19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhabaaa kızlar nasilsiniz ne yapiosunuz tahlilleri alanlar vardı sonuç ne oldu merak ettim :)

ElifAhsen02 canimmm nasilsin ne yapiosun durumun nasıl vallah seni çok merak ettim ben bir defa etiketlwdim cevap gelmedi ben de pek giremiyodum :) cooook özledim ama

Merhaba kızlar Çoktandır gelemiyorum hamiş arkadaşlar gözünüz aydın tebrik ediyorum sizlerin adına sevindim

Ablaaamm hoş geldin nasilsin ? Durumun nasıl ne zamandır yoktur ugramiyosun artık

İlknurumm doğru diyosun vallah herkes tatilde herkes gezmede :))))
Ablaaamm hoş geldin nasilsin ? Durumun nasıl ne zamandır yoktur ugramiyosun artık

İlknurumm doğru diyosun vallah herkes tatilde herkes gezmede :))))
Yok be güzelim is değişikliği yaptım alışma sürecindeyim birde bilgisayarım bozuldu yoksa gelirdim biliyorsun bu arada hala hamiş olamadım

Canim iyiyim dicem ama pek degilim . Mide bulantim cok fazla iki gun arayla serum alip geliyorum bide surekli lekelenmem var korkuyorum bir haftadan bu yan doktor bisey olmaz dedi ama hic durmuyor

Yok be güzelim is değişikliği yaptım alışma sürecindeyim birde bilgisayarım bozuldu yoksa gelirdim biliyorsun bu arada hala hamiş olamadım

Aaa hayırlı olsun abla yeni işin Rabbim hayırlı bol kazançlar nasip etsin inşallah. O da olur ablam dua et hayirlisiyla inşallah bebisin de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…