- 30 Ocak 2015
- 18.347
- 17.911
- 498
- 29
ya tatlım inan bu ay o kadar ümitsizdim ki test yapasım bile yoktu biliyosnz ayaklarımı felan dikmedm 1 saat sonra dusa girdm hatta 2 haftadır ilişkiye bile girmedik korkudan cocuk varsa diyeOyyy kiyamam ben sana yaaa sen başından beri hissediyorum diyodun :))) neler yaptın cabukkl sokulll anlat bize :)))
Allah razi olsun kuzummm dua et bize insallah. Biz eninde sonunda gidecektir 7 senelik memur kolay kolay bırakmazlar o kadar kısmet boyleymis diyarbakıri seviyorum çok begeniyorum Allahım eslerimizi korusun inşallah
10 gunse az kalmus cnm hadi insallah beklemedeyiz :)dünden beri yazışmalara ortak olamadım canlar kusura bakmayın, çalışıyorum,aranıza hoşbuldum. çok mühim günler ve çalışmalardayım,çatladığnı gördük hızla devam ediyoruz kaçımadıysak verimini,adete 10 gün var geri sayımdayım inşallah müjdelerle hepinize yazarım :)
Hayirli olsun cnm insallah Allah m iyi insanlar cikarsin karsiniza dualarin kabul olsun ginlune gire olsun inskızlarrrr tercihler açıklandı sonunda :)Berf0o0o bize Van çıktı, sizinki ??
Ay masallah size ya:) takvimi de gorduk ya hayirli ve saglikli bi evladiniz olsun insallah :)Kizlarrrrr 5 hafta 4 günlük anneyimmmmm
Tatlimmm hayirli olsun insallah, yabanci yer degilmis bak sana, bildigin yer, Rabbim hayirli iyi insanlarla karsilastirsin, icini ferah tut Allah esini de seni de kirusun kuzumn......Canimm bizim diyarbakır çıktı hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kolaylık versin.
amin insallah bebegimm :)10 gunse az kalmus cnm hadi insallah beklemedeyiz :)
Hayirli olsun cnm insallah Allah m iyi insanlar cikarsin karsiniza dualarin kabul olsun ginlune gire olsun ins
Ay masallah size ya:) takvimi de gorduk ya hayirli ve saglikli bi evladiniz olsun insallah :)
Tatlimmm hayirli olsun insallah, yabanci yer degilmis bak sana, bildigin yer, Rabbim hayirli iyi insanlarla karsilastirsin, icini ferah tut Allah esini de seni de kirusun kuzumn......
Bebegim kelimesi simdi sana baska yakisiyo, daha guzel bi anlam buluyo canimamin insallah bebegimm :)
ay canım benm yaa :)Bebegim kelimesi simdi sana baska yakisiyo, daha guzel bi anlam buluyo canim
ay canım benm yaa :)
Bizimkide 7 senelik canim gondermediler yinede vardir bi hayir belki bebisimiz olacak burda dogurup giderm ay Allahim bebis olduda dogurmaya geldi is . Dua etmez miyim canim benim Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin butun hepsinide korusin insaallah . Buarada nedense asilamam tutmadi gibi bi his var icimde moralim bozuluyorOyyy kiyamam ben sana yaaa sen başından beri hissediyorum diyodun :))) neler yaptın cabukkl sokulll anlat bize :)))
Allah razi olsun kuzummm dua et bize insallah. Biz eninde sonunda gidecektir 7 senelik memur kolay kolay bırakmazlar o kadar kısmet boyleymis diyarbakıri seviyorum çok begeniyorum Allahım eslerimizi korusun inşallah
Neden karamsarlaşıyorsun canım iyi düşün şimdiden bozma moralinii bu tutmazsa 2. ye sağlık sıkma kendini :**Bizimkide 7 senelik canim gondermediler yinede vardir bi hayir belki bebisimiz olacak burda dogurup giderm ay Allahim bebis olduda dogurmaya geldi is . Dua etmez miyim canim benim Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin butun hepsinide korusin insaallah . Buarada nedense asilamam tutmadi gibi bi his var icimde moralim bozuluyor
Amin kuzum insallahhhhhhh.......acembuselik canım vallah o kadar mükemmel insanlar ki eşleri anlatamam sana inşallah iyi insanlarla karsilasiruz tekrar van çok güzel depremden sonraki halini görmedim yada hhatırlamıyorm :)
ELMALI turtam Allah razi olsun kuzum yaa Allahım hep ile niyetli insanlarla karsilastirsin sizi de cumlemizi de bizi de korusun inşallah :-*
ElifAhsen02 canım yaa inşallah sen burda hamile kalır goturursun :) neden umutsuzluğa kapildin? Duani esirgeme sürekli dilinde olsun bak ilknurrr22 bi dua önerdi onu oku ben senden umitliyim
Normalde adetlerimiz benim de çok sancılı geçer şimdi doktor ağrı kesici kullanmayın lütfen diyor nasıl dayanacağım diye kara kara düşünüyorum.Yok canim doktor demir hapi vermisti ilk gun cok kanama oldu sonra mide bulantisi basladi yataktan kalkamadim demir hapini ictim o biraz rahatlatti
Canımmmm tebriklerrrrrrrrKızlar test pozitif çıktı birazdan kan vermeye gitcem içim içime sigmiyo
Canım hayırlı olsun.kızlarrrr tercihler açıklandı sonunda :)Berf0o0o bize Van çıktı, sizinki ??
Ay çok tatlısınız ya Allah'ım yuvanızı mutlu mesut etsin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza ALIN, inşallah.birlikte gittik hastaneye sabah o uyanmadan kalktm idrar testi yaptm pozitif cıktı hemen uyandırdım oda korkmus bisey oldu sanmıs sabah süpriz yapmstm öyle
Niye moralini bozuyorsun tatlım ya güzel düşünBizimkide 7 senelik canim gondermediler yinede vardir bi hayir belki bebisimiz olacak burda dogurup giderm ay Allahim bebis olduda dogurmaya geldi is . Dua etmez miyim canim benim Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin butun hepsinide korusin insaallah . Buarada nedense asilamam tutmadi gibi bi his var icimde moralim bozuluyor
İlknur bize dua et bak biz negatifçi tayfayızzzzzzzzBenimki negatiffff
Ve hala regl yokkkk
Sağol canım benim darısı hepinizin başınaAy çok tatlısınız ya Allah'ım yuvanızı mutlu mesut etsin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza ALIN, inşallah.
Ederim tabi hepinize nasip etsin hayirlisiylaİlknur bize dua et bak biz negatifçi tayfayızzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?