19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Valla kızlar ben 29 mayısta batım var ellerim ve yüzüm şiş uyanıyorum bu aralar aşırı şiş öyle ki yüzük olmuyo acayip bir kasık ağrım var ve akıntım (afedersinz) ve az once uyandım sabah 9 da kalktım her zaman ki gibi gidip azcık uzanayım dedim ve yatış o yatış 3 saat uyumuşum ... Ama tabiki napıyoruz aynanın karşısına geçip sakin ol şampiyon psikolojik hamiş belirtileri otur aşşağıya deyip kuzu gibi dönüyorum

Kızlar anneniz ne diyor bu durumlara ben sürekli baskı altındayım benim ki en son bebek yapmadan benimle konuşma dedi şakayla karışık 3 yıldır evli olduğumdan ve 6 aaya kadar korunduğumdan bunalım takılıyor ... eşimin ailesinin ise umrunda değil zaten onların sayesinde bu kadar uzak kaldım bebişlerimden

Valla annem beni sıkıntıya sokmamak için sormuyor bile.. Sorunda daha içerleniyorum çünkü birde hep başlkalarının bebeklerine yelek patik örüyor ya oturup ağlıyorum :S

Benim annemde nazimi cekiyor valla kac kilometre uzaktan Allahim ondan razi olsun .olur stres yapma deyip duruyot bi yandanda orguler oruyor

Valla annem beni sıkıntıya sokmamak için sormuyor bile.. Sorunda daha içerleniyorum çünkü birde hep başlkalarının bebeklerine yelek patik örüyor ya oturup ağlıyorum :S
valla benim ki çok söyleyince olacak zannediyor galiba... Ne zaman gitsem bugun bebek mağazasının önünden geçtim yeter artık ben de bişeyler almak stiyorum deyip deyip duruyor ben çok belli etmiyorum hatta hiç belli etmiyorum ama eve gelip gelip ağlıyom ben de... hem 6 aydır olmamasına hem de bu zamana kadar beklemek zorunda kaldığım için beni anlayan yok tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…