Yarın aynı kaderi yaşayacağız desene o zaman, bende evde ttest yapıp kan vermeye gideceğim. Yarın adet gecikmesini 6.gunu üstelik. .Yrn yekrar test yapip kan vermeye gidiyorum kizlar dua edin hamile olayim rabbim isteyen herkese versin
Hayırlı haberlerle geleceğim inşallah.. Ama yarın ki tahlili hemen alamayacağım sanırım, ertesi gün veriyorlar sonuçları sağlık ocağında bizimHayırlısı kuzummmmm
Amin kan testi ac mi tok mu aliyorlar aacebaKorkma canım Hayırlısı diyelim, Allah hayırlıysa versin.
Benim 14 gunum cnm evet haber ver mutlakaYarın aynı kaderi yaşayacağız desene o zaman, bende evde ttest yapıp kan vermeye gideceğim. Yarın adet gecikmesini 6.gunu üstelik. .
12den sonra artık bişey yeme canım su haricinde sabah aç karnına gitAmin kan testi ac mi tok mu aliyorlar aaceba
Neden o kadar bekledin kiBenim 14 gunum cnm evet haber ver mutlaka
Yarin yaptircam canimCanım kan tahlili yaptırsana onda hemen çıkar.
Yok ama hic skmz en sona taktim yine sıktı.Korkma canım, sütyen sıkmıştım belki. Iki meme aynı olmaz zaten simetrik değildir kuzum. Ama genel cerrahi servisine başvurup meme muayenesi yaptırabilirsin. Bir de luteal dönemde yani ovulasyonun sonraki hafta süt hormonu artışa geçer o da ağrı şişlik yapabilir.
Tahmini olarak 2 haft kadarsa cikmayabilir ve sonuçta hamile olsam bile hüsran olabilir canım bence gecikmesini bekle bende şüpheleniyorum ama 6.gun oldu gecikeli daha yarın gideceğimYarin yaptircam canim
Olsun canım, testte görürsen ikinci çizgiyi inşallah daha Ümit'le bekleriz.Hayırlı haberlerle geleceğim inşallah.. Ama yarın ki tahlili hemen alamayacağım sanırım, ertesi gün veriyorlar sonuçları sağlık ocağında bizim
Aç tok farketmiyor canım.Amin kan testi ac mi tok mu aliyorlar aaceba
Hamilelik şüphen varsa goguslerinde büyüme olabilirYok ama hic skmz en sona taktim yine sıktı.bnmde basima böyle bisey glmiynce korktum. Ins bisey yoktur.
Bizim Ocak oözellikle aç istiyor kuzum kuzumAç tok farketmiyor canım.
Bilmiyordum canım bana doktor hiç farketmez Demişti daha evvel. Ama madem öyle aç susuz gidilmeliiiiBizim Ocak oözellikle aç istiyor kuzum kuzum
Bayilma ihtimalinden korkuyorum da o yuzdenBizim Ocak oözellikle aç istiyor kuzum kuzum
Bu ay bklemdm hamile olduğumu ama olmadiHamilelik şüphen varsa goguslerinde büyüme olabilir
Evet, önemli olan ilk test benim için ama umudumu kaybetmiyorum :)Olsun canım, testte görürsen ikinci çizgiyi inşallah daha Ümit'le bekleriz.
Canım farkediyormuş bak ben yanlış biliyormuşum.Aç tok farketmiyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?