- 28 Ağustos 2015
- 8
- 5
- 30
- Konu Sahibi angelstar97
Çörek otu yağını içsek nasıl olur acaba kızlar? Daha etkili olmaz mı? Östrojen içeriyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune sanırsam buralarda bi sorun çıkacak, üyenin diğer mesajlarına da bi bak derim.
Benimki de kucuk ama allah boyle yaratmis ne diyelim:)Kuzum öp başına koy ya bizim gibi olsaydın ne yapardın benim kide before gibi o ne olacak üstelik 22 yaşındayım
Meme görmek için üye olan gencin dramıresimleri göremiyorm ben yardımcı olurmusunuz
Bende 22 yasina kadar 75 beden kullaniyodum. Simdi 90 lara sigmiyo. Ameliyati filan hemen dusunme. Benim kardesim goguslerini cok buyuk gosteren sutyenler takardi. O bile igrenc dururdu. Soylerdik ama dinlemezdi. Simdi pisman.
kızlar cok takmayin gogus isini kilo alip verdikce buyuyecek gebe kalip hormonlar yukselince buyuyecek emzirince buyuyecek koca memeli hatunlar olcaniz niye takiyonuz ki kafaya kibar memeleri :) :)After gibiyse cok iyi. Ben 20 yasindayim 75i doldurmuyo mesela
şimdi 38 yaşındayım. 3 çocuk dogurdum. zamanla oldu.@pacemt
Doğal yöntemlerle mi kendiliğinden mi oldu
Ben Yorum Yapamıyorum Fotoğrafları nasıl görebilirim yardım edermısınız.18 yaşındayım geçen gün de sormuştum 75b sütyen takıyorum 168 boyunda 54 kiloyum göğüslerim boyut ve şekil olarak aynı bu resimdeki "AFTER" olan göğüsler.
Sizce çok mu küçükler silikon istiyorum anneme söylüyorum izin vermiyo göğüslerim zaten güzel falan diyor