- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Canım testi beklemiş idrarla tekrarla lütfen bize de inşallah müjdeyi ver.Adetimin gevikmesinin bugn yedinci gunu cnm ben ucuncu gun aksam testi yaptm pazar aksami o gunden beride tekrarlamadm esim onu bile zor aldi zaten pazardi nobetci eczane bekleyelim dedi halende olmadi cuma hastaneye gdicem cizgi aksamdi ondan mi silik cikti ki sabah yapsam belki net olcakti bide dedigm gbi 25 mayis adet tarhm 17 hazirana kadr korndk aslnda yumurtlama gunu gecmsti testtede belki cikmaz diye tekrar yapmadim yani beklemedeym
Adetin geciktiren sonra hemen yapabilirsin canım, iki üç gün sonra hatta bazen adete iki üç gün kala bile çıkıyor.Selam arkadaşlar uzun zamandır uğrayamıyordum buralara anca fırsat bulabildim.. Adet gecikmesinden ne kadar süre sonra gebelik testi yapmalıyım acaba ?
Canım benim tatlı dilli tazecik hamişimmmmm yarın doktordan sonra bizi merakta Bırakma bebeişine sevgilerimizi ilet teyzeleri onu çok seviyorKilim ve tohum
Cok sevindim konusarak cozmus olmaniza. Hersey gonlunuzce olsun umarim. Bi bakmisiz hic beklemediginiz be anda bebisiniz gelivermis.
Siz "an"ı yasayin!
Biz o guzel haberi bekliyoruz ve dua ediyoruz buradayiz her zaman..
Kuzum söylediğin gibi bir şey yaşamadım, bilmiyorum. Rabbim tez vakitte bebekle müjdelesin seni.normal adet tarihinde olduysan miktarındaki azalma stres, hormonlardaki dalgalanma ya da iklimle ilgili olabilir. Hamile kalanlar hissettiklerini Söylüyorlar. Koyu ve kokulu akıntı bir enfeksiyon belirtisi de olabilir canım. Tedavi gördün mü ya da hekime gittin mi hiç? Üreme sistemiyle ilgili bir sıkıntınız var mı?Selam kizlar daha onceki yorumlarinizi konularinizi vs okudum okudum ve dayanamayip simdi uye oldum. Lutfen banada akil verin.
Simdi ben gecen hafta adet oldum ama normalden 1 hafta once oldum. Tam tarihli anlatacak olursam ;
21 mayista adet olmustum
9 haziranda 1 hafta suren koyu kahve akintim oldu ama sadece afedersinz idrar yaptiktan sonra gelen cok koyu hafif kokulu akinti yasadim.
Ardindan 16 Haziranda adet oldum. Ama her zaman ki gibi bir adet degildi pihtisiz agrisiz kisa suren bir adet oldum.
İcim icimi yiyor kendimi hamile hissediyorumustune gorme denilen sey olabilir mi ? Boyle bir durum yasayan varsa nolur cevap verin. 5 yillik evliyim 2.5 yildr bebek istiyoruz ama malesef her ay husran...
Canım inş hissettiğin gibidir.ya kızlar bende dün öyle bir konu açtım da denk gelmemiş size benimde biteli 15 gün oldu adetim ama sanki bende öyleymiş gibi hissediyorum sanki oturup kalkarken falan varmış gibi böyle bir ağırlık var hani ağırlıktan kastım var mış gibi bende kürtaj olmak zorunda kaldım soğan suyuna başladım şu günlerde ne yapsam bilemedim arkadaşla aynı durumdayızz
Kuzum silik de çıksa testi beklemiş idrarla yenile, inş Meleğin senInletir. Kızını da Allah bağışlasın.Kizlr merhaba benm bgun adetimn 7. Gunu pazar gece dayanamayip test yaptm ikinci cizggi silik ckti aksamdi ondan mi erekn ondan mi cnku 25 mayis adetm ama 17 hazirana kadr korndk biz o gunden snra kornmadk kucuk oldgundan mi test mi yanldi umutlanmak istemiyorm ama kime sorsam evet var diyor doktorm cuma guu oldgu icin hastanye cuma gtcem acile gttk kan almadilar ama gogslerm damarlari belli oldu hatta skınca cikio bseyler kizim 3.5 yasnda 2 yil olacak emzrmeyeli ondan kalms olamaz sanirim göbegmdeki cizgide ortaya cikti sizin fikirleriniz nedir uzun oldu testide tekrarlamadim cikmazsa die
Kuzum bir daha yap.Adetimin gevikmesinin bugn yedinci gunu cnm ben ucuncu gun aksam testi yaptm pazar aksami o gunden beride tekrarlamadm esim onu bile zor aldi zaten pazardi nobetci eczane bekleyelim dedi halende olmadi cuma hastaneye gdicem cizgi aksamdi ondan mi silik cikti ki sabah yapsam belki net olcakti bide dedigm gbi 25 mayis adet tarhm 17 hazirana kadr korndk aslnda yumurtlama gunu gecmsti testtede belki cikmaz diye tekrar yapmadim yani beklemedeym
Maşallah dirayetliymişsin canım. Bak bir kere gebelik yaşanılsın. İnş bu kez de Meleğin sağlıkla sana yerleşmiştir kuzun.8 kilo verdim vermeyede devam ediyorum sağlıklı besleniyorum ama işte insanın beynini kemirip duruyor bir yandan da çok istediğim için psikolojiktir şu an ki hissettiğim diyorum.ilk hamileliğimde de nerdeyse 2. ayım da öğrendeim bebebk olduğunu sürekli gününm geçiyor düzensizim diye sonra 2 hafta sonra kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi atmıyor du hani takip edip varsada kaçırmak istemiyorum o sevinciayy çok duygusallaştımmm
O da teyzelerini sevecek :) yazarim cnm tabiki yarin mutlakaCanım benim tatlı dilli tazecik hamişimmmmm yarın doktordan sonra bizi merakta Bırakma bebeişine sevgilerimizi ilet teyzeleri onu çok seviyor
Cok sagol canim, darisi basiniza amin insallah. Daha yeni benim. 4 haftalik falan. Henuz doktora gitmedim ama yarin gidecegim ins
Canim rabbim.sifa versin ve bi an oncede yavruna kavustursun insaallah ama en.azindan hamile kalabiliyorsun bu da cok guzel bisey .canim guatr var demissin tirpid bezin.az mi calisiyor cok mu calisiyor acaba
Amin insallah canim benimdarisi tüm isteyenlere saglikla sihatla kucagina alirsin insallah kendini hic yorma dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce olur bebegn Allahtan ümit kesilmez
Sen de sagol canim guzel dileklerin icin. Elimden geldigince dikkat ediyorum. Darisi sana ve tum isteyenlere insallah :-*
Amin canim insaallah . Benimde az calisiyor bende ilac aliyorum her sabahSagol canim Insallah amiin Rabbim cümlemizin kucagina bos birakmasin insallah ever hamile kalabiliyorum ama ilki gelismemisti ikincisindede kalb atislarini duydum ama ondan sonraki kontrollse kalbi durdu malesef yavas calisio canim ilacimi aliyorum insallah düzelir
Ederim cnm tabikiBizler icin bol bol dua et canim senin dualarin kabul olur
Kizlar dun testibeklemis idrarla yaptm geckmenin 4. Gunune gore 7. Gunde dahada netlesti yarn doktora gidicez insllh hayrli hanerler alirim bnde Rabbm hepinizin gönlune gore versin hayrli evlatlar versin vatanimiza milletimize insllh
Kızlaar hastanedeyim dua edin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?