19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

anladım canım benim adetim bittikten sonra oldu bunlar daha var adet olmama kramplarım oluyor adete az kala olabiliyor saydiklarim ama benim bittikten sonra oldu böyle :)[/QUOTE]
canım senin şimdi adetine kaç gün var

anladım canım benim adetim bittikten sonra oldu bunlar daha var adet olmama kramplarım oluyor adete az kala olabiliyor saydiklarim ama benim bittikten sonra oldu böyle :)[/QUOTE]

@Askerininyarenii Hm inşallah dediğin gibidir canım peki adetine kaç gün var daha??

Iyi cok sukur cnm sen de ne var ne yok, yarin mi gidiiyorsun tekrar kadina
İyilik benden de canım çay demledim kocişle çay içiyoruz o pc'de ben pc'de takılıyoruz
Evet canım yarın gidicem galiba bu sefer yumurta oluştu akıntım var biraz yarında kadının vereceği neyse faydasını görürüm inşallah..

Ohh sefaniz olsun, biz de telde takiliyoruz oyle :) ay hadi yarin git de guzel haberlerle gel, vesile olur insallah. Ovulasyon testi kullandin mi yoksa kendin mi anladin akintidan peki

Kizlae kusurumu af buyurun bu gün piknikteydim bolca bi yağmur yedik :)))) eve geldim bi kere baktım yazamadim
Hasta olma da sen kuzum gerisi onemli degil
Ben de yazamiyorum pek, bu ay umutsuzum oyle bi girip cikiyorum genelde..

Son düzenleme:
Ohh sefaniz olsun, biz de telde takiliyoruz oyle :) ay hadi yarin git de guzel haberlerle gel, vesile olur insallah. Ovulasyon testi kullandin mi yoksa kendin mi anladin akintidan peki
saol canım inşallah.. yok hiç ovulasyon testi kullanmadım akıntımdan bildim telefondaki takvimime göre de bugün girdim ve önümüzdeki 5-6 gün en kritik dönem oluyo..

Canim kadin derken anlamadim ben belliki kacirmisimdemekki nedir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…