- 9 Eylül 2009
- 203
- 0
- 39
Herkese merhaba
Ne yazikki yalan soyleyemicem ben 2. gunumun gecesi yaktim ve ictim yine yapamadim
Bundaki en buyuk etken cok sinirlendigim ailevi bir olay oldu
belki bahane olmamali boyle seyelr ama inaninin kim olsa dayanamazdi cok sinirliydim anlik oldu hersey
iyikide ictim rahatladim
ama simdi o huzursuzluk kalkti
cok iyiyim
bu hafta ne yazikki hep ictim .. Dun gece kendime esim ve cocuugm icin buyuk bir soz verdim
Artik ictigim her sigara beni asagilamaya basladi
Zaten ben kenidmi bilyiorum bu zikkima baslarkende omrum boyunca hayatimda olmicak bir donem onunla yasicayacagim sonra biticek gidicke boylede olucak
bugun biraktim kizlar
binlarce birakislarimdan yine biri 25.08.2011
tarihide pek sevmedimya hadi neyse
ben 1 eylul istiyordum
ben simdiden birakayimda 1 ylul bitti diye duusnurum en azindan=)
offf off allahim sne birakmak isteyen herkesi kurtar su illetten yetti canima vvalla yaa cektigim her nefes beni mahfediyor omrumden omur gidiyor
parama yazik bedenime yazik ,, ictikce daha kotu hissetmeye bsladim kendimi
bugun hic icmedim .. Lanet aksamustu 17.30 saati kriz geldi hosgeldi
bir tane sigaratix bitkisel bir seker emdim baya iyi geldi
kendimi sigara icmis o doyuma ulasmis gibi hissettim
birazda uyku halim var
kizlar yazdim.. Birakma doneminde ozelliklede ilk gunler sinir olmayacak!!! sizi gerneler olmayacak!!!! Ben booyle olunca birakamiyorum valla
ama simdi hzirim ve bugun yine yine ve yeniden basladim :)
Yine ara ara girip yazicam .. Birakanlari kutluyuorum .. Birakmak isteyenler ins bir an once kurtulurlar
Ne yazikki yalan soyleyemicem ben 2. gunumun gecesi yaktim ve ictim yine yapamadim
Bundaki en buyuk etken cok sinirlendigim ailevi bir olay oldu
belki bahane olmamali boyle seyelr ama inaninin kim olsa dayanamazdi cok sinirliydim anlik oldu hersey
iyikide ictim rahatladim
ama simdi o huzursuzluk kalkti
cok iyiyim
bu hafta ne yazikki hep ictim .. Dun gece kendime esim ve cocuugm icin buyuk bir soz verdim
Artik ictigim her sigara beni asagilamaya basladi
Zaten ben kenidmi bilyiorum bu zikkima baslarkende omrum boyunca hayatimda olmicak bir donem onunla yasicayacagim sonra biticek gidicke boylede olucak
bugun biraktim kizlar
binlarce birakislarimdan yine biri 25.08.2011
tarihide pek sevmedimya hadi neyse
ben 1 eylul istiyordum
ben simdiden birakayimda 1 ylul bitti diye duusnurum en azindan=)
offf off allahim sne birakmak isteyen herkesi kurtar su illetten yetti canima vvalla yaa cektigim her nefes beni mahfediyor omrumden omur gidiyor
parama yazik bedenime yazik ,, ictikce daha kotu hissetmeye bsladim kendimi
bugun hic icmedim .. Lanet aksamustu 17.30 saati kriz geldi hosgeldi
bir tane sigaratix bitkisel bir seker emdim baya iyi geldi
kendimi sigara icmis o doyuma ulasmis gibi hissettim
birazda uyku halim var
kizlar yazdim.. Birakma doneminde ozelliklede ilk gunler sinir olmayacak!!! sizi gerneler olmayacak!!!! Ben booyle olunca birakamiyorum valla
ama simdi hzirim ve bugun yine yine ve yeniden basladim :)
Yine ara ara girip yazicam .. Birakanlari kutluyuorum .. Birakmak isteyenler ins bir an once kurtulurlar