- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Canım hoşgeldinnn ben de 28 yaşındayım kriter derdi yok topiğimizde. İnşallah bu topik uğurlu gelir hemen hamiş olursun sende. Ne zamandır korunmuyorsunuz ?selam ben 26 yaşındayım aradığınız kretere uymuyorum ama sorunlarımız ortak diyebilirim.
Canım değerin çok yüksek değil zaten, muhtemelen düşer ama takip etmekte fayda var önmüÜzdeki ay da yüksek çıkarsa sen doktorunu uyar canım ilaçla hemen Düşüyor endişelnme.evet canım, 3. Gunu baktırdım.. Benm sormak istediğim doktor yukseldiğini bile soylemedi, herşy normal dedi. Bn evde kendim bakınca referans aralığını aştığını fsrkedip endişelendim..
sence doktr ustunde durmadığına gore ciddi bişy yoktr değil mi
peki canım, çok teşekkur ederim. İçim rahatladı yaCanım değerin çok yüksek değil zaten, muhtemelen düşer ama takip etmekte fayda var önmüÜzdeki ay da yüksek çıkarsa sen doktorunu uyar canım ilaçla hemen Düşüyor endişelnme.
Rica ederim canım için hep rahat olsun.peki canım, çok teşekkur ederim. İçim rahatladı ya
Bilmm bn sevmiyorm
İzmir sevilmez mi aşk olsun!
doktor çok ayrıntılı usg baktı, 6 lı hormon istedi, herşy gayet iyi, en ufak bi skntı bile goremedim dedi ama 8 ay oldu olmuyo.. Ne yapmalıyım sence canmRica ederim canım için hep rahat olsun.
Olsun bak İzmir seni seviyorBilmm bn sevmiyorm
Eşin de muayene oldu mu canımdoktor çok ayrıntılı usg baktı, 6 lı hormon istedi, herşy gayet iyi, en ufak bi skntı bile goremedim dedi ama 8 ay oldu olmuyo.. Ne yapmalıyım sence canm
Olsun bak İzmir seni seviyor
yok canm, ama daha once 2 defa duşuk yaptım. Kendiliğinden gebe kalmıştımEşin de muayene oldu mu canım
AA cnm sem izmirdemsn ya ???Sen neler yapıyorsun canım? Nerelerdesin?
Hatırlıyorum canımsöyleöiştin, ama eşin de yine muayene olabilir kuzum, düşük materyali araştırılmış mıydı?yok canm, ama daha once 2 defa duşuk yaptım. Kendiliğinden gebe kalmıştım
Evet ben izmirdeyim canım.AA cnm sem izmirdemsn ya ???
Hadii yaEvet ben izmirdeyim canım.
evet, onun tedsvisi ayrı ,gebe kalınca başlanacak ama 8 aydr olmuo kiHatırlıyorum canımsöyleöiştin, ama eşin de yine muayene olabilir kuzum, düşük materyali araştırılmış mıydı?
BucadayımmmHadii yaneresnden pki.
Hayıt otu, tohumu düye bir şey duydum canı , ama sana yara mı bilmiyorum. Bir araştırsana bakalımevet, onun tedsvisi ayrı ,gebe kalınca başlanacak ama 8 aydr olmuo ki
Bndr karabaglarda.Bucadayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?