Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 18 yaşında bu göğüsler normal mi bi bakın

Sizinkilircsagdakiyse bnce çokiyiler erkek pensni ssıkıştırıp mast yababilmeli yeter bnce bundan hoşlanırlar gerisi bos

Bende 22 yasina kadar 75 beden kullaniyodum. Simdi 90 lara sigmiyo. Ameliyati filan hemen dusunme. Benim kardesim goguslerini cok buyuk gosteren sutyenler takardi. O bile igrenc dururdu. Soylerdik ama dinlemezdi. Simdi pisman.

@pacemt
Bende 22 yasina kadar 75 beden kullaniyodum. Simdi 90 lara sigmiyo. Ameliyati filan hemen dusunme. Benim kardesim goguslerini cok buyuk gosteren sutyenler takardi. O bile igrenc dururdu. Soylerdik ama dinlemezdi. Simdi pisman.

Doğal yöntemlerle mi kendiliğinden mi oldu

Arkadaşlar bir sağlıkçı olarak şu göğüs masajı işlemine DUR demelisiniz diyorum.Konuları dışardan siteye girerek okuyodum ama göğüs büyütmeyle alakalı yanlışınız var ve sırf bunu yazmak için üye oldum.Konu açacaktım ama beceremedim.Bende destekli sütyen takıyorum göğüs konusunda bende çok şey denedim.Geçen kış düzenli göğüs massajı yaptımm iki ay evet dolgunluk oldu.Ama öyle aman aman byümediler.Sonra adet düzensizliğim oldu bende kadın doğuma gittim.Kist çıkmadı.Ama yine bigün masaj yaparken duştan sonra göğüs ucundan süt geldiğini gördüm.Kadın doğum doktoruna gittim ve endokrinoloji kliniğine gönderdiler.Bu arada bende Hemşireyim.Prolaktin( süt salınıı hormonu) değerimi ölçtüler.200 üstü çıktı normalde sınır 10 falan siz düşünün.Beyin emar istediler.11 mm büyüklüğünde tümör çıktı.*Hipofiz adenom iyi huylu yani.Süt gelme ve adet kesilme nedeni de buymus.TÜMÖRÜN OLUŞUMNDA MASAJ ÇOK BÜYÜK BİR TETİKLEYİCİ OLMUŞ.Bu adenom bulunduktan sonra Cushing sendromu için kan tahlili yapıp, görme alanı testi istediler.Beyin cerrahiyyede gittim.Şuan ilaçla takip ediliyor.Masajı falan bıraktım.BİRÇOK SORUN, TAHLİL YAŞADIM VE ANLADIM Kİ ŞU GÖĞÜS KÜÇÜKLÜĞÜ ÇOK BASİT Bİ SORUNMUŞ.göğüslerinize masaj yapmayın.çok kalıcı sonuç alamıcaksınız zaten.onun yerine rezene falan için gerekirse bi meme cerrahına gidin silikon yaptırın demiyorum, çok küçükse bi hormonlarınıza bakarlar belki.Göğsün büyümedeki en önemli etken kesinlikle kilo.Kilo alnca büyüyolar, spor yapın ve beslenme.SAĞLIGINIZI TEHLİKEYE ATMAYIN!

Ben Yorum Yapamıyorum Fotoğrafları nasıl görebilirim yardım edermısınız.

Tatlim merak etme daha 18 yasindasin. Resimi göremiyorum ama cogu kisi ideal boy yazmis.. Ben 22 yim ve 18 den bu yasima kadar büyüdüler, seninde büyür bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…