18 ve +25 Ya grubu

ben bilgisayar programcılığı bölümündeyim ticaret meslek lisesi.ama 2 yıllıklarda öncelik teknik ve anadolu liselerinin işim çok zor yani bana dua edin kızlarrmafoldumben

Kızlar aslında şimdi size öss büyük bir güçmüş gibi geliyor da.. onu geçince başka üçlükler çıkıyor karşınıza.. Bir tek ona odaklanamyın bence.

Olsun ya da olmasın, hayat ona göre şekillenmiyor.. Kimbillir kimin nerde nasıl bir nasibii var..

tatlım sen ticaretmesleksin ben ne yapayım düz liseyim hiç bi şansım yok nese kıslar yarın erken kalkıp dershaneye gidicem sizleir çok öptüm dua edin bana iyi geceler iyi muhabbetler

tatlım sen ticaretmesleksin ben ne yapayım düz liseyim hiç bi şansım yok nese kıslar yarın erken kalkıp dershaneye gidicem sizleir çok öptüm dua edin bana iyi geceler iyi muhabbetler

iyi geceler cnm a.s.

çok doğru söylediklerin insanın nasibinin nerde olduğu hiç belli olmuyo

ben üniversite öğrencisi olmak için çırpınan bi zavallıyım biz mezun olduk katsayıyı kaldırlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin..

ee gülin, sen neler yapıyorsun.. tanıtmadın kendini..

canım bende 3 sene öss ye hazırlandım resmen kendimi paraladım ama olmadı sonunda pes ettim ve açık öğretimi tercih ettim şimdi işletme 2.sınıfa geçtim hemde çalışıyorum muhasebe öğrenmeye çalışıyorum daha doğrusu :) böyle işte sizler neler yapıyosunuz

senin için hayırlısı böyleymiş Gülin :) belki bende aöf tercih ederim ek tercihlerde

gerçekten hayırlısı buymuş cnm çok üzüldüm o zamanlar ama ben hem düz liseden mezundum hemde sözelciydim ve sözelden severek tercih edip okuyablceğim hiç bölüm yoktu ama yine de uğraştım şimdi bakıyorumda iyi ki olmamış.muhasebe işini gerçekten çok zevkle yapıyorum mutluyum yani herşeyde bi hayır vardır diye boşuna demiyolarmış bunu anlamıştım

Rabbim gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle ..bugun kuzenıme dert yanarken bunu söyledi bana bende artık her akşam bu duayla uyuyorum :)

Rabbim gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle ..bugun kuzenıme dert yanarken bunu söyledi bana bende artık her akşam bu duayla uyuyorum :)

Ben de diyorum bunu sık sık.. Biraz daha farklı; ama aynı kapıya çıkıyr..:)

kızlar bende yatıyım artık.malum yarın işe gidicem.tanıştığımıza memnum oldum gerçi pek konuşamadık ama olsun yarın akşam burda olursanız devam ederiz öpüyorum hepinizi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…