19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba canim hosgeldin. Dusuk yapmissin gecmis olsun ama bu en azindan hamile kalabildigini gosterir ve dusukten 3-4aybsonra hamilebkalan cokmus. Insallah cok beklemezsin :)
Slm canm hoşbuldum çok teşekkür ederim ama düşüğün üstünden 6ay geçti gerçi ben sadece 2 aydır eşimin yanındayım. Sen hamilemisin ?

Slm canm hoşbuldum çok teşekkür ederim ama düşüğün üstünden 6ay geçti gerçi ben sadece 2 aydır eşimin yanındayım. Sen hamilemisin ?

Hmm, yumurtlama gunlerini takip et o zaman cnm belki biliyorsundur zaten. Ben henuz degilim ama olabilirim de belki :) reglim geceli 4.gun bugun. Bi de gecende iki test yaptim once poz.sonra neg.cikti.. yarini bekliyorum :)

Hmm, yumurtlama gunlerini takip et o zaman cnm belki biliyorsundur zaten. Ben henuz degilim ama olabilirim de belki :) reglim geceli 4.gun bugun. Bi de gecende iki test yaptim once poz.sonra neg.cikti.. yarini bekliyorum :)
Yaaa inşallah hamilesindir :) işte benim adetimin üzerinden 15 gün geçti 8. Günde test yaptım negatif çıktı anlamadım bende düzensizlikte olabilir çünkü iki ay öncede böle olmuştu ama ben genede ümitliğim işte :)

Sagol cnm insallah :) benim de evlenmeden once vardi duzensizlik ama sonra sonra duzene girdi. Biraz daha bekle istersen bi test daha yap. Testler hatali olabiliyor..

Bu sabah bi kalktim bi karnim agriyo. Dedim kesn adet oldum. Dedim Ama bişey yok.. günlerde gcmk bilmiyo. Ki

Kizlar daha bir gunluk bir bebek gördüm . Ins rabbm bizlerde nasip eder. Ufacık bisey ya ben buna nasıl bakcm die düşündüm

Selam kizlar, kimse var mi,? Birsey diyecegim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…