Bende 94 canim:)Gerçekten mi :) ne güzel canım o zaman bi ikimiz varız :)
Merhaba kızlar Çoktandır gelemiyorum hamiş arkadaşlar gözünüz aydın tebrik ediyorum sizlerin adına sevindimMerhaba Arkadaşlar
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
1- Hamişimiz @firdevscansu
2- Hamişimizilknurrr22
3- HamişimizElifAhsen02
4- Hamişimiz @elif mina
5- Hamişimiz @Minnur92
6- Hamişimiz @leylmira
7- Hamişimiz @zeyzey_16
Maşallah Sayıları Artsın İnşallah
Ablaaamm hoş geldin nasilsin ? Durumun nasıl ne zamandır yoktur ugramiyosun artıkMerhaba kızlar Çoktandır gelemiyorum hamiş arkadaşlar gözünüz aydın tebrik ediyorum sizlerin adına sevindim
İlknurumm doğru diyosun vallah herkes tatilde herkes gezmede :))))bu aralar sohbetler bi azaldı sanki
bizde gidebilsek keske tatileeAblaaamm hoş geldin nasilsin ? Durumun nasıl ne zamandır yoktur ugramiyosun artık
İlknurumm doğru diyosun vallah herkes tatilde herkes gezmede :))))
Ablaaamm hoş geldin nasilsin ? Durumun nasıl ne zamandır yoktur ugramiyosun artık
Yok be güzelim is değişikliği yaptım alışma sürecindeyim birde bilgisayarım bozuldu yoksa gelirdim biliyorsun bu arada hala hamiş olamadımAblaaamm hoş geldin nasilsin ? Durumun nasıl ne zamandır yoktur ugramiyosun artık
git git gezEvet ya ngn kimsee yok nereye gtti bu millet.. bnde allahin izniyle çarşamba gunu izmire gidiyorum
niye sevmysnBen kocaelinde yasiyorm. Kocaeli izmire göre daha fazla gelisms yer. Izmiri sevmiym
Canim iyiyim dicem ama pek degilim . Mide bulantim cok fazla iki gun arayla serum alip geliyorum bide surekli lekelenmem var korkuyorumMerhabaaa kızlar nasilsiniz ne yapiosunuz tahlilleri alanlar vardı sonuç ne oldu merak ettim :)
ElifAhsen02 canimmm nasilsin ne yapiosun durumun nasıl vallah seni çok merak ettim ben bir defa etiketlwdim cevap gelmedi ben de pek giremiyodum :) cooook özledim ama
bizde gidebilsek keske tatileecok sıkıcı bi yaz beni bekliyo :)
Yok be güzelim is değişikliği yaptım alışma sürecindeyim birde bilgisayarım bozuldu yoksa gelirdim biliyorsun bu arada hala hamiş olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?