- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
bence kendince halletme canım bi doktora görün ve tek taraflı değil eşinde muayene olsun tedbir amaçlı
1 sene d olmasını bekliyorum canım inşallah gerek kalmaz daBence de kuzum doktora görün hem sen hem eşin arkadaşa katılıyum.
inşallah canım bi senen dolsun öyle git bilmeden yanlış bişey yapmamaya çalış inşallah gerek de kalmaz :)1 sene d olmasını bekliyorum canım inşallah gerek kalmaz da
Yapmadim test ya hala da olmdimBizi de haberdar et canim..
olmaz canım 3.4.5. günü hormonlarına baktırabilirsin.Kızlar çok mutluyum en sonunda adet olabildim Allahım nasıl rahatladım yanlız şimdi bir sorunum var benim hormon testlerim var adetin 3. Günü yaptırmam lazım ama oda pazara denk geliyor ptesi yaptırsam yani 4. Gününde bi sıkıntı olurmuki acep
tamam canım biz hurda hayırlı haberlerini bekliyoruz.Canım pazartesiye kadar beklemeye devam edicem olmazsa gidicem kan testine
inşallah canım, güzel haberler vermene az kaldı demek kiİnşallah arkadaşım, bu cumartesi bir doktora başlıycam çapa'da bir arkadaşımın onun tedavisiyle 7 senin üzerine ikiz kızları oldu bakalım bize de inşallah fayda eder..
çok güzel canım, o zaman stres yapmadan münasebete devamKizlar doktorun verdigi testleri yaptirdim hersey temiz cikti
inşallah gerek kalmaz tabi ama bebiş için bedenin hazır mı diye de baktırmakta fayda var1 sene d olmasını bekliyorum canım inşallah gerek kalmaz da
Insallah canım :)Tamam canim, guzel haberler alirsin insallah, biz de duyariz burda
Insallah canım güzel haberlerle gelirim buraya :)tamam canım biz hurda hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Ne güzel canım Allah bizede nasip eder inşallah :)merhabalar kizlar bende 22 yasindayim 2.bebegime hamileyim 2.kizim olcak insallah
canım senin testi eşime de gösterdim bak bakayım sence burda ikinci çizgi var mı dedim ben?Insallah canım güzel haberlerle gelirim buraya :)
hayirlisi ile insallahNe güzel canım Allah bizede nasip eder inşallah :)
Merhaba canım hoş geldin topiğimizeeeee , Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin canım.merhabalar kizlar bende 22 yasindayim 2.bebegime hamileyim 2.kizim olcak insallah
İnşallah şekerim, senin durumun nasıl? iyi geceler..inşallah canım, güzel haberler vermene az kaldı demek ki
Valla biz bu ay kafamıza takmıyoruz bebek meselesini canım, eşim de bende biraz yıprandık bu ay sakinim kısmet diyoruz kuzum.İnşallah şekerim, senin durumun nasıl? iyi geceler..
İnşallah arkadaşım, burada paylaşırım zaten.. Hayırlı geceler..amin canım insallah sizede bi an önce nasip etsin :))
Nasip arkadaşım ben 3 senedir bekliyorum, doğru bir zamanı vardır elbet...Valla biz bu ay kafamıza takmıyoruz bebek meselesini canım, eşim de bende biraz yıprandık bu ay sakinim kısmet diyoruz kuzum.
Tam da öyl canım benim Hayırlısı AllahtanNasip arkadaşım ben 3 senedir bekliyorum, doğru bir zamanı vardır elbet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?