19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ÇOk gorundum adetlerim duzensizlesti kist oluştu öyle üç ay önce hersey normale dönmüştü tabi tatilden geldikten sonra gene kist olusmustu

Merhaba kızlar yalnız degilsiniz bende sizdenim. :) 21 yaşındayım bende 1bucuk yıllık evliyim. Olur hepimizin bebeği duayi eksik etmeyelim.

Benim bi kaç sebebim var. Bi çift rahim rahatsızlığı var bi de esim asker şuan olmadı daha. Dusunmedik ustune de çok dusmedik. Hayırlısı inşallah yakın zaman da olur inşallah.

Topige hosss geldinizzz kizlaaar nasilsiniz bakalım cooook uzun zaman sonra ben geldim :))) ben yokken kimse de yokmus

Ben deeeeee ozledimmm hem de cooook hepinizi ayrı ayrı ozledimmm seni de coook merak ettim canimmm nasilsin durumun nasıl ?
Hosgeldin canim bende yoktum uzun suredir . Memlekete gittim biraz kafam dagilsin diye . İyide geldi baya sonra gelsim genetik testler icin kan verdik sonuclarini bekliyoruz hayirlisi ile canim sen neler yapiyosun nerdesin suan

Hosgeldin canim bende yoktum uzun suredir . Memlekete gittim biraz kafam dagilsin diye . İyide geldi baya sonra gelsim genetik testler icin kan verdik sonuclarini bekliyoruz hayirlisi ile canim sen neler yapiyosun nerdesin suan

Canim benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız çok beklemeden hayırlı sağlıklı bi yavrun olur insallah. Biraz kafan dagilmis oldu hem iy yaptin canim. D.bakirdayim canım yaklaşık bir aydır yerlestik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…