- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
Yahu bugün hastaneye gittim peşine eczaneye , geçmişe dönük eczane borcum 47tl çıktı
Hani sağlık ücretsizdi!!
eskiden hastanelerde rehin tutulurdu hastalar, en azından şimdi direk hastaneye almayacak kadar ilerlemiş sağlık sektörü.Hanımlar,
yeni öğrendiğim bir bilgi, GSS'liyseniz(Genel Sağlık Sigortası) şayet prim borcunuz varsa hastaneler bakmıyor, prim borcunuzu ödeyin öyle gelin diyorlar, birtek hamileyseniz borcunuzda olsa hastaneler bakmak zorunda.
Özellikle hamile arkadaşların aklının bir köşesinde olsun bu bilgi.
Gün geçmiyor ki sağlık sektöründe yeni bir iyileştirme yapılmasın...
Çalışmıyor ki bu hafta dr lar anca acil olurAcaba bu hafta doktorlar kaç gün nübette , birde direk randevu almadan gitsek muayine olurmu sıra alırmıyız
Ben hiç geceyi beklemiyorum eskiden üni. Hastanesinde alıcakken bekşerdik öyle üni.denmi alıyorsun canımMhrs demisken birde aylik internette randevu alma çilem var benim.Rutin kontrollerim var ve Izmirin alaninda en iyilerinden biri.Isim yapmis doktordan randevu almak mhrs'de ,cumhurbaskanindan randevu almaktan daha zor. 2 tane laptopu saat 23:59da acip tc ve guvenlik no girilmis sekilde bekliyorum.Artik alabilirsem ne ala.Genelde bu sansa nail olan 10 kisi oluyor gunde.Olamayinca da eski usul sabah 6 da hastaneye gidip randevu aliyorum.
Ben hiç geceyi beklemiyorum eskiden üni. Hastanesinde alıcakken bekşerdik öyle üni.denmi alıyorsun canımbu ara bozyakadan çok memnunum mr çekimini bir gün sonraya verince çok sevdim hastaneyi ilk bi dumur oldum ama nasıl yani 1 ay sonraya gün vermedilermi diye
Aciller açık diye biliyorum sadece. Bende.Acaba bu hafta doktorlar kaç gün nübette , birde direk randevu almadan gitsek muayine olurmu sıra alırmıyız