19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Blmyrm yaa ağlamak iyo içimden bugun bisey var ustumde
Kiyamam cnm ya rahatlatacaksa agla biraz. Icini bosaltir belki manen iyi gelir. Allah aglatmasin tabiki ins da rahatlarsin diye dedim, senden kaynakli degil de hormonlardan olabilir.

Aaa kızlar noldu . Telefonda format atınca hersey gtti. Bnde buraya kayıtlı adresimi gln unuttum bastan açmaya clstm fln fila zamn gecti... bn 9 aylık evliyim 10ncu aya grcm ins. Ins hamileyimdr.bkleyen herkesnde olur ins

Kiyamam cnm ya rahatlatacaksa agla biraz. Icini bosaltir belki manen iyi gelir. Allah aglatmasin tabiki ins da rahatlarsin diye dedim, senden kaynakli degil de hormonlardan olabilir.
gecti canım ya bunalmısım biraz dısarı cıktık esmle kafam dagıldı en azndan

Aaa kızlar noldu . Telefonda format atınca hersey gtti. Bnde buraya kayıtlı adresimi gln unuttum bastan açmaya clstm fln fila zamn gecti... bn 9 aylık evliyim 10ncu aya grcm ins. Ins hamileyimdr.bkleyen herkesnde olur ins

Amin ins canim. Daha yeni evliliginiz, stres yapma hic. Olur Allah in izniyle ins.

Insan ister istemez sitres yapıyor ya. Evde ttek olunca da insan istiyor. Rabbim hayrisini vrsn iste

Gunaydin kizlaarrr :-* nasilsinizzz ? Sohbetinizi kaciriyorum devamlı :)))) kusura bakmayın bu gün camları ve kapıları siliyorum kaldı iki gunum :)))

Hoş geldin canım aramıza daha önce burda konusmusmuyduk :))) inşallah hamilesindirrr canimmm Allahım fazla aratmasin dua et sabırla bekle bak bize :)))) 4 senelik evliyim tik yok :)))

Gunaydin kizlaarrr :-* nasilsinizzz ? Sohbetinizi kaciriyorum devamlı :)))) kusura bakmayın bu gün camları ve kapıları siliyorum kaldı iki gunum :)))
:)))
gunaydiiiiiiiin, kolay gele hanim kizimiz :)) zamani gelince aramuzda gorecegimiz icin sıkıntı yok da sadece ozluyoruz :))

Merhaba bende erken yaşta evlendim 19 yaşındayım daha önce hamile kaldım ama düşük yaptım sonra bir türlü olmadı inşallah olur

Merhaba bende erken yaşta evlendim 19 yaşındayım daha önce hamile kaldım ama düşük yaptım sonra bir türlü olmadı inşallah olur

Merhaba canim hosgeldin. Dusuk yapmissin gecmis olsun ama bu en azindan hamile kalabildigini gosterir ve dusukten 3-4aybsonra hamilebkalan cokmus. Insallah cok beklemezsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…