inşallah hayırlısıGünaydın sekerr bat mi gün :)) inşallah hamissindir yaaa inşallah bu ay olmustuuur :))
Test yaptin mi canim belki mucizen gelyordurGünaydın kızlarr :) benim gecikmenin 5.günü ama sanki olucakmışım gibi karnım bi garipinşallah bu ay bi kaç haber daha alırım da ben olmasam da teselli bulurum sizin sevincinizle:))
inşallah hayırlısı
Günaydın kızlarr :) benim gecikmenin 5.günü ama sanki olucakmışım gibi karnım bi garipinşallah bu ay bi kaç haber daha alırım da ben olmasam da teselli bulurum sizin sevincinizle:))
bilmiyorum ama ben bugun kan verdim yani başka tahlillerim vardı onuda eklettimBelirtin falan var mi canim ?
kuzum almanyadan misafirlerim geldi boş zamanlarımda açabiliyorum ancakSeeen nrdeydiiinnn :))
bende @firdevscansuyu biliyorsun sandım evet ilk hamişimiz kendisi maşallahhkızlar ne yapıyonuz özledim sizi boşluğum oldukça giriyorumfirdevscansu çok sevindim kuzum yaa bak o kadar ağladın bide rabbim duydu sesini dualarımıza cevap veriyo
yok canım bilmiyodum ancak girebiliyorum boşluğum oldukça sende durumlar nasıl kuzubende @firdevscansuyu biliyorsun sandım evet ilk hamişimiz kendisi maşallahh
yok canım ancak girebiliyorum boşluğum oldukça işte sende durumlar nasıl bakalımbende @firdevscansuyu biliyorsun sandım evet ilk hamişimiz kendisi maşallahh
bilmiyorum ama ben bugun kan verdim yani başka tahlillerim vardı onuda eklettim
nolsun canım bugün adetimin 2.günü doktora gittim klomen bitti artık iğnelere geçtik ilk dozunu yaptı bugün doktor hayırlısı olur inşaallahyok canım ancak girebiliyorum boşluğum oldukça işte sende durumlar nasıl bakalım
kuzum almanyadan misafirlerim geldi boş zamanlarımda açabiliyorum ancak
:) kalabalıktan duymamışım sesini kuzuummmmm öcür dileyimAyy kalicılar mi canım? Nasılsın peki durumun nasil kaç gündür yoksun merak ettim kaç defa da seslendim :))
ne iğnesi kuzum yumurta çatlatma iğnesi gibi bişeymi?nolsun canım bugün adetimin 2.günü doktora gittim klomen bitti artık iğnelere geçtik ilk dozunu yaptı bugün doktor hayırlısı olur inşaallah
yok canım yumurta geliştirici klomenden daha etkiliymiş işe arayacakmı bilmiyorum 340 lira para ödedimne iğnesi kuzum yumurta çatlatma iğnesi gibi bişeymi?
amin kuzu amin her iğne için mi ödeyecen kuzum yoksa toplam mı 340 lirayok canım yumurta geliştirici klomenden daha etkiliymiş işe arayacakmı bilmiyorum 340 lira para ödedimsigorta karşılamıyormuş . rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?