19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Valla bende burda konuşuyorz sklmyrm rahat rahat arkadaş gibisiniz aynı tanımıyoruz ama birbirimizi :))
Birbirini tanımayan ama birbiri için endişelenen, derdine derman arayan, merak eden çok Kıymetli bir platform burası. Etiketlerin olmadığı kimsenin böbürlenmediği, yargılamadığı her türlü mahremini paylaştığı, en Saçma hallerimizi bile saklamaktan çekinmeyeceğimizzz tek alan burası.

Canım sen mutlu ol, dinlen, bol bol güzel anı biriktir. Bebişine iyi bak. Dualarını Üzerimde hissediyorum.sen de bize ara ara güzel haberler ilet. Canım benim.

Görmeden sevmek evet tam da böyl ve bu çok Kıymetli, iyi ki burası var iyi ki bizi buluşurmuşsunuz canım Berf0o0o

Ay canimm valla mide bulantisindan oluyorum elim kolum kalmiyo iki gun arayla serum alip geliyorum uc gunde iki kilo vermisim cok zormus . Amaaa kalp atislarimizi duyduk 6+2de butun sıkıntımı aldi goturdu
Doğunca anlat annesi, de ki yaramaz bana neler çektirdin ama bir kalp atışını duydum sıkıntı falan kalmadı.

Tilbe alacaktı sonuç? Canım haber var mı?

Merhaba kızlar Çoktandır gelemiyorum hamiş arkadaşlar gözünüz aydın tebrik ediyorum sizlerin adına sevindim
Canım sen nerdesin ya, iyi misin Çoktandır yoksun. Sadece iş yerinde giriyorum demiştin sanki, ben De izindesin falan sandım. Iş değiştirmişsiniz hayırlı olsun, inşallah seni daha mutlu edecek bir iştir.

Bilmiyorum canim ya doktor korkma diyor ama olmuyor iste dua var uzerimde tasiyorum artik Allahima emanet ne diyeyim
Canım sen üsüne Şen'i yap Allah emanet et, dinlen bol bol. Doktorunun uyarılarına kulak ver. Her şeye panik yapıp kendinI de eşini de o minnacık BebeğinI de üzme bir tanem.

Canım prolaktin her durumda yükseebilen bir hormon, senin ki referans değerini aşmış, ama çok yüksek değil. Adetin 3. Günü mü baktırdın? Ben de dostinex kullanmıştım değerim 35 çıkmıştı ilaçla düştü. Sıkı sütyen, stres, memeye ağırlık darbe bazen dokunma bile bu Değeri yükseltir.

evet canım, 3. Gunu baktırdım.. Benm sormak istediğim doktor yukseldiğini bile soylemedi, herşy normal dedi. Bn evde kendim bakınca referans aralığını aştığını fsrkedip endişelendim..
sence doktr ustunde durmadığına gore ciddi bişy yoktr değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…