Söz Kesimi 18Eylül* SÖZÜMÜZ SÖZ dedik bir ömür boyu ..

BurcuBaris

♥♥18 EYLÜL . .
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
134
1
296
İzmir
4 yılı geride bırakmış 5. yıla girmiş bi ilişkimiz var bizim :)
Daha okulum olduğu için erken diyoduk ama nasıl olduysa birden karar verildi ve sözlenelim dedik iki aile de ortak bi noktada buluştuk.

Nişana düğüne daha var ama ciddi bi adım olsun adımız olsun dedik ..
Çok üstünde durdum çok uğraştım herşeyiyle öyle tek tek resimlerini çekmedim herşeyin ben okadar telaş vardıki evde =)

Sözlenicek arkadaşlara bi fikir olur diye hemde çok heyecanlıymış bu olaylar bende paylaşmak istedim sizlerle =)
Çünkü insan söz nişan olayı girdi mi belki vardır benim gibi söz başlığı arayan kim ne yapmış ne giymiş nasıl olmuş falan diyee onlarada bi fikir olur :kedi:

İlk isteme gününden başliyim çiçek çikolata hiçbirinin fotosunu çekmemişimm daha yeni farkına varıyorum sadece benim fotom var. İki ailenin ilk yanlız tanışmasıydı oldukça heyecanlı bşymiş valla çok fena..
DİPNOT: tuzlu kahveyide içirmeyi başardım okadar içmem içmem demişti ama su gibi içiliyomuş demekki ogün

Şimdide söz resimleriiimiz :) :asigim:
Çok heyecanlı çok telaşlı olaylar ama bi okadarda güzel .. Bizimde böyleydi söz günümüz kazasız belasız atlattık şükür :teytey:. darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallahhh herkesi mutlu etsin rabbim opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $burcu söz-2 016.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 149
  • $burcu söz 024.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 151
  • $59343_438687308396_582123396_4906126_270929_n.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 139
  • $61248_440087738396_582123396_4934399_1297696_n.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 136
  • $59044_438694503396_582123396_4906228_758339_n.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 141
ömür boyu mutluluklar.düğününüzünde böyle güzel geçmesi dileğiyleboshayallersmile

teşekkür ederimmmm :) amin inşallahh ötekilerde böyleesorunsuz güzell geçer..opuyorumnanaktan

Allah tamamına erdirsin inşallah canım ....
çok yakışmışsınız...

ehh artık bende inşallah yılbaşından sonrA inatla içmicem dediği tuzlu kahveyi fondip yaptırırım =))
darısı başıma inşallah =))

hepinizeee çok teşekkür ederimmm .. o güzel dileklerinizz içinnn..

MehSer , canım hiç merak etme benimkide içmem hayatta söylerim orda falan filan söyledi ama hepsi lafta kaldı içirirsin sende mis gibi merak etme kaydirigubbakcemile3 sizinde şimdiden allah tamamını erdirsin =)

heh aynen benimkide öle canım yaa yok içmem yenisini isterim diyip duruyor bende içmezsen ayıp olur deyince sen bana tuzlu kahveyi içirince ayıp olmuyor mu diyo üste çıkmak paçayı kurtarmak için yemezler amaaa kaydirigubbakcemile3

aminnn aminnn canım inşallah kısa zamanda bende yazarım Sözümüz Söz diye :asigim:

cok yakismissiniz canim birbirinize dügün resimlerinizide görürüz insallah...darisi bizim gibi bekleyenlere ahhh ahhhh GEL 2011 GELLLL boshayallersmile

ayy süper bir duygudur,ama bizim evimiz küçük nasıl oclak bilmiyorum,Allah tamamna erdirsin

çok güzelll bişey gerçekten canım allah sana da nasip etsin inşallahh.
Evin küçüklüğünü sorun etme bende kafama takmıştım sığarmıyız falan diye ama çokta güzel sığdıkk hiç bişey korkutuğum gibi olmadı. Yani ogün herşey bi şekilde halloluyo merak etmee sen :)a.s

amin canım.dün yine iş çıkışı dolaştık zeminlerede bakıyoruz ama küçük ev istemiyorum senelerdir ailemle 75 m2 evde oturuyoruz o yüzden bıktım ferah ferah oturmak istiyorum

ha siz oturcağınız evden bahsediyosun bende kendi evinizden bahsettiğinizi sandımm :)

Ev işiyse başka bulunur elbett sıkma canını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…