Slm canm hoşbuldum çok teşekkür ederim ama düşüğün üstünden 6ay geçti gerçi ben sadece 2 aydır eşimin yanındayım. Sen hamilemisin ?Merhaba canim hosgeldin. Dusuk yapmissin gecmis olsun ama bu en azindan hamile kalabildigini gosterir ve dusukten 3-4aybsonra hamilebkalan cokmus. Insallah cok beklemezsin :)
Slm canm hoşbuldum çok teşekkür ederim ama düşüğün üstünden 6ay geçti gerçi ben sadece 2 aydır eşimin yanındayım. Sen hamilemisin ?
Yaaa inşallah hamilesindir :) işte benim adetimin üzerinden 15 gün geçti 8. Günde test yaptım negatif çıktı anlamadım bende düzensizlikte olabilir çünkü iki ay öncede böle olmuştu ama ben genede ümitliğim işte :)Hmm, yumurtlama gunlerini takip et o zaman cnm belki biliyorsundur zaten. Ben henuz degilim ama olabilirim de belki :) reglim geceli 4.gun bugun. Bi de gecende iki test yaptim once poz.sonra neg.cikti.. yarini bekliyorum :)
Yaaa inşallah hamilesindir :) işte benim adetimin üzerinden 15 gün geçti 8. Günde test yaptım negatif çıktı anlamadım bende düzensizlikte olabilir çünkü iki ay öncede böle olmuştu ama ben genede ümitliğim işte :)
Benim de o sekilde gunlerdirBu sabah bi kalktim bi karnim agriyo. Dedim kesn adet oldum. Dedim Ama bişey yok.. günlerde gcmk bilmiyo. Ki
Ama senn ader gunun gcms. Bnm daha svr adetime 2 3 gun. Ins olmam. Ve sende ons olmazsn
hosgeldin canım insallah bi an önce hamile kalırsınMerhaba bende erken yaşta evlendim 19 yaşındayım daha önce hamile kaldım ama düşük yaptım sonra bir türlü olmadı inşallah olur
Gunaydin kizlaarrr :-* nasilsinizzz ? Sohbetinizi kaciriyorum devamlı :)))) kusura bakmayın bu gün camları ve kapıları siliyorum kaldı iki gunum :)))/QUOTE]
kolay gelsin canım cabuk bitir islerinide gel artık :))
Selam canımSelam kizlarr
Kuzum ya hamileyim galiba :)Burdayım kuzum de hele
Yaşasın yaşasın oley oley ohhhhhh çok şükürrrrKuzum ya hamileyim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?