Bebek İkinci El 19-20 numara erkek bebek ilkadım ayakkkabı arıyorum

ecaydin555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
451
10
48
34
Samsun
Arkadaşlar tamamen kapalı ve tamamen açık aramıyorum.Yıpranmış,makineye atılmış bir ayakkabı da istemiyorum.
Yıpranmamış,yeni ile eşdeğer ayakkabınız varsa,eklerseniz sevinirim.Renk lacivert-kırmızı tercihim,başka da olabilir tabi...

bende şimdi giydirebileceğin mavi esnek,yumuşak buradan aldığım ayakkabı var,pek giydiremedim açıkçası....evde büyüdü bebiş...sen bebeğin ayakları taraklı ve tombiş değise 1 yaşa kadar giydirirsin,18 no fiyatı ucuz aldığımdan 5 tldir.

canım ayakkabı aldım sıfır ama bi foto ekle beğenirsem onu da alabilirim.

tamam canım
peki ne kadarsa gçndereyim

zaten yarın sadece soracaksın değil mi?valla 10 tl civarı olur dedin ya o nedenle cazip geldi zaten,kargo senden 35 tl olursa alırım,daha fazla tutarsa düşünmem lazım.bir de o beyaz biblolarının hepsi satıldı mı?onlar da hoşuma gitmişti.

canım sabah bir arkadaş istedi haber bekliyo kesin alıcı az öncede başka bir arkadaş talip lütfen karar verir misin?

canım sabah bir arkadaş istedi haber bekliyo kesin alıcı az öncede başka bir arkadaş talip lütfen karar verir misin?

canım kararımı verdim alıcam ama sen dedin ya yarın kargoyu sorar haber veririm diye,kargo makul olursa kesin alacağım,makulden kastın da nedir dersen en fazla 15 tl..lütfen başkasına söz verme bana çok lazım...

sıfır, keten, yumuşak tabanlı

düşünürseniz boyle bir seyimiz var

bu da sıfır, deri

tamam 15 e kadar senin ...yok söz vermem asla olur mu öyle şey,ilk sen sordun...özelden tel yazcam sana sen de bana yaz,eşim izinli nete giremem o şekilde halledeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…