19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Onu bende okudm bi dahakine öyle gtcem bende bizde keseyi gordk ama bebeği henüz goremedk

Bende öyle düşünüyorum hap daha tamamen etkisini kaybetmemiştir belki o yüzden olmuyo olabilir

sahurda biseylrr yiyoruz hep midem bulanıyodi yni yni yemege basliyorm. dun gece göğsüm cok agirdi. bi ara karnimn sol tarafi agrdi batma gibi oldu. suan da karim agrim var ins. olmam adet. 3 4 ay once adet gc oldum bta hcg 9.96 ckti dktor şüpheli dedi. sonra adet oldum . rabbm hyrlsini vrsn ins

amiinnn inşallah canım eee anlat bakalım sen neleri kullanmıstın bebiş için
Canim benimki.asilama.ile oldu asilama oncesi igneyle yumurtalari buyuttu doktor. Belirti olarakta valla hep adet olacam diye bekliyodum sadece goguslerim cok sismisti canim onun disindada hep adet belirtilerim vardi

En zoru mutfağı toplamak kolay gelsin canım bitirirsin inşallah
Eveeettt eşimle topluyoruz ne çokmuş yaaaa arada bi dinlemiyoruz :)))

Allahim razi olsun canim amin insaallah ya rabbim nasip etsin ogunude . Seviyorum seni :-*
İnşallah canimmm Allahın izniyle insallah dikkat et canım :-* beeendeee seviyom ki seniiii :-*

Kuzum Allah kolaylik versin cidden ilknurrr22 da dedigi gibi en zoru orasi, incik cincik hersey var. Esin yardim ediyosa cok iyi olur sana da. Cok kolay gelsin tatlim

Evt canım aynen öğle vallah Allahım esimden razı olsun inşallah çok mübarek :)) Allah razı olsun gulummm :-*

Canim benimki.asilama.ile oldu asilama oncesi igneyle yumurtalari buyuttu doktor. Belirti olarakta valla hep adet olacam diye bekliyodum sadece goguslerim cok sismisti canim onun disindada hep adet belirtilerim vardi
Kuzum ya benim de durumum ayni boyle ins adet olmam bebisimuz vardir

Hg cnm baya bi belirtin ins vardir bebis, Rabbim aratmasin. Ne kadar zamandir evlisin ve ne zamandir istiyorsunuz?

cancanlar nasılsınız
Canimm sen nasilsin ne yapiosun bakım :)

Bende öyle düşünüyorum hap daha tamamen etkisini kaybetmemiştir belki o yüzden olmuyo olabilir
Evet canım şimdiden ilaç milac içme her denileni yapma az dayan :) eşin çok fındık fıstık tarçın kullansin hatta eğer imkânınız varsa çakşır otu diye birşey var kararlardan bulabilirsin onu alıp eşine kaynatıp icir sej bile kullanabilirsin netten bak araştır çok faydalı :) şimdi sana her denileni yapma dedim ama ben de birşey demiş oldum yaa :))))

Hoş geldin canım aramizaaa bak günün de az kalmış inşallah hamişsindir bir buçuk ay içinde 6 Hamişimiz oldu bu topikte :)) bi tane de sen olursun inşallah

dinlenin aradı kızz :) kolay gelsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…