- 19 Nisan 2015
- 59
- 9
- Konu Sahibi angelstar97
Teşekkürler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he pardon after olan demişsin...after olan gayet iyi bence ama dediğin ölçülerden daha büyük duruyo
canım anlıyorum ölçülerinden durumunu zaten küçük olmasa tam burdaki görüntüde olsa kafana takmazdın bence..belliki küçükler ve seni mutsuz ediyolar burda bir sürü var senin gibi kendinle barışman imkansıza yakın bende denedim hepimiz denedik olmuyo istersen bi süre doğal yollları dene ilerde de ameliyat olursun başkada bi yöntem bişey yokYa aslında evet bu fotoğraftakinden azıcık daha küçük ama tam benimkinin boyutunda bi göğüs bulamadım netten göstericek..
Kendi göğüslerimi de atamam off nasıl anlatsam ki derdimi
Benimki 18 den sonra büyüdücanım alt 73 üst 85 dememişmiydin ? burdakiler daha küçük...18 yaşından sonra göğüs büyümüyo canım ben kadın doğumada gittim bu konuyla ilgili göğüs gelişimi ergenlikte oluyo yoksa bu kadar kişi neden ameliyat masasına yatsın
Bence gayet normal yani18 yaşındayım geçen gün de sormuştum 75b sütyen takıyorum 168 boyunda 54 kiloyum göğüslerim boyut ve şekil olarak aynı bu resimdeki "AFTER" olan göğüsler.
Sizce çok mu küçükler silikon istiyorum anneme söylüyorum izin vermiyo göğüslerim zaten güzel falan diyor
Bence gayet normal yani
Anam benim 90 sutyen takma çoğu zaman evde büyütür inan buyuknolmasi daha sıkıntı sırt ağrısı iri görünme gibi hep küçük istemistim bende iki çocuk dogurdum 26 yasindaym şükür azcik küçüldü gibi emzirince,
Ben 1.65im 51 kiloyum 75C takıyorum ve hiç memnun değilim, elimde olsa sana birazını verebilirdim bile.18 yaşındayım geçen gün de sormuştum 75b sütyen takıyorum 168 boyunda 54 kiloyum göğüslerim boyut ve şekil olarak aynı bu resimdeki "AFTER" olan göğüsler.
Sizce çok mu küçükler silikon istiyorum anneme söylüyorum izin vermiyo göğüslerim zaten güzel falan diyor
18 yaşındayım geçen gün de sormuştum 75b sütyen takıyorum 168 boyunda 54 kiloyum göğüslerim boyut ve şekil olarak aynı bu resimdeki "AFTER" olan göğüsler.