Insallah canım :)Hayırlısı kuzummmmmmmm
Adet belirtileri yaşamış mıydın canım bende hiç biri yok arada olan mide bulantısı ve göğüslerimdeki hassasiyet dışında :) Bi de benim yazımı cevaplayarak yazarsan cevaplarını görmüş olurum :)Bnmdr adetim hic grcikmez bir hafta gecikti snra kan testi fln yaptım. Gebelik şüpheli cikti. Sonra adet oldum
29 Mart Salı diye gösteriyor canım baktım şimdi :) Mart annesi oluyorsun bende hamişsem eğer 10 Mart benim :) gebelik belirtilerin var mı? Bir de hamilelik takvimi eklemişsiniz. 2haftalık iken nasıl öğrendiniz ?Kizlar hamile kalirsam benim sat 22 haziran mart annesi mi olurum nisan mi?
daha kesinligi yok ama ben supheleniyorun29 Mart Salı diye gösteriyor canım baktım şimdi :) Mart annesi oluyorsun bende hamişsem eğer 10 Mart benim :) gebelik belirtilerin var mı? Bir de hamilelik takvimi eklemişsiniz. 2haftalık iken nasıl öğrendiniz ?
Anladımdaha kesinligi yok ama ben supheleniyorun
Dogru diyon cnmAdet belirtileri yaşamış mıydın canım bende hiç biri yok arada olan mide bulantısı ve göğüslerimdeki hassasiyet dışında :) Bi de benim yazımı cevaplayarak yazarsan cevaplarını görmüş olurum :)
Ne güzel canım iyi bakıyorsun o zama sen kendine :)Dogru diyon cnmBnmde öyleydi başka bir belirtim olmadi. Cnku bn adet agrisi ckmm ve adet olcm diyede oyle belirtti flan fazla olmz. Hatta bazen hic olmz..
Maşallah sen nasıl bir güzelliksinnnnn
Tilbecimmmm testi yenilendin mi29 Mart Salı diye gösteriyor canım baktım şimdi :) Mart annesi oluyorsun bende hamişsem eğer 10 Mart benim :) gebelik belirtilerin var mı? Bir de hamilelik takvimi eklemişsiniz. 2haftalık iken nasıl öğrendiniz ?
Canım kan tahlili yaptırsana onda hemen çıkar.daha kesinligi yok ama ben supheleniyorun
Buradayım canımmmmmmmBnde diyorum ki bu kiz nrde. Kilim ve tohum
Şişkinlik mi? Boynunun alt Tarafından başlayıp göğsün doğru dikey yönlü sıkı sıkı parmak uçlarıyla Muayene etsene kuzum.Kizlar bisey sormk istiyorum sizde de oluyor mu bu... göğsümun ucunda bazi bazi hafif yamulma gibi bir sry oluyo. Anlatabldm mi bilmiyorum ama. Hic boyle olmamıştı ve göğsüm de bi şişkinlik gibi bir sey.
Sutyen takıyorm mesela sıkıyor bni. Eskiden böyle değildi anlayamıyorum. Diğer göğsümden biri farklı gibi. Simetri olarak.ins bisey ckmazdaŞişkinlik mi? Boynunun alt Tarafından başlayıp göğsün doğru dikey yönlü sıkı sıkı parmak uçlarıyla Muayene etsene kuzum.
ayy canm bnm nasıl bi aksiliktr bu. Nolcak şimdi pekiCanlaaaarimmm ben geldimm sizi cooook özledim vallahi aklım hep burdaydi bir turlu giremedimm. Tayinimiz çıkmıştı d.bakıra gittik ev satın almak için gezindik iki gün fikir edindik babamlara geldim ve dün öyle bir haber geldi ki felegimiz sasti. Kızlar bizim tayin iptal olmuş buradaki 60 kişiden 20 kişi kalmış o 20 kişinin içinde bizde varız çok saçma ve adil olmayan bi sistemle çöl mağdurun evimi topladım eşyalarım İstanbul da ben bitlisteyim eşyalarımin olduğu ev kiraya verildi bile cikmamizi bekliyorlar girecek olanlarında şimdi oturdukları evi kiraya vermişler cook magduruz anlicaginizşuan nasıl bi yol cizecegimizi bilmiyoruz sizinle paylaşmak istedim. Sizi de çok merak ettim var mi HAMİŞİMİZ :) @Enyalios @zeyzey_16 Kilim ve tohum bi sizin bildiriminiz geldi etiketlediginiz için :-* beni merak etmissinjz hakkınizi helal ediiinn :-* cooook seviliyosunuzz kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?