19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım testi beklemiş idrarla tekrarla lütfen bize de inşallah müjdeyi ver.

Selam arkadaşlar uzun zamandır uğrayamıyordum buralara anca fırsat bulabildim.. Adet gecikmesinden ne kadar süre sonra gebelik testi yapmalıyım acaba ?
Adetin geciktiren sonra hemen yapabilirsin canım, iki üç gün sonra hatta bazen adete iki üç gün kala bile çıkıyor.

Kilim ve tohum
Cok sevindim konusarak cozmus olmaniza. Hersey gonlunuzce olsun umarim. Bi bakmisiz hic beklemediginiz be anda bebisiniz gelivermis.
Siz "an"ı yasayin!
Biz o guzel haberi bekliyoruz ve dua ediyoruz buradayiz her zaman..

Son düzenleme:
Kilim ve tohum
Cok sevindim konusarak cozmus olmaniza. Hersey gonlunuzce olsun umarim. Bi bakmisiz hic beklemediginiz be anda bebisiniz gelivermis.
Siz "an"ı yasayin!
Biz o guzel haberi bekliyoruz ve dua ediyoruz buradayiz her zaman..
Canım benim tatlı dilli tazecik hamişimmmmm yarın doktordan sonra bizi merakta Bırakma bebeişine sevgilerimizi ilet teyzeleri onu çok seviyor

Kuzum söylediğin gibi bir şey yaşamadım, bilmiyorum. Rabbim tez vakitte bebekle müjdelesin seni.normal adet tarihinde olduysan miktarındaki azalma stres, hormonlardaki dalgalanma ya da iklimle ilgili olabilir. Hamile kalanlar hissettiklerini Söylüyorlar. Koyu ve kokulu akıntı bir enfeksiyon belirtisi de olabilir canım. Tedavi gördün mü ya da hekime gittin mi hiç? Üreme sistemiyle ilgili bir sıkıntınız var mı?

Canım inş hissettiğin gibidir.

Kuzum silik de çıksa testi beklemiş idrarla yenile, inş Meleğin senInletir. Kızını da Allah bağışlasın.

Kuzum bir daha yap.

Maşallah dirayetliymişsin canım. Bak bir kere gebelik yaşanılsın. İnş bu kez de Meleğin sağlıkla sana yerleşmiştir kuzun.

Canim rabbim.sifa versin ve bi an oncede yavruna kavustursun insaallah ama en.azindan hamile kalabiliyorsun bu da cok guzel bisey .canim guatr var demissin tirpid bezin.az mi calisiyor cok mu calisiyor acaba

Sagol canim Insallah amiin Rabbim cümlemizin kucagina bos birakmasin insallah ever hamile kalabiliyorum ama ilki gelismemisti ikincisindede kalb atislarini duydum ama ondan sonraki kontrollse kalbi durdu malesef yavas calisio canim ilacimi aliyorum insallah düzelir

Amin insallah canim benim darisi tüm isteyenlere saglikla sihatla kucagina alirsin insallah kendini hic yorma dikkat et kendine

Sen de sagol canim guzel dileklerin icin. Elimden geldigince dikkat ediyorum. Darisi sana ve tum isteyenlere insallah :-*

Amin canim insaallah . Benimde az calisiyor bende ilac aliyorum her sabah

Kizlar dun testibeklemis idrarla yaptm geckmenin 4. Gunune gore 7. Gunde dahada netlesti yarn doktora gidicez insllh hayrli hanerler alirim bnde Rabbm hepinizin gönlune gore versin hayrli evlatlar versin vatanimiza milletimize insllh

Hadi guzel haberler bekliyoruz insallah..
Kızlaar hastanedeyim dua edin ..

senden de guzel haberler gelir insallah cnm, bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…