- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
allah razı olsun canım amin inşaallahh. Rabbim tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini almayı nasip etsinha
yırlı olsun kuzum bak sende hamiş oldun çok şükür rabbime inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına
amiinnn inşallah canım eee anlat bakalım sen neleri kullanmıstın bebiş içinallah razı olsun canım amin inşaallahh. Rabbim tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini almayı nasip etsin
Onu bende okudm bi dahakine öyle gtcem bende bizde keseyi gordk ama bebeği henüz goremedk4+5 teyiz canım bugün doktor görünmez dedi ama bebeğim yanılttı onu yapmış yuvasını Allahın izni ile kendide görünür inşallah.idrara sıkışık gittim bide daha net oluyormuş öyle okumuştum bi yerde
Bende öyle düşünüyorum hap daha tamamen etkisini kaybetmemiştir belki o yüzden olmuyo olabilirCanimsinnn yaaa evet vallah perişan oldum kimse yardım etmiyo tek basıma yapıyorum eşim gelince yardım ediyo :) bi de ev toplu diye arkadaşlar akrabalar iftara cagiriyo :)))) anlicagin girebildigimce girebiliyorum
Merhaba kuzmm hoş geldin aramıza okudum yazdıklarını azıcık bekle Canim ilaç içtiğini söyledin. Çok duyuyorum buradan korunmak için hap kullanmışlar sonradan bıraktıklarında gebe kalmamışlar vücut o ilaçlara alıştığı için kendini gebeliğe uzun bi sure sonra hazırlıyo. Bi de diğer turlu bakalım arkadaşım 18 yaşından beri yasmin iciyomus 23 de evlendi bi sene daha kullanmış adet düzensizliği ve hormon bozukluğu sebebinden dolayı iciyomus . 1 sene boyunca bebekleri olmadı doktor ona uzun suredir icmissin bunyen alışmış şuan hazırlanıyor ilaç falan vermemiş folic asit b12 vitamini verdi uç ay sonra hamile kaldı sukur şimdi bebeği doğdu 4 aylık :)
Amin inşallahHoşgeldin canım inşallah bi an önce hamile kalirsin çok beklemeden
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Darısı bizlereallah razı olsun canım amin inşaallahh. Rabbim tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini almayı nasip etsin
İnşallah canım. Adet belirtileri var mıadetime 4 gun var. heyecanla bkliyorumm. inss hamism dir
Canim benimki.asilama.ile oldu asilama oncesi igneyle yumurtalari buyuttu doktor. Belirti olarakta valla hep adet olacam diye bekliyodum sadece goguslerim cok sismisti canim onun disindada hep adet belirtilerim vardiamiinnn inşallah canım eee anlat bakalım sen neleri kullanmıstın bebiş için
Eveeettt eşimle topluyoruz ne çokmuş yaaaa arada bi dinlemiyoruz :)))En zoru mutfağı toplamak kolay gelsin canım bitirirsin inşallah
İnşallah canimmm Allahın izniyle insallah dikkat et canım :-* beeendeee seviyom ki seniiii :-*Allahim razi olsun canim amin insaallah ya rabbim nasip etsin ogunude . Seviyorum seni :-*
Kuzum Allah kolaylik versin ciddenilknurrr22 da dedigi gibi en zoru orasi, incik cincik hersey var. Esin yardim ediyosa cok iyi olur sana da. Cok kolay gelsin tatlim
Kuzum ya benim de durumum ayni boyle ins adet olmam bebisimuz vardirCanim benimki.asilama.ile oldu asilama oncesi igneyle yumurtalari buyuttu doktor. Belirti olarakta valla hep adet olacam diye bekliyodum sadece goguslerim cok sismisti canim onun disindada hep adet belirtilerim vardi
Evt canım aynen öğle vallah Allahım esimden razı olsun inşallah çok mübarek :)) Allah razı olsun gulummm :-*
sahurda biseylrr yiyoruz hep midem bulanıyodi yni yni yemege basliyorm. dun gece göğsüm cok agirdi. bi ara karnimn sol tarafi agrdi batma gibi oldu. suan da karim agrim var ins. olmam adet. 3 4 ay once adet gc oldum bta hcg 9.96 ckti dktor şüpheli dedi. sonra adet oldum . rabbm hyrlsini vrsn ins
Canimm sen nasilsin ne yapiosun bakım :)cancanlar nasılsınız
Evet canım şimdiden ilaç milac içme her denileni yapma az dayan :) eşin çok fındık fıstık tarçın kullansin hatta eğer imkânınız varsa çakşır otu diye birşey var kararlardan bulabilirsin onu alıp eşine kaynatıp icir sej bile kullanabilirsin netten bak araştır çok faydalı :) şimdi sana her denileni yapma dedim ama ben de birşey demiş oldum yaa :))))Bende öyle düşünüyorum hap daha tamamen etkisini kaybetmemiştir belki o yüzden olmuyo olabilir
bnde szlerdenm
dinlenin aradı kızz :) kolay gelsnEveeettt eşimle topluyoruz ne çokmuş yaaaa arada bi dinlemiyoruz :)))
İnşallah canimmm Allahın izniyle insallah dikkat et canım :-* beeendeee seviyom ki seniiii :-*
Evt canım aynen öğle vallah Allahım esimden razı olsun inşallah çok mübarek :)) Allah razı olsun gulummm :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?