- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
ayy allh razı olsun canmmSendende razi olsun canim yok yuksek degil olsa doktorda soylerdi emin ol
Kiyamam kuzum oda olcak inşaallahKız ne skcisiii keşke biz de hamile olsak evde otursak
Birbirini tanımayan ama birbiri için endişelenen, derdine derman arayan, merak eden çok Kıymetli bir platform burası. Etiketlerin olmadığı kimsenin böbürlenmediği, yargılamadığı her türlü mahremini paylaştığı, en Saçma hallerimizi bile saklamaktan çekinmeyeceğimizzz tek alan burası.Valla bende burda konuşuyorz sklmyrm rahat rahat arkadaş gibisiniz aynı tanımıyoruz ama birbirimizi :))
Canım sen mutlu ol, dinlen, bol bol güzel anı biriktir. Bebişine iyi bak. Dualarını Üzerimde hissediyorum.sen de bize ara ara güzel haberler ilet. Canım benim.Arkadaslar herkese selamlar, bi girdim o kadar cok bildirim var ki cok mutlu oldum. Beni merak eden etmeyen herkese cok tesekkur ediyorum. Iyi ki varsiniz :) ozellikleBerf0o0o 'm ve Kilim ve tohum 'm beni unutmamissiniz, etiketlemelerinizi okudum hep ve cok sevindim :) butun sayfalari okuyamadim yeni gelen arkadaslarim eger birsey yazdiysaniz ve cevap vermediysem affola.
Canlar ben tatile memlekete geldim. Aile ziyaretleri, akraba ziyaretleri, ozlem giderme derken hic giremedim cumartesiden beri. Iyiyim cok sukur, henuz doktora gitmedim ama fiziksel olarak bebisimizle ilgili bi sıkıntı yok. Kalp atisini duymak icin sabirsizlaniyoruz biraz :)
Umarim sizler de iyisinizdir, hep iyi olun, iyi kalın. Herkes aklimda hep dua ediyorum, Allah im isteyen herkese hayirli zamanda saglikli bi bebis nasip etsin insallah.
biliyor musunuz, cok iyisiniz hepiniz. Belki de tanidigim pek cok insanin aklina dusmuyorumdur, sizin akliniza dustugum gibi. Herkes dunyalik olmuş. Sagolun gercekten, Allah razi olsun. Cok opuyorum hepinizi, hatta en kocamanindan. Eger girebilirsem yine yazarim ama bayrama kadar fazla giremeyecegim. Hakkinizi helal edin hepiniz. Dondugumde guzel haberler duyarim umarim, saglicakla kalin, sevgiler :))
Görmeden sevmek evet tam da böyl ve bu çok Kıymetli, iyi ki burası var iyi ki bizi buluşurmuşsunuz canım.... insanlar birbirinid gormeden sevebiliyor.. yegenimizi iyi bsk kndinede.bikdirimleree ismini gormk guzel. bu guzel duaların amnn diyorum. Bu arada bnde seni sordum ama etiket yapmadıyi blmedigimdn yapamadim . Bize hbr verrdin smdi rahat rahay takil. Aklımzdydn ..
Eşim bana diyor ki daha evvel Kitapların dışında bir şeyle bu kadar mutlu olmamıştın , pek çok şeyi kavrayışın Değişti. Sana çok iyi geldi bu.Bende öyle girdim mi cikamiyorum valla yemek yapmayı bile erteliyorum saat kaça kadar
Olsun canım benim azcık da olsa tatlı dilini esirgemiyorsun bizden ya, bize tat katıyorsun.Aynen ya öyle vallah müsait olsam surekli burda olurim da işte arada bir gidiyorum :))) tadını alamiyorum
Kıyama ben sana kötüsün diye yazmıyoruz canım serumla beslenecek kadar vücudun hırpalanmış, geçecek inşallah kuzum.ama kimseler beni sormamış hiç
Doğunca anlat annesi, de ki yaramaz bana neler çektirdin ama bir kalp atışını duydum sıkıntı falan kalmadı.Ay canimm valla mide bulantisindan oluyorum elim kolum kalmiyo iki gun arayla serum alip geliyorum uc gunde iki kilo vermisim cok zormus . Amaaa kalp atislarimizi duyduk 6+2de butun sıkıntımı aldi goturdu
Sen doktorunu zorla valla ya bak ne kadar Büyüdü artık dinle kuzum kuzunun sesini.Amin canım doktor dinletti mi sana yaa bana dnletmedi hiç ultrasondada gormedm bu gttgmde dicem insan bi dinletr
Tilbe alacaktı sonuç? Canım haber var mı?Merhabaaa kızlar nasilsiniz ne yapiosunuz tahlilleri alanlar vardı sonuç ne oldu merak ettim :)
@ElifAhsen02 canimmm nasilsin ne yapiosun durumun nasıl vallah seni çok merak ettim ben bir defa etiketlwdim cevap gelmedi ben de pek giremiyodum :) cooook özledim ama
Canım sen nerdesin ya, iyi misin Çoktandır yoksun. Sadece iş yerinde giriyorum demiştin sanki, ben De izindesin falan sandım. Iş değiştirmişsiniz hayırlı olsun, inşallah seni daha mutlu edecek bir iştir.Merhaba kızlar Çoktandır gelemiyorum hamiş arkadaşlar gözünüz aydın tebrik ediyorum sizlerin adına sevindim
Asa neden sıkıcı bebeğimle sohbet et bol bol evde kendine bir meşgale bul mutlaka.bizde gidebilsek keske tatileecok sıkıcı bi yaz beni bekliyo :)
İzmir sevilmez mi aşk olsun!Ben kocaelinde yasiyorm. Kocaeli izmire göre daha fazla gelisms yer. Izmiri sevmiym
Canım sen üsüne Şen'i yap Allah emanet et, dinlen bol bol. Doktorunun uyarılarına kulak ver. Her şeye panik yapıp kendinI de eşini de o minnacık BebeğinI de üzme bir tanem.Bilmiyorum canim ya doktor korkma diyor ama olmuyor iste dua var uzerimde tasiyorum artik Allahima emanet ne diyeyim
Canım prolaktin her durumda yükseebilen bir hormon, senin ki referans değerini aşmış, ama çok yüksek değil. Adetin 3. Günü mü baktırdın? Ben de dostinex kullanmıştım değerim 35 çıkmıştı ilaçla düştü. Sıkı sütyen, stres, memeye ağırlık darbe bazen dokunma bile bu Değeri yükseltir.Mrb kızlar, bugun doktora gittim yine hormon tahlili faln yapıldı doktor herşy gayet iyi dedi ama ben eve gelip inceleyince prolaktinin belirtilen referans aralığından yuksek olduğunu farkettim.. Lutfen yorum yapın..
referans aralığı : 4.79 - 23,3
benim değerim 29,21 çıkmış. Geçen ayda çekmiştim geçn ayki sonucum 16,98
kafam çok karıştı. Lutfen yorum yapın
Gel gel hoşgeliyorsun.Evet ya ngn kimsee yok nereye gtti bu millet.. bnde allahin izniyle çarşamba gunu izmire gidiyorum
Sen neler yapıyorsun canım? Nerelerdesin?Giremiyorum pek ya fırsatım olmuyor arada bakınıyorum işte. Sen napıosun nasılsın bebiş napıooo
evet canım, 3. Gunu baktırdım.. Benm sormak istediğim doktor yukseldiğini bile soylemedi, herşy normal dedi. Bn evde kendim bakınca referans aralığını aştığını fsrkedip endişelendim..Canım prolaktin her durumda yükseebilen bir hormon, senin ki referans değerini aşmış, ama çok yüksek değil. Adetin 3. Günü mü baktırdın? Ben de dostinex kullanmıştım değerim 35 çıkmıştı ilaçla düştü. Sıkı sütyen, stres, memeye ağırlık darbe bazen dokunma bile bu Değeri yükseltir.
Valla benim misafirim vardı şehir dışındanEvet ya ngn kimsee yok nereye gtti bu millet.. bnde allahin izniyle çarşamba gunu izmire gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?