Aleyküm selam canım..Selam kızlar ben geldiiim, Hamiş olabiliriim ben bazı şüphelerim var 2 hafta sonra adet günüm gectikten sonra öğrenicem inşallah iyi haberlerle gelicemm buraya, daha yeni oldugu için gecikince tamamen emin olmak istiyorumm :)Ama hissediyorum var Allahım heveslerimizi boşa çıkarmasın inşallah
fazla koyu olmasa da çizgi çıkmış inşallah vardır canım hayırlısı..
Hafif mide bulantısı, aynı şekilde baş dönmesii, halsizlikk, sık sık idrara çıkıyorum :) Bir de ben adet oldum bu ayın 3ünde hafif ve düzensiz oldu az sürdü. Araştırmalarıma göre olabiliyormuş öylee. Kasık bölgeme ara sıra kramp giriyor :) Belirtiler gittikçe artıyor ilk başta pek hissedilmese de :)Aleyküm selam canım..
Hayırdır şüphelerin neler anlat bizde bileliminşallah hissettiklerin doğrudur canım..
geçen ay bende bu belirtileri yaşadım ve üstüne hiç gecikmeyen adetim ilk kez 3 gün gecikti iyice hamile moduna girdim sürekli göğüslerime baktım galiba koyulaşıyo dedim kendi kendime ama malesef en sonunda oldum..Hafif mide bulantısı, aynı şekilde baş dönmesii, halsizlikk, sık sık idrara çıkıyorum :) Bir de ben adet oldum bu ayın 3ünde hafif ve düzensiz oldu az sürdü. Araştırmalarıma göre olabiliyormuş öylee. Kasık bölgeme ara sıra kramp giriyor :) Belirtiler gittikçe artıyor ilk başta pek hissedilmese de :)Ben bi ay önce idrar tahlili yaptırmıştım bi rahatsızlığımdan dolayı hiç bi sorun çıkmadı alt muayene de oldum :) Oyle olmasaydı sağlık sorunu dicektim, ama şükür ki bi rahatsızlığım yok. Yani, olmaması için bi sebep yok kuzum. öyle düşünüyorumm ben
Sağol canım beniim inşallah :) Ben göğüslerime filan dikkat etmediim kasığıma kramp girmesi belime ağrı yapması bir de karnımın biraz şiş olmasından dolayı adetimde taş gibi sertleşen karnım yumuşacıktı Allahım fazla evlat yolu bekletmesin inşallahh..geçen ay bende bu belirtileri yaşadım ve üstüne hiç gecikmeyen adetim ilk kez 3 gün gecikti iyice hamile moduna girdim sürekli göğüslerime baktım galiba koyulaşıyo dedim kendi kendime ama malesef en sonunda oldum..
inşallah sende öyle olmaz canım Allah hayırlısını versin..
Canım ayrıca bu durum adetine yakın mı olmuştu, yoksa adetin bittikten bi hafta sonra flaan mı?geçen ay bende bu belirtileri yaşadım ve üstüne hiç gecikmeyen adetim ilk kez 3 gün gecikti iyice hamile moduna girdim sürekli göğüslerime baktım galiba koyulaşıyo dedim kendi kendime ama malesef en sonunda oldum..
inşallah sende öyle olmaz canım Allah hayırlısını versin..
Yok ya esimin telefndan griom ya o bu ra yogun ondann:)Gunaydin canım nasilsin ne yapiosun gözüküyorsun face kalemlerinden cikmiyon belli :))))
Canım benim yaaa çok geçmiş olsun çok mu kotu dustuninsallah birseyin yoktur kuzumm. Canım benim ya neden kendini yoruyosun bu kadar ağır iş yapiosun Allah aşkına ustune bi de dikkat etmemissin çocuk istiyon madem inşallah bebis varsa birşey olmamisti r
adetim 1 gün gecikmeyle yaşadım canım heralde insan kendini öyle olmasını istiyor ve vücutta kandırıyo bizi benim bir senedir anladığım böyle.. o yüzden bir daha kendimi dinlemiycem en az 4 gün ve sonrasında gecikme olursa öyle yapıcam testi..Canım ayrıca bu durum adetine yakın mı olmuştu, yoksa adetin bittikten bi hafta sonra flaan mı?
Bnde demistm bunuKızlar facebook kullanan var mı? Birbirimizi oradan da takip edelim ne dersiniz??
Bize yookkHoş geldin :)
Nazim sedanur çodar canim ekleyn :)Kızlar facebook kullanan var mı? Birbirimizi oradan da takip edelim ne dersiniz??
canım mesaj attım ekleyemiyorum seni sen beni ekle.. ama buraya ismini yazmışsın onu sil hemen canım düzenleden başka birşeyler yaz 10 dk olmadan başkalarıda ekleyebilir istemediğin kişiler filanNazim sedanur çodar canim ekleyn :)
Bse olmaz esimde kullanioocanım mesaj attım ekleyemiyorum seni sen beni ekle.. ama buraya ismini yazmışsın onu sil hemen canım düzenleden başka birşeyler yaz 10 dk olmadan başkalarıda ekleyebilir istemediğin kişiler filan
Tatlm msj gekmemiisskiicanım mesaj attım ekleyemiyorum seni sen beni ekle.. ama buraya ismini yazmışsın onu sil hemen canım düzenleden başka birşeyler yaz 10 dk olmadan başkalarıda ekleyebilir istemediğin kişiler filan
mesj attım sana özel burdan canım sen beni ekle adım orada yazıyoTatlm msj gekmemiisskii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?