• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 Show Tv

aysun kayacı ve seray sever :52: tam bulmuşlar birbirlerini bir de proje seraya
aitmiş dizi ismiyle felan dikkat çekmeye çalışıyor ama uzun soluklu olmaz iki güne kalkar yayından:82:

+18 kanal değiştirdi
Ocak 2011'de Show TV ekranlarında olacağı konuşulan dizi başlamadan Star TV'ye geçti.
Güncelleme:12 Aralık 2010 11:07

Yapımcılığını Zodyak Productions/Seray Sever'in üstlendiği "(+) 18" adlı sitcomun kanalı değişti.
Aysun Kayacı, Pamela Spence, Bahar Akça, Paşhan Yılmazel, Soner Sever, Can Bonomo, Eser Ali, Seray Sever, Adem Yılmaz, Dilek Çelebi, Sinan Bengier, Tuluğ Çizgen ve Buğra Özenç gibi isimlerin rol alacağı dizi Ocak'ta Star ekranlarında olacak.

hic starla anlasmamis zaten

kaynak belirtmemişim ama biryerde okuyup paylaşmıştım

Seray Sever'de Aysun Kayaci'da ekranlarda en gicik oldugum cakma sarisinlar.Hareketleri beni deli ediyor.Bu diziye bakacagimi hic sanmiyorum

bu diziyi izleyen olur mu acaba?
Aysun ve Seray muhteşem ikili
dizinin ismi bile çok itici

zaten dizinin ilk bölümü bile cuma 22:45 te bu saatte yayınlanan bi dizinin kaderi nolur bilemem,üstelik bütün sinir olduğum tipler birarada,saçma espriler ve arkadaki aptalca gülme efektleri

Fragmanı çok itici... :50:
İzlemeyi düşünenlerin bile bu fragmandan sonra fikir değiştireceğine eminim..:37:

Ilk bolumu izlemeye calistim resmen 'Friends' adli eski populer Amerikan dizisinin kopyasi!!
10 sene surmus bu sitcom ve hala populerligini kaybetmemis olan bu dizinin Turkce uyarlanmasini hic basarili bulmadim. Karakterler ve senaryo tamamen kopyalanmis.

Hic sasirmadim. Avrupa Yakasi disinda hic bir sitcom nedense basarili olmuyor. Hepsi kopya.. ooofff....

yok olmamış
birbirinden kopuk kişiler
çok yapmacık
benim anlamadığım yabancı dizinin kopyasını yaparken bile bu kadar kötü olmayı nasıl beceriyoruz:27:

Son düzenleme:
Beş dakika bakabildim. Espriler berbattı. Arkadaki gülme efekti çok saçma:37:

Aslında biraz önyargılıyım bu konuda,
diziyi seyretmedim,fragmanına şöyle bir baktım
ve bizim ailemize göre bir dizi olmadığını anladım...
Çünkü 14 yaşında bir kızım var ve dizinin adı +18
hiç uygun değil bize...

Aslında biraz önyargılıyım bu konuda,
diziyi seyretmedim,fragmanına şöyle bir baktım
ve bizim ailemize göre bir dizi olmadığını anladım...
Çünkü 14 yaşında bir kızım var ve dizinin adı +18
hiç uygun değil bize...

Aslinda +18 icerigi yok, bunu TV'de Seray Sever'den duydum
Ilgi ceksin diye dizinin adini oyle koymuslar.. olmamis.. yanlis tepki aliyor cunki..

cok ozenti olmus..cakma friends

Evdeki duzenleri bile ayni, dikkat ettimde. Yani o kadar da abartilmaz yani.
Bence de cok ozenti. Bari Friends kadar kaliteli olsa ve guldurse.. yine raziyim ama nerdeeee

Bence çok boş bir dizi, oyuncularda hepsi birbirinden uyuz, zaten Aysun Kayacı nın dudaklarını görünce tüylerim diken diken oluyor. Sadece reklem arasında 10dk baktım gördüğüm kadarıyla onlarda ne yaptıklarının farkında değiller:63::63:

Back
X