• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19+0 haftalık hamileyim karnım hiç çıkmadı normalmi

db97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
86
18
3
27
merhaba güzel anneler bugün tam 19 haftalık oldum henüz daha karnım çıkmadı 15 gün önce kontroldeydim bebeğimde bi sıkıntı yok herşey iyi gidiyor belki haftam küçüktür o yüzden çıkmıyordur bilemiyorum ilk gebeliğim insan istiyo heves ediyo çıksın biran önce diye ama bu göbeğim çıkmayınca bundan sonra çıkacağını inanamıyorum bi türlü şimdi aranızda göbek çıkmasın ne yapacaksın diyenler elbet olucak ama insan istiyo ya ne zaman karnım çıkmaya başlıcak her sabah kalkıp bakıyorum büyümüş mü diye ama hala düz benimle aynı haftada olup sonra ne zaman büyümeye başladı anneler cevap bekliyorum sizden sohbete buyrun
20220421_133520.jpg

Bizim bi arkadaşın da böyleydi. 22 haftalıktı hic belli deģildi 25ten sonra belirginlesti

Birden cikacak zaten merak etmeyin
Bu benim hayalim ya keşke 16. Haftaya kadar pek çıkmasa diyorum 🤣

merhaba güzel anneler bugün tam 19 haftalık oldum henüz daha karnım çıkmadı 15 gün önce kontroldeydim bebeğimde bi sıkıntı yok herşey iyi gidiyor belki haftam küçüktür o yüzden çıkmıyordur bilemiyorum ilk gebeliğim insan istiyo heves ediyo çıksın biran önce diye ama bu göbeğim çıkmayınca bundan sonra çıkacağını inanamıyorum bi türlü şimdi aranızda göbek çıkmasın ne yapacaksın diyenler elbet olucak ama insan istiyo ya ne zaman karnım çıkmaya başlıcak her sabah kalkıp bakıyorum büyümüş mü diye ama hala düz benimle aynı haftada olup sonra ne zaman büyümeye başladı anneler cevap bekliyorum sizden sohbete buyrun Eki Görüntüle 3053063
24ten sonra çıktı benimki.
Şimdi bile hamileyim demesem pek anlamazlar 🤭

Doğumuma 1 hafta kala sen biraz kilo mu aldın sanki ne hoş olmuşsun diyenler vardı bana. Hamile olduğumu bilmeden, hafif kilo almış gibiydim ki karnım zaten yoktu o zaman bile 😉

Doğumuma 1 hafta kala sen biraz kilo mu aldın sanki ne hoş olmuşsun diyenler vardı bana. Hamile olduğumu bilmeden, hafif kilo almış gibiydim ki karnım zaten yoktu o zaman bile 😉
Doğrudur ne diyim iç karnı geniş olanlar 20.haftadan sonra belli olmaya başlıyormuş

Birden cikacak zaten merak etmeyin
Bu benim hayalim ya keşke 16. Haftaya kadar pek çıkmasa diyorum 🤣
Birden nasıl çıkacak gerçekten merak ediyorum haftaya perşembe 20 haftalık oluyorum yolu yarılıyorum ama ortada karın yok bakalım

Benimki 32den sonra cıktı.
34te doğurdum zaten 2 hafta sürmüş gibi hissetmiştim
Daha önce spor yaptıysanız karnınız çok büyümez doğum sonrası da hızlı toparlanır

merhaba güzel anneler bugün tam 19 haftalık oldum henüz daha karnım çıkmadı 15 gün önce kontroldeydim bebeğimde bi sıkıntı yok herşey iyi gidiyor belki haftam küçüktür o yüzden çıkmıyordur bilemiyorum ilk gebeliğim insan istiyo heves ediyo çıksın biran önce diye ama bu göbeğim çıkmayınca bundan sonra çıkacağını inanamıyorum bi türlü şimdi aranızda göbek çıkmasın ne yapacaksın diyenler elbet olucak ama insan istiyo ya ne zaman karnım çıkmaya başlıcak her sabah kalkıp bakıyorum büyümüş mü diye ama hala düz benimle aynı haftada olup sonra ne zaman büyümeye başladı anneler cevap bekliyorum sizden sohbete buyrun Eki Görüntüle 3053063
20 bitti bende anca anca belirmeye başladı iç karnımız geniş bebekte sıkıntı yoksa zaten çıkmaması daha iyi değil mi 😅

İç karnınız geniş olabilir ❤️

20 bitti bende anca anca belirmeye başladı iç karnımız geniş bebekte sıkıntı yoksa zaten çıkmaması daha iyi değil mi 😅
Öylede ne bilim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum haftaya perşembe yolu yarılıyorum ortada karın yok

Öylede ne bilim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum haftaya perşembe yolu yarılıyorum ortada karın yok
Kız boşver bebek içeri sığıyo demek ki ben çok bulantı çektiğim için şimdide bebek midemi sıkıştırır mide yanmam olur diye korkuyorum o olmaz inşallah bizde

Kız boşver bebek içeri sığıyo demek ki ben çok bulantı çektiğim için şimdide bebek midemi sıkıştırır mide yanmam olur diye korkuyorum o olmaz inşallah bizde
Ne bilim ya insan büyümesini istiyo iç karnı geniş olanlar 20.haftadan sonra büyümeye basliyormus

Birden çıkacak derken senin ki öylemi oldu :)
Benim ilkinde 4 aydan sonra hizli çıkmaya başladı ama doğuma giderken bile küçüktü hatta ordaki ebeler de dedi karnı küçük diye doğuma giderken kesinlikle 9 aylık kadar değildi

Back