Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 18 yaşındayım ama saçımda bir sürü beyazım var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi diclee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yazlıkta bi komşumuz vardı onunda saçları beyazlıyomuş yaşıda çok yaşlı değildi saçlrı sarı aralrında platin var sanıyodum ama meğerse kendi saçı beyazladığı için öyle duruyomuş sizde mesela kumrala boyayıp aralara platin attrsanız çok göze batmaz diye düşünüyorum :26:

bende kullanıcam çörekotu yağını hadi hayırlısı

Saç beyazlaması ırsi,pikment çalışmaması çalışmaması ve bazı vitamin eksikliğinden kaynaklı.Koparmayın ve boyamayın.Koparmak çare değil boşuna saçınızı küstürmeyin.Boya saçı daha çabuk beyazlatıyor.Hele beyazınız varsa 3-4 sene içinde tamamını beyaz görebilirsiniz boya sayesinde.Reklam ürünlerine kesinlikle inanmayın hepsi para tuzağı.Dr.gidin.Tetkikleriniz yapılsın neden olduğunu öğrenin ve saçınızla barışık yaşayın.Pikment çalıştıran bir ilaç vs.olsaydı çığır açarda düşünsenize.Reklamada zaten ihtiyaç olmazdı.Sarımsak beyazlara fayda etmiyor.Sadece bakım için kullanılabilir.

Bunları deneyen biri olarak yazdım.Benim ve çocuğumun saçları beyazda ondan.Irsı bendeki çocuğumda bana çekmiş.Tetkikleri yapıldı ırsi ve yapılacak birşey yok pigmentleri çalıştırmak için.Yer fıstığı ye dedi dr çocuğuma.Bana gelince boyadım 3-4 sene sonra artık saçımda siyah yok denecek kadardı.Şimdi tamamı beyaz.25 yıldır boyuyorum gür saçlarım yok artık seyreldi.Artık boyamaya alıştım.Kendimi henüz bembeyaz bir saça hazır hissetmediğimden zararını bile bile boyuyorum.

bence bunun hiç bi şekilde çözümü yok doğlalık flan bahane. hormonlara baglı yapcak bişey yo artık kendinizi öyle sevin derim :)

kızlar stop grey gerçekten harika bir ürün saçımda 4 haftanın sonunda beyazdan eser kalmadı bana da bi arkadaşım önermişti piyasadaki diğer ürünler gibidir diye düşünüp ilk başta tereddüt etmiştim almakta fakat 2. ve 3. hafta lar saçınız rengi gözle görülür ölçüde değişiyor ve 4. hafta sonunda sonuç gerçekten mükemmel,stop greyde saçınıza zarar veren kurşun vs. gibi ürünlerde bulunmuyor diğer ürünlere nazaran,bunların dışında üründe kampanya yapılırsa çok daha etkili olacağını düşünüyorum böylece daha fazla insan saç beyazlığı derdinden kurtulmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…