- 30 Ocak 2015
- 18.441
- 18.579
- 498
- 29
Bizde gösterdi baya netti yanıBazen karisiklik oluyor da kesin dediyse net gormustur o zaman canim :))
Canm ben internetten bi uygulama indirmistm ordan takip edyodm yumurtlama günlerini tuttuHayırlı günler bayanlar. 3 aydır gebelik istiyorum fakat olmuyor. akıntılarımla yumurta takibi yapıyorum fakat tutmadı ovulasyon testi alıyım dedim değişik fiyatlar markalar kafam karıştı. Önerisi olan var mı ya da başka çözümü olan
ben takvimim adında bir uygulama kullanıyorum sen hangisini tkullanıyorsun ve bişey sorucam o yumurtlama günlerinde akıntın oluyor dimi.Canm ben internetten bi uygulama indirmistm ordan takip edyodm yumurtlama günlerini tuttu
Evet oluyodu canım o günleri degerlendr benmde kullandgm oyduben takvimim adında bir uygulama kullanıyorum sen hangisini tkullanıyorsun ve bişey sorucam o yumurtlama günlerinde akıntın oluyor dimi.
hep ona göre gidiyorum hatta en yüksek dediği günleri çok iyi değerlendiryorum. hayırlısı tabi. Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsinEvet oluyodu canım o günleri degerlendr benmde kullandgm oydu
Sağol canım darısı snahep ona göre gidiyorum hatta en yüksek dediği günleri çok iyi değerlendiryorum. hayırlısı tabi. Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallahSağol canım darısı sna
7 ay denedk canmAmin inşallah
Ne kadar sürede oldu sizin?
Büyük sabır gerekirmiş demekki.7 ay denedk canm
Bi doktora görün canim için de rahat eder hemYa kızlar bnde 19 yaşında ewlendim şimdi 20yasindayim hiç korunmadigimz halde çocuk olmuyo
Yanı siz ne kadardır denysnz kiBüyük sabır gerekirmiş demekki.
3. ay bu ay şuan regl im. Çok ümitliyim ama erkenden geldi hatta. benim adet döngüm 21 28 arası oluyor.Yanı siz ne kadardır denysnz ki
O zaman yumurtlaman n gayet iyidir benm 35 günü buluyordu son iki ay tam 30 gnde olmaya baslamstm3. ay bu ay şuan regl im. Çok ümitliyim ama erkenden geldi hatta. benim adet döngüm 21 28 arası oluyor.
bugune kadar 24 yaşındayım iki kere bi ay olmadan geçti birde ramazanda 40 gün olmadım arefe gece oldum. Düzenlide ilişkim var ama nasip bakalım. Eşim 4 kardeş Benim de annemin ilk çocukları ikizmiş ölmüş yani bizde 4 kardeşiz annemin tarafı çok kalabalık bir tek halamın çocuğu yok onun yumurtaları çatlamıyor. İnş ona benzememişimdir.O zaman yumurtlaman n gayet iyidir benm 35 günü buluyordu son iki ay tam 30 gnde olmaya baslamstm
Herkes farklı Canm öyle bi ihtimal yok senin ailende var diye sende olcak dye bsy yok sonc olarak bu genetik genlerden geçen bsy deglbugune kadar 24 yaşındayım iki kere bi ay olmadan geçti birde ramazanda 40 gün olmadım arefe gece oldum. Düzenlide ilişkim var ama nasip bakalım. Eşim 4 kardeş Benim de annemin ilk çocukları ikizmiş ölmüş yani bizde 4 kardeşiz annemin tarafı çok kalabalık bir tek halamın çocuğu yok onun yumurtaları çatlamıyor. İnş ona benzememişimdir.
Annem hep şey der "kız anneden alırmış" genlerini bu konuda ne kadar doğru bilmiyorumHerkes farklı Canm öyle bi ihtimal yok senin ailende var diye sende olcak dye bsy yok sonc olarak bu genetik genlerden geçen bsy degl
Sanmiyorum ya bu bi hastalık degl sonc olarak gecsnAnnem hep şey der "kız anneden alırmış" genlerini bu konuda ne kadar doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?