrun olur insallah. Biraz kafan dagilmis oldu hem iy yaptin canim. D.bakirdayim canım yaklaşık bir aydır yerlestik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?