- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Ben burdayiimmHerkesler nerdee
Ben burdayiimm
Bende öyle kaç gün bekledm adet olcm dyee her gün adet olcam saniyodm ama olmadm sende olmazsn insallahNapiyosun cnm ya, canim sıkıldi da biraz. Ya surekli adet olacakmisim gibi kasiklarim belim karnim agriyo. Bi agri giriyo daha once boyle olurdum bi kac saniyelik agri girerdi oldugumu oyle anlardim, simdi ise kaaaac gundur ayni agrilar ama ne gelen var ne giden. Iyice karistim :)
Bende öyle kaç gün bekledm adet olcm dyee her gün adet olcam saniyodm ama olmadm sende olmazsn insallah
Aynen öyle canım bende senin gbi dakka başı tuvalete gidip kontrol etmekten yorlmstm kesn oldm dye gdyodm her seferdeIns cnm, surekli oldum sanip kontrol etmekten gina geldi. Belki de diyorum gec dollenme falandir benim de ne biliyim. Pazartesiye kadar olmazsam bi test daha alayim yapayim diyorum
Aynen öyle canım bende senin gbi dakka başı tuvalete gidip kontrol etmekten yorlmstm kesn oldm dye gdyodm her seferde
Bende burdayımHerkesler nerdee
Nasilsin cnm. Sen ne kadar zamandie dusunuyodun bebisBende burdayım
Napiyim canım annemgl geldi smdi otyrz canım skliyo evdeyim her gün bunaldm :))Bu soylediklarin umut oluyo bana cnm ya ins hayal kirikligi olmaz. Sen napiyosun nasil gidiyo :)
Napiyim canım annemgl geldi smdi otyrz canım skliyo evdeyim her gün bunaldm :))
İyiyim teşekkür ederim . Ben 1 senedir istiyorumNasilsin cnm. Sen ne kadar zamandie dusunuyodun bebis
İyiyim teşekkür ederim . Ben 1 senedir istiyorum
Yok canım ya öyle çok gelmyo gündüzleri calisiyo cumartesi pazar izinli ondada evin işini felan yapyo haftada bi kere biz gdyrz onlar gelyo yinede insan ozluyo senin yerinde olsamn daha kötü olrum herhalde bugünde ustumde bi duygsallk var dokunsan aglicak gbiyimOh ne guzel annen gelebiliyo yanina :) bizimkiler uzak, gurbette daha zor oluyo.
İnşallah ya dua edelim birbirimize tüm isteyenler o duyguyu tatsın inşallahBurasi ins ugurlu gelir de ismin listeye girer hemen ins :)
Yok canım ya öyle çok gelmyo gündüzleri calisiyo cumartesi pazar izinli ondada evin işini felan yapyo haftada bi kere biz gdyrz onlar gelyo yinede insan ozluyo senin yerinde olsamn daha kötü olrum herhalde bugünde ustumde bi duygsallk var dokunsan aglicak gbiyim
İnşallah ya dua edelim birbirimize tüm isteyenler o duyguyu tatsın inşallah
Blmyrm yaa ağlamak geliyo içimden bugun bisey var ustumdeAnladim cnm. Duygusalligin belku de hamileliktendir. Hormonlar falan muhtemelen oyledir. Gecer ins cnm cok stres yapma.
Canimm sen nasilsin ne yapiosun bakım :)
Evet canım şimdiden ilaç milac içme her denileni yapma az dayan :) eşin çok fındık fıstık tarçın kullansin hatta eğer imkânınız varsa çakşır otu diye birşey var kararlardan bulabilirsin onu alıp eşine kaynatıp icir sej bile kullanabilirsin netten bak araştır çok faydalı :) şimdi sana her denileni yapma dedim ama ben de birşey demiş oldum yaa :))))
Hoş geldin canım aramizaaabak günün de az kalmış inşallah hamişsindir bir buçuk ay içinde 6 Hamişimiz oldu bu topikte :)) bi tane de sen olursun inşallah
kaç sene olmuştu canım sizeCanim benimki.asilama.ile oldu asilama oncesi igneyle yumurtalari buyuttu doktor. Belirti olarakta valla hep adet olacam diye bekliyodum sadece goguslerim cok sismisti canim onun disindada hep adet belirtilerim vardi
Benim ki 15 ay olmustu canim korunmayi birakalikaç sene olmuştu canım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?