- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
anladım canım benim adetim bittikten sonra oldu bunlar daha var adet olmama kramplarım oluyor adete az kala olabiliyor saydiklarim ama benim bittikten sonra oldu böyle :)[/QUOTE]Eylulll09 [ebrar09, post: 41406126, member: 457540"]adetim 1 gün gecikmeyle yaşadım canım heralde insan kendini öyle olmasını istiyor ve vücutta kandırıyo bizi benim bir senedir anladığım böyle.. o yüzden bir daha kendimi dinlemiycem en az 4 gün ve sonrasında gecikme olursa öyle yapıcam testi..
Canim ben her iki hamileliğimi de de sogan kürü nu uygulanmıştim hemen bi ay snra hamile kalmıştım onu denemesi düşünüyorum canım .Canım ya üzülme üzgün surat yasak bi dahaki aya inşallah neler yaptın geçen ay ? Hamilelik icin
Elde olmuyo işte bazenHayirlisi olsun cnm, uzme kendini. Moralini yuksek tut, rahat ol elinden geldigince. Olur ins en kisa zamanda..
Haklisin canim sen de, en iyisi sabir..Elde olmuyo işte bazen
Sabır allah tan inşallah hepimiz bebiklerimizi kucagimiza alırız. Duy sesimi YarabbimHaklisin canim sen de, en iyisi sabir..
anladım canım benim adetim bittikten sonra oldu bunlar daha var adet olmama kramplarım oluyor adete az kala olabiliyor saydiklarim ama benim bittikten sonra oldu böyle :)[/QUOTE]Eylulll09 [ebrar09, post: 41406126, member: 457540"]adetim 1 gün gecikmeyle yaşadım canım heralde insan kendini öyle olmasını istiyor ve vücutta kandırıyo bizi benim bir senedir anladığım böyle.. o yüzden bir daha kendimi dinlemiycem en az 4 gün ve sonrasında gecikme olursa öyle yapıcam testi..
Amiiiiiiiin..Sabır allah tan inşallah hepimiz bebiklerimizi kucagimiza alırız. Duy sesimi Yarabbim
iyi akşamlar canım ne var ne yokIyi aksamlar canlar
Iyi cok sukur cnm sen de ne var ne yokiyi akşamlar canım ne var ne yok
İyilik benden de canım çay demledim kocişle çay içiyoruz o pc'de ben pc'de takılıyoruzIyi cok sukur cnm sen de ne var ne yok, yarin mi gidiiyorsun tekrar kadina
Ohh sefaniz olsun, biz de telde takiliyoruz oyle :) ay hadi yarin git de guzel haberlerle gel, vesile olur insallah. Ovulasyon testi kullandin mi yoksa kendin mi anladin akintidan pekiİyilik benden de canım çay demledim kocişle çay içiyoruz o pc'de ben pc'de takılıyoruz
Evet canım yarın gidicem galiba bu sefer yumurta oluştu akıntım var biraz yarında kadının vereceği neyse faydasını görürüm inşallah..
Hasta olma da sen kuzum gerisi onemli degilKizlae kusurumu af buyurun bu gün piknikteydim bolca bi yağmur yedik :)))) eve geldim bi kere baktım yazamadim
saol canım inşallah.. yok hiç ovulasyon testi kullanmadım akıntımdan bildim telefondaki takvimime göre de bugün girdim ve önümüzdeki 5-6 gün en kritik dönem oluyo..Ohh sefaniz olsun, biz de telde takiliyoruz oyle :) ay hadi yarin git de guzel haberlerle gel, vesile olur insallah. Ovulasyon testi kullandin mi yoksa kendin mi anladin akintidan peki
Canim kadin derken anlamadim ben belliki kacirmisimdemekki nedir oİyilik benden de canım çay demledim kocişle çay içiyoruz o pc'de ben pc'de takılıyoruz
Evet canım yarın gidicem galiba bu sefer yumurta oluştu akıntım var biraz yarında kadının vereceği neyse faydasını görürüm inşallah..
yaz yağmuru gibisi var mı ya ne güzel ama hastalanma da aman canımKizlae kusurumu af buyurun bu gün piknikteydim bolca bi yağmur yedik :)))) eve geldim bi kere baktım yazamadim
Cnm bn konuuu tam bilmiom senin varmi bebisin anlamdm iki hamileligm yazmssndaCanim ben her iki hamileliğimi de de sogan kürü nu uygulanmıştim hemen bi ay snra hamile kalmıştım onu denemesi düşünüyorum canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?