19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ya hanımlar adetim biteli 10 gün oldu ama böyle değişik bi his var sanki hamileymişim gibi kıpır kıpırım sanki böyle içimde kelebekler uçuşuyo içim içime sığmıyo sizce adetten hemen sonra hamile kalmış olabilir miyim kalmış olsam bu kadar çabuk hissedebilir miyim ? Ya da bana mı öyle geliyo acaba çok istediğimden

Tatlim okuyunca cok uzuldum. Umarim simdi iyisindir. Olur boyle seyler arada. Anlasilan ikiniz de biraz bunalmissiniz. O bunalimi birbirinizin ustunde desarj etmissiniz ama olsun. Her zaman dort dortluk olmuyor hayat. Ki zaten tartismanin vs.olmadigi bir yer insanlarin birbirlerini dikkate almadigi bir yerdir. Ikiniz de birbirinizi onemsiyorsunuz. Arayi duzelttiginize sevindim. O senin hassasiyetini gorerek ozrunu de dilemis. Bir sure ikiniz de bebek mevzusundan siyrilmaya calisin. Yaz geldi mesela tatil yapin biraz. Iliski bebek icin olmasin. Birbirinizle ilgilenin. Zaten kafanizdsn attiginiz an ben olacagina inaniyorum. Allah zamani geldiginde "ol" diyecek ve olacak insallah. Dualarimdasin..

tatlim hangimize yazdin bilemedim ben bunu

Cnm umutlandirmak istemem ama bazen adetten hemen sonra yumurtlayanlar olabiliyor ve bu da hamilelik ihtimalini artiriyor. 10 gecmis. Belirti belli olur mu dersen benim yumurtlamadan bi hafta sonra belirtilerim baslamisti. Hayirlisi olsun insallah hakkinda

ya kızlar bende dün öyle bir konu açtım da denk gelmemiş size benimde biteli 15 gün oldu adetim ama sanki bende öyleymiş gibi hissediyorum sanki oturup kalkarken falan varmış gibi böyle bir ağırlık var hani ağırlıktan kastım var mış gibi bende kürtaj olmak zorunda kaldım soğan suyuna başladım şu günlerde ne yapsam bilemedim arkadaşla aynı durumdayızz

Yumurtlama zamanini biliyor musun cnm normalde

şimdi doktor bana kürtajdan sonraki ilk adetten sonra çalışmaya başlayabilirsin dedi ben haziranın 1 inde oldum 5 gün ara lekelenme şeklinde geldi durdu sonra haziranın 15 inde yine ben 5 gün lekelenme şeklinde ara kanama geldi üstüne 15 gün geçti işte ben soğan suyuna başladım haziranın 1 i mi adet tarihim 15 imi hesaplamak lazım bilmiyorumm

Anladim cnm. Kurtajdan sonra duzen bozulmus. Aslinda doktorlar en az 3 ay falan korunmayi oneriyormus, beden kendini toplasin tekrardan gebelige hazir hale gelsin diye. Su an yumurtlama donemini hesaplamak da cok zor ama hic degilse hamile kalabiliyorsun demek ki. Boyle dusunmek lazim. Yumurtlama donemi icin testler var ama ben kendim anliuirdum, test hic kullanmadim. Sag veya sol tarafinda belinde bir agri olur ve normalden fazla bir akinti olur o donemde. Simdiden hamile olabilir misin olamaz misin yorum yapmak cok zor. Insallah gonlune gore olur cnm, hayirlisi hakkinda

amin inş kasık ağrılarımda oldu dün baya kafam karıştı ama biraz daha beklemem lazım bide benim adetim hep düzensizdir po var bende.Çok yakın bi arkadaşımda kürtaj oldu doktor 3 ay demişti korunmadı o şimdi kızı 5 yaşında.Ya bide zaten zor hamile kalabiliyorum ya canım olur mu olmaz mı endişesi çok oluyor insan da

Kizlr merhaba benm bgun adetimn 7. Gunu pazar gece dayanamayip test yaptm ikinci cizggi silik ckti aksamdi ondan mi erekn ondan mi cnku 25 mayis adetm ama 17 hazirana kadr korndk biz o gunden snra kornmadk kucuk oldgundan mi test mi yanldi umutlanmak istemiyorm ama kime sorsam evet var diyor doktorm cuma guu oldgu icin hastanye cuma gtcem acile gttk kan almadilar ama gogslerm damarlari belli oldu hatta skınca cikio bseyler kizim 3.5 yasnda 2 yil olacak emzrmeyeli ondan kalms olamaz sanirim göbegmdeki cizgide ortaya cikti sizin fikirleriniz nedir uzun oldu testide tekrarlamadim cikmazsa die

canım adetin bittikten sonra ki 7 günmü yoksa günün geçiyor damı 7 gün sonra yaptın testi

Adetimin gevikmesinin bugn yedinci gunu cnm ben ucuncu gun aksam testi yaptm pazar aksami o gunden beride tekrarlamadm esim onu bile zor aldi zaten pazardi nobetci eczane bekleyelim dedi halende olmadi cuma hastaneye gdicem cizgi aksamdi ondan mi silik cikti ki sabah yapsam belki net olcakti bide dedigm gbi 25 mayis adet tarhm 17 hazirana kadr korndk aslnda yumurtlama gunu gecmsti testtede belki cikmaz diye tekrar yapmadim yani beklemedeym

en sağlıklısı sabah aç karnına yapılan testtir cumaya bekleyene kadar için rahat olsun diye bir test daha al sabah aç karnına yap canım o sonucu verir sana için rahatlar yaa

Anladim cnm, pko olunca evet zor ama bak seninki imkansiz degilmis. Fazla kilo almamaya gayret et hatta fazlan varsa vermeye calis. Simdi olmasa bile bebis, yumurtladigin zamani tespit etmeye calis ve o gunleri degerlendirin. Olacaktir Allah in izniyle en kisa surede insallah

Hemsirede onun bi önemi yok sabah aksam olmasi dedi varsa cikar zaten dedi bnde yapmak istemedm hani bide icime doguyo var hissediyorm nrmaldede spiralle korunurken gevikiyordu maysta cikarttrdm spiral ykken hc gecikmez nrmal olan bu hayrlisi fazlada dusunmek istemiyorm dusundgm gbiyse zaten daha kucuk o zmn degerlerde dusuk cikar o acidanda beklemk istedm braz

Merhaba cnm. Test hatali olabilir diyecegim ama pozitifte cok cok nadir oluyor. Silik ciktiysa gunun gectigi halde gec dollenme olabilir. Keske bi test daha yapabilseydin. Onemli olan aksam ya da sabah idrari degil, beklemis idrar olmasi. Ben 3-4 saat tutup ikindi de yaptim mesela gayet net cikti. Hamile olabilirsin ama en etkili yontem kan vermek. Neden kan almadilar ki gunun de gecmis hem

8 kilo verdim vermeyede devam ediyorum sağlıklı besleniyorum ama işte insanın beynini kemirip duruyor bir yandan da çok istediğim için psikolojiktir şu an ki hissettiğim diyorum.ilk hamileliğimde de nerdeyse 2. ayım da öğrendeim bebebk olduğunu sürekli gününm geçiyor düzensizim diye sonra 2 hafta sonra kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi atmıyor du hani takip edip varsada kaçırmak istemiyorum o sevinci ayy çok duygusallaştımmm

Tatlim o zaman soyle yap.munasebetten yaklasik 20 gunkadar sonra belli oluyor. Sen de yaklasik iki hafta daha bekleyip bi test yap ya da kan verirsin. Varsa bir ayi falan bekleme cikar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…