• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Seray Sever, yapımcılığını üstlendiği '+18' adlı gençlik dizisinin sadece dekoru için 500 bin TL harcadı. Yeni yılın iddialı projeleri arasında yer alan dizi SHOW TV'de yayınlanacak

KAMERA arkasında başarılı işlere imza atan oyuncu-sunucu Seray Sever'den iddialı proje... '+18' adlı gençlik dizisi için start veren Sever, 500 bin lira harcayarak Ayazağa'ya dev plato kurdu. Platoyu, cafe, butik ve çıkmaz sokaklarıyla küçük bir 'Cihangir'e çeviren Seray Sever, diziyle ilgili detayları AKŞAM'a anlattı. Aysun Kayacı, Pamela Spence, Bahar Akça, Paşhan Yılmazel, Soner Sever, Can Bonomo, Eser Ali gibi isimlerin oynadığı dizide Cihangir'de bir apartmanda oturan 18-25 yaşlarında 7 gencin hikayesini anlattıklarını belirten Sever, şöyle konuştu: 6 ay boyunca kast ve dekor için uğraştık. Bugün çekimlere başlıyoruz. 1000 metrekarelik platoda mini bir Cihangir yarattık. Sadece dekor için 500 bin TL harcadık. Dizinin ilk bölümü Ocak 2011'de SHOW TV'de yayınlanacak. '+18'in senaryosunu Haluk Özenç yazdı, yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen var. Diziye ve oyuncu kadrosuna çok güveniyorum. Yeni yılın en iddialı yapımlarından biri olacak.

1324.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım o kadar masraf patlamaz. Çunki bizler acılı ağlak dizileri daha çok sevdiğimiz için onlar uzun süre yayımlanabiliyor.. yada çakma komedi dizileride tutuluyor bizde. kaliteli yapımları pek kabul etmiyoruz insanoğlu olarak.. seray severi sevmememle birlikte meraktan izleyebilirim ..

Seray Sever'i hiç sevmiyorum.

Tutcağını da sanmıyorum açıkcası.

Elinde patlıcak projesi

bende Seray Sever sevmeyenlerdenim...
ismide cok sacma geldi +18....

tutmaz. çakma amerikan gençlik dizisi tadında olacağına eminim zaten dizi o kadrodan kaybediyor başta

evet tutmayacağını bende düşünmekle birlikte merakta ediyorum ya aslında iyi bi gençlik dizisine ihtiyaç var ekranlarda..
bi kampüsistan bi kuzenlerim gibi mesela çok özlüyorum onları çoookkk..gerçi o zamanlar daha yeni yeni çocukluktan çıkıyordum yaşıma göre büyük dizilerdi ama yinede çok seviyordum ben işte :17: kızlar yurdu vardı show tv de bide çok eski ama ben dizi tv vardı ordan izlemiştiö hani perran kutmanın kızlar yurdu diye dizisi vardı müs tü adı bileniniz varmı :emir_bebek: işte böyle diziler istiyorum şahsen yok entrika yok cinayet değil ya :50:

evet ya kampusistani cok ozluyorum... ben bide hayat bilgisini cok izlerdim:D
yok artik boyle guzel genclik dizileri...

genclik dizisi adi altinda birsuru sacmalik cikariyolar misal : kucuk sirlar.. o ne ya gossip girl cakmasi..:82:

Son düzenleme:
+18 olduğuna göre açık saçıktır kesin:)
çok da ihtiyacımız var böyle şeylere zaten:))

Son düzenleme:
+18 kanal değiştirdi
Ocak 2011'de Show TV ekranlarında olacağı konuşulan dizi başlamadan Star TV'ye geçti.
Güncelleme:12 Aralık 2010 11:07

Yapımcılığını Zodyak Productions/Seray Sever'in üstlendiği "(+) 18" adlı sitcomun kanalı değişti.
Aysun Kayacı, Pamela Spence, Bahar Akça, Paşhan Yılmazel, Soner Sever, Can Bonomo, Eser Ali, Seray Sever, Adem Yılmaz, Dilek Çelebi, Sinan Bengier, Tuluğ Çizgen ve Buğra Özenç gibi isimlerin rol alacağı dizi Ocak'ta Star ekranlarında olacak.

evet ya kampusistani cok ozluyorum... ben bide hayat bilgisini cok izlerdim:D
yok artik boyle guzel genclik dizileri...

genclik dizisi adi altinda birsuru sacmalik cikariyolar misal : kucuk sirlar.. o ne ya gossip girl cakmasi..:82:

gerçekten içinde entrika,cinsellik,abuk subuk şeyler olmadan adam gibi bi gençlik dizisi yok yıllardır..
trt 'de YEDİ NUMARA'yı hatırlayan var mı..bir zamanlar en sevdiğim diziydi..:29:
içinde aşk da vardı komedide..ama her şey dozundaydı..

gerçekten içinde entrika,cinsellik,abuk subuk şeyler olmadan adam gibi bi gençlik dizisi yok yıllardır..
trt 'de YEDİ NUMARA'yı hatırlayan var mı..bir zamanlar en sevdiğim diziydi..:29:
içinde aşk da vardı komedide..ama her şey dozundaydı..

yedi numara gibi bir gençlik dizisi bir daha asla çekilemez diyorum
ve her tekrarını izlerim hmde hiç sıkılmadan ve yine gülerekten

yedi numara gibi bir gençlik dizisi bir daha asla çekilemez diyorum
ve her tekrarını izlerim hmde hiç sıkılmadan ve yine gülerekten

koçum benim de güzeldi bende on çok severdim..seray severi hiç sevmem.eminim cinsellik dolu şeyler vardır.ben izlemicem artık ya.

ay merakla bekliyorum ne zaman başlayacak diye:27:

Son düzenleme:
Back
X