- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Cok sukur :)Yaşasın yaşasın oley oley ohhhhhh çok şükürrrr
Evet gayet net oh beeCok sukur :)
Ve tazecik hamilemizAllah'ım nazarlardan saklasın kuzum aman hemen orucu bırak kuzummmmm yarın da doktora yay nasıl mutluyum eşin yanında mı
Çok şükür bin şükür kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemen dinleniyorsun tamam mıCok sukur :)
Allah'ım nazarlardan saklasın kuzum aman hemen orucu bırak kuzummmmm yarın da doktora yay nasıl mutluyum eşin yanında mı
Âmin inşallah bize dua etmeyi ihmal etmeyin kuzularınızlaSagol kuzum darisi sana ve tum isteyen arkadaslarimiza ins. esim yanimda o da inanamiyor :))
Çok şükür bin şükür kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemen dinleniyorsun tamam mı
canımmm yaaa hayırlı olsun cok sevindimmmm :)) ben sana demistim demiii :) yarın yapcaktn haniCok sukur :)
canımmm yaaa hayırlı olsun cok sevindimmmm :)) ben sana demistim demiii :) yarın yapcaktn hani
hayırlı olsunn yaa cok sevindimmmm :))Sagol cnm cok :) dayanamadim gityik nobetci ecz bulduk aldik yaptim ve sonuc boyle :)
Uğur getirdin kuzum bize bak herkes tek tek dökülüyorhayırlı olsunn yaa cok sevindimmmm :))
ay valla yaa herkes hamile :) sende sıra artık :))Uğur getirdin kuzum bize bak herkes tek tek dökülüyor
Iyi ettin ben de olsam dayanamazdım.Sagol cnm cok :) dayanamadim gityik nobetci ecz bulduk aldik yaptim ve sonuc boyle :)
Âmin inşallah kuzum bakalım bekliyoruzzzzay valla yaa herkes hamile :) sende sıra artık :))
hadi bakalım :))
Âmin inşallah kuzum bakalım bekliyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?