- 28 Şubat 2011
- 183
- 10
- Konu Sahibi hasretselma
mrb arkadaşlar 18 yaşındayım ve temmuzda evleniyorum benim yaşımda evlenenlerin tecrübelerinizi paylaşsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşlar 18 yaşındayım ve temmuzda evleniyorum benim yaşımda evlenenlerin tecrübelerinizi paylaşsanız sevinirim
kızlar allah mutlulugunu daim etsınde nie bu kadar acele ettınz evlenmek için cocuk sayılabılcek yaslar kişilik denen olgu yeni yeni oturmaya başlıyo erken sorumluluk almak anne olmak yani bana göre evlilik için ideal yaş 26-28 bayan için
Önceden sevgililik çok modaydı şimdi evlilik...Her gördüğüm küçücük kıslar evlenmeye başladı gelinlik sanki üzerlerinde emanet duruyooo..
Daha anne babalarıyla kavga eden karakteri yeni oturmaya başlayan gençler nasıl olupta bir kocanın çocuğun daha dorusu tüüüm sorumlulukları almanın yükünü bu kadar hafife alabilir..
Genelleme olarak söylemiyorum her zaman istisna vardır ama Ben 21 yaşandaym hala luneparkta deli gibi oynamak istiyorum sevgilimi çekemediğimde görüşmüyorum yada ne bilim evime gelip yan gelip yatmak istiyorum
Geçen arkımı gördüm hamile kalıp evlendi bebeği olduğunda 18 yaşındaydı şimdi görmeniz lazım o güselim kızın yüzüne bi ağarlık çökmüş
Önceden sevgililik çok modaydı şimdi evlilik...Her gördüğüm küçücük kıslar evlenmeye başladı gelinlik sanki üzerlerinde emanet duruyooo..
Genelleme olarak söylemiyorum her zaman istisna vardır ama Ben 21 yaşandaym hala luneparkta deli gibi oynamak istiyorum sevgilimi çekemediğimde görüşmüyorum yada ne bilim evime gelip yan gelip yatmak istiyorum