- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Kiyamam cnm ya rahatlatacaksa agla biraz. Icini bosaltir belki manen iyi gelir. Allah aglatmasin tabiki ins da rahatlarsin diye dedim, senden kaynakli degil de hormonlardan olabilir.Blmyrm yaa ağlamak iyo içimden bugun bisey var ustumde
gecti canım ya bunalmısım biraz dısarı cıktık esmle kafam dagıldı en azndanKiyamam cnm ya rahatlatacaksa agla biraz. Icini bosaltir belki manen iyi gelir. Allah aglatmasin tabiki ins da rahatlarsin diye dedim, senden kaynakli degil de hormonlardan olabilir.
Oh oh iyi olmus cnm, acilmissindirgecti canım ya bunalmısım biraz dısarı cıktık esmle kafam dagıldı en azndan
Aaa kızlar noldu . Telefonda format atınca hersey gtti. Bnde buraya kayıtlı adresimi gln unuttum bastan açmaya clstm fln fila zamn gecti... bn 9 aylık evliyim 10ncu aya grcm ins. Ins hamileyimdr.bkleyen herkesnde olur ins
aynen öyle canım yaa hava felanda baya bunaltıcıydı bide hamilelik ev felan bastı beniOh oh iyi olmus cnm, acilmissindir
aynen öyle canım yaa hava felanda baya bunaltıcıydı bide hamilelik ev felan bastı beni
aynen öyle canım ya eve gelesm bile gelmedi vallaEvet tatlimbugun bizim burda bile hava basikti baya sonradan acildi. Arada cikin boyle havalar guzelken. Yurumek en iyi sey spor anlsminda
Insan ister istemez sitres yapıyor ya. Evde ttek olunca da insan istiyor. Rabbim hayrisini vrsn iste
Ohh yarasin hamisimizeaynen öyle canım ya eve gelesm bile gelmedi valla
:))Ohh yarasin hamisimize
sanada iyi geceler canımm :))Guzeller ben gidiyorum, iyi geceler olan olmayan herkese
Aaa kızlar noldu . Telefonda format atınca hersey gtti. Bnde buraya kayıtlı adresimi gln unuttum bastan açmaya clstm fln fila zamn gecti... bn 9 aylık evliyim 10ncu aya grcm ins. Ins hamileyimdr.bkleyen herkesnde olur ins
gunaydiiiiiiiin, kolay gele hanim kizimiz :)) zamani gelince aramuzda gorecegimiz icin sıkıntı yok da sadece ozluyoruz :))Gunaydin kizlaarrr :-* nasilsinizzz ? Sohbetinizi kaciriyorum devamlı :)))) kusura bakmayın bu gün camları ve kapıları siliyorum kaldı iki gunum :)))
:)))
Merhaba bende erken yaşta evlendim 19 yaşındayım daha önce hamile kaldım ama düşük yaptım sonra bir türlü olmadı inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?