Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 18 yaşındayım ama saçımda bir sürü beyazım var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi diclee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
D

diclee

Ziyaretçi
kızlar daha 18 yaşındayım ve saçlarımda çok fazla beyaz var sürekli koparıyorum yada boyuyorum arkadaşlarımında dikkatini çekiyo rahatsız oluyorum saçlarımın beyazlamasını nasıl engelliyebilirim bunun bi formülü varmı sanırım kopardıkça dahada çogaldı boyadıkçada yıprandı yardımcı olursanız sevinirim önerileriniz için şimdiden teşekkürler

cnm sarımsak saçta beyaz olusumunu engellermiş beyaz saçı döker siyaf taze saç çıkartırmış

bende 19 yasındayım ve aynı sorun bende de war ben koparmadm ama uclarından kestim görülmeyecek kadar ama cok coğaldılar bu sene :çok üzgünüm::çok üzgünüm: boyatmak istemiyoru sacımınhepsini buyasta boyatmaya baslarsam saclarım cok yıprancak daha da beyazlıcak uğrasmak cokzor o yuzdenne yapabilirm. ilac yada doğal seyler ne war ??

33 yaşındayım ve ilkokul döneminden beri saçlarım beyazlayama başladı.Şu an nerdeyse tamamı beyaz .Babam da bile benim ki kadar beyaz yok:)...Ben bir çözüm bulamadım varsa da bile artık çok geç sanırım

benim saçlarım da bikaç yıldır beyazlamaya başladı. hızla çoğalıyorlar sanki:bbo: koparmıyorum ama kuaför fön çekerken dibinden kesiyo gördüklerini..

kızlar bu sabah her eve lazımda stop grey diye bişi gördüm, sprey sanırım fiyatıda 60 küsür müydü neydi, öylesine seyrettiğim için çok dikkat etmemişim ama boya değil saçlardaki zayıflayan pigmentlerin kuvvetlenerek saça yeniden renk vermesine yardımcı oluyormuş bi bakın isterseniz internetten canlarım

canım benim de senin yaşlarında saçım beyazlamaya başladı...sakın kopartma..
boyadıkça daha çok beyazlıyor bu kesin...

"stop grey" adında bir losyon varmış bende tv de gördüm internetten araştırdım..mantıklı bir çözüm gibi geldi...

" stop grey " diyorsunuzda kullanan ve memnun kalan var mı?

ben 13 yaşındayım ve upuzun saçlarım var benim saçımda da yeni çıkan beyazlar var ne üstler beyaz altlar siyah ne yapıcam? yardım edin lütfen yalvarırım

kızlarr bende aynı dertten muzdaribim...benimde birkaç ay önce oldukça fazla beyazım çıkmaya başaldı gerçi bizim ailede ırsi ama ben çok fazla araştırma yaptım malesef pek bi çaresi yok...söylediğiniz ürünü de oldukça araştrdım ama onuda kullananalar tekrar çıktığını söylüyor deneyin isterseniz..sadece beyaz olan saçları boyuyormuş diğer saçlar olduğu gibi kendi renginde kalıyormuş diye duydum kullananlardan..yani sonuç olarak kalıcı bi çözüm yok fakat beyaz sorununuz eğer ki vitamin eksikliği ise ilaçlar sayesinde tekrar düzeliyor bunun içind edoktora gitmeniz gerekiyor..ama şunu özellikle söyliyim bol bol sarımsak tüketin faydası var kokar diye yiyemiorsanız minik minik kesim su ile için ben hergün yapıorum çok faydasını gördüm..bide unutmadan çörek otu yağıda beyazlar saçları siyahlaştırıor die okudum netten araştırın isterseniz..ben 2 aydır kullanıorum sonuç içinse 6 ay kullanmak gerekiyor..kızlar en önemliside SAKIN BOYATMAYIN..inanın dahada fazlalaşıyor.çünkü boyanın içindeki hidrojen peroksit beyazlamıyı hızlandırıyor..bırakın kimseden utanmayın çekinmeyin vede koparmayın

ırsi yada hastalık sebebiyle değilse eğer taze cevizik kabuklarını (yeşil olan) suda kaynatıp duruluma suyu olarak kulannınca yeni çıkanlar normal rengiyle çıkıomuş suna dumankayada okumuştum.ben kınaya katıordum turuncudan kızıla döndürüyordu..ama önce doktor tabi

Ben de 21 yaşında olduğum halde aynı dertten muzdaribim.Ben de çok araştırdım.Kullanılan ürünlerin hepsi (istisnalar olabilir) sonuçta beyazlığı kökten engellemiyor.Anlayacağınız tespitlerime göre bir süre örtüyor daha sonra aynı hale geliyor.

bende 17 yaşındayım ve aynı dertteyim. Ama benim beyazlarım tek bir yerde toparlanmış arka kısımlarda 13 ,20 tel falan sanırım saymadım ama o kısımdan çıkan tel beyaz çıkıyor bende düzenli olarak sadece orayı boyatıyorum. Koparmadım hiç.

Haftada üç-dört defa düzenli bir şekilde sarmsaklı yoğurdun faydalı olduğunu duymuştum. Annem tv de çıkan doktorların söyledikleri herşeyi not eder bunu da öyle duymuş, en azından daha fazla beyaz saç oluşumunu engeller. Ne kadar sürede faydası görülür bilmiyorum.

Şöyle bir şey var
Google

Eger irsi ise ve kurtulmaniz imkansizsa saclarinizi sakin boyamayin. Onun yerine kina kullanin. Kinayla siyahtan acik kizila kumrala kadar bir cok rengi elde edebiliriz ama sakin boyaya bulasmayin.

ceviz kabuğunu bende birkaç yerden duymuştum acaba işe yarıyormududr

ayrıca geçen gün bir aktara gittim bu saç beyzlamsı için ordakii adam kullanacağım bir ürün lmadığını hergün bir diş sarımsak yersem beyazların azalacağını söyledi

16 yasındayım demekki beyazın genci yaşlısı yokmuş boyatmakta ismetmiyorum ama görüncede moralim bozuluyor.çocukluğumdan beri sedef hastalığıyla uğraşıyorum belkide kullandığım losyonlardan kimyasal ilaçlardan saçım iyice beyazladı.Umarım beyaz saca da kesin çözümler çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…