bırakmam canım :)
Tayinden haberim var canım selamlar olsun o zaman buradanEsinin tayini cikti cnm d.bakir aBerf0o0o nin. Ayin birinde onlar gidecekti. Sanirim esyalar biraz zaman sonra gidecekmis. Bir surede kendi ailesinin yaninda kalacaklardi yanlis hatirlamiyorsam. Su an duzenleri olmadigi icin giremiyor. Bebis icin de asilama yapilacakti tam, tayin cikinca kaldi. Benim bildiklerim bu kadar canim :) biz de bekliyoruz aramizda gormek istiyoruz onu en kusa surede
Amin canım..Tayinden haberim var canım selamlar olsun o zaman buradanBerf0o0o
Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin anneliği..
Kizlar doktorun verdigi testleri yaptirdim hersey temiz cikti
Gözün aydın olsun canım, ne güzel bir şey çıkmamış. Ben de bu cumartesi yeni bir doktora başlıycam inşallah iyi çıkar doktoru çok övdüler bakalım ya nasip...Kizlar doktorun verdigi testleri yaptirdim hersey temiz cikti
İnsallah canimCok sukur canim, insallah hayirlisiyla tez vakitte bi bebisinuz olur..
İnsallah canim bol bol dua etGözün aydın olsun canım, ne güzel bir şey çıkmamış. Ben de bu cumartesi yeni bir doktora başlıycam inşallah iyi çıkar doktoru çok övdüler bakalım ya nasip...
Ediyorum canım senin sorun neydi pko mu?İnsallah canim bol bol dua et
Ediyorum canım senin sorun neydi pko mu?
amin canım insallah sizede bi an önce nasip etsin :))Cümlemize canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .
mart oluyo sanırım canım sonları felanKizlar hamile kalirsam benim sat 22 haziran mart annesi mi olurum nisan mi?
Evet canim simdi hesapladim 28 martmart oluyo sanırım canım sonları felan
insallah olur :)Evet canim simdi hesapladim 28 mart
İnsallah canim bu arada seninde bebegin hayirli olsun :)insallah olur :)
sagol canım :))İnsallah canim bu arada seninde bebegin hayirli olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?