A
ANNEMKIZIYOR
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi DeryavePrensleri
hoşgeldın dadlısımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anladım canım olsun sevmek çok güzel eşimle bende önce aramızda sözlendik yüzük taktık birbirimizee öyle idare ettik biraz sonraa aileler kaynaştı nasipmiş oldu inşallah seninde allah gönlüne göre verir a.s.amin cnm amin yok cnm nerde
aramızda arkadaşlar arasında olan bişey
Bu arada Nuran ve Derya, sizi tanıdığıma memnun oldum tatlışlar.. opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım:) ee neler konuşuyoruz..buarada bende öğrenciyim..zemuszemus
ben 16 yaşında evlendim
oğlum eylülde 3 yaşını doldurcak adıda mehmet emin
ben avrupa yakasındayım ama hergunum anadoluda kkdakı dostlarım yuzunden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen ne tarafdasın canım..
COLOR="DarkOrchid"]günaydınn kıslarrrr a.s.
ben yarın memlekete gidicem inşsositososito bugün hazırlıklar yapmam lazım pek fazla giremicem gelince devam ederis vereliniortak[/COLOR]
kızlar selaaaaaaam bende geldim.
ben hulya istanbuldan çalışıyorum evliyim ve 1 kızım var.buraya yaklaşık 1 yıl oldu diyebilirm ama fırsatım olmuyor arada sıra da giriyorum işte.
ben kübra niğdede işletme 3.sınıftayım..yaz okuluna kaldım derslerle boğuşuyorum:) sizleri tanıdığıma çok memnun oldum:)
slm kızlar aranızda banada yer vardır umarımm
bende istanbuldayım yaşım 20 evliyim ve 1 oğlum var biraz erken evlenenlerdenimalkisalkisalkis
burda sohbet etmeyide çok seviyorum
d£ru$;8059855 .!.:bende seni tanıdığım için çok memnun oldum cnm ne kadar güzel yaşadığın şehirde okuosun herkese nasib olmaz bu güzellik