19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Aleyküm selam canım..
Hayırdır şüphelerin neler anlat bizde bilelim inşallah hissettiklerin doğrudur canım..

Aleyküm selam canım..
Hayırdır şüphelerin neler anlat bizde bilelim inşallah hissettiklerin doğrudur canım..
Hafif mide bulantısı, aynı şekilde baş dönmesii, halsizlikk, sık sık idrara çıkıyorum :) Bir de ben adet oldum bu ayın 3ünde hafif ve düzensiz oldu az sürdü. Araştırmalarıma göre olabiliyormuş öylee. Kasık bölgeme ara sıra kramp giriyor :) Belirtiler gittikçe artıyor ilk başta pek hissedilmese de :) Ben bi ay önce idrar tahlili yaptırmıştım bi rahatsızlığımdan dolayı hiç bi sorun çıkmadı alt muayene de oldum :) Oyle olmasaydı sağlık sorunu dicektim, ama şükür ki bi rahatsızlığım yok. Yani, olmaması için bi sebep yok kuzum. öyle düşünüyorumm ben

geçen ay bende bu belirtileri yaşadım ve üstüne hiç gecikmeyen adetim ilk kez 3 gün gecikti iyice hamile moduna girdim sürekli göğüslerime baktım galiba koyulaşıyo dedim kendi kendime ama malesef en sonunda oldum..
inşallah sende öyle olmaz canım Allah hayırlısını versin..

Sağol canım beniim inşallah :) Ben göğüslerime filan dikkat etmediim kasığıma kramp girmesi belime ağrı yapması bir de karnımın biraz şiş olmasından dolayı adetimde taş gibi sertleşen karnım yumuşacıktı Allahım fazla evlat yolu bekletmesin inşallahh..

Canım ayrıca bu durum adetine yakın mı olmuştu, yoksa adetin bittikten bi hafta sonra flaan mı?

Yok ya esimin telefndan griom ya o bu ra yogun ondann:)

Canım ayrıca bu durum adetine yakın mı olmuştu, yoksa adetin bittikten bi hafta sonra flaan mı?
adetim 1 gün gecikmeyle yaşadım canım heralde insan kendini öyle olmasını istiyor ve vücutta kandırıyo bizi benim bir senedir anladığım böyle.. o yüzden bir daha kendimi dinlemiycem en az 4 gün ve sonrasında gecikme olursa öyle yapıcam testi..

Eylulll09 [ebrar09, post: 41406126, member: 457540"]adetim 1 gün gecikmeyle yaşadım canım heralde insan kendini öyle olmasını istiyor ve vücutta kandırıyo bizi benim bir senedir anladığım böyle.. o yüzden bir daha kendimi dinlemiycem en az 4 gün ve sonrasında gecikme olursa öyle yapıcam testi..[/QUOTE]
anladım canım benim adetim bittikten sonra oldu bunlar daha var adet olmama kramplarım oluyor adete az kala olabiliyor saydiklarim ama benim bittikten sonra oldu böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…