+18 Oyunlar ve Koca!!!

everythingwillbeokk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
35
7
1
25
Bi kaç gündür eşim normalden farklı davranıyordu normalde ismimle seslenir,elif sunu yapar mısın vs diye konuşur. 2 3 gündür iltifat ediyordu bende kıllandım ve telefonuna baktım ne görsem beğenirsiniz... +18 oyun indirmiş oynamış saatlerce ve ben telefonunu karıştırırken o banyodaydı... Oyunda gerçekci kadınlar var ve hepsi zapzayıf ben kilolu bir kadınım :( ne tepki vermeliyim napmalıyım nolur yardım edin normal bi şey mi bu. Onun işi sebebiyle çok cinselliğimiz olamuyor hafta 1 2 ancak acaba bu yüzden olmuş olabilir mi çok kötü hissediyorum ve bu ikinci yakalayaşım daha once sadece oyun sanıyordum ilk kez tıklayıp bakmaya vaktim oldu of

normalde ismimle seslenir,elif sunu yapar mısın vs diye konuşur. 2 3 gündür iltifat ediyordu bende kıllandım
Normalde hayatim canim demesi gerekmez mi zaten? Ben ismimle seslense killanirdim mesela 😬
hepsi zapzayıf ben kilolu bir kadınım :KK43:
Yani? Bu onu hakli mi gosteriyor?
hafta 1 2 ancak acaba bu yüzden olmuş olabilir mi çok kötü hissediyorum
Haftada 1 2 normal
Herkesin kistasi farklidir
Tavsanlarla yarismiyoruz neticede

Maşallah kocanizin falsolari icin kendinizi suclayacak ne cok sey bulmussunuz

Eşinizin hatası yüzünden kilonuzu kendinizi niye suçluyorsunuz bu kiloyla falan ilgili değil. Ayrıca normalde de Elif yerine güzel hitaplarda bulunması daha normal, 1 yıllık evliymişsiniz hem de. Uygun bir dille oyundan hoşlanmadığınızı kendisiyle konuşun bence, tepkisine göre de az çok bu konularda ne düşündüğü , karaktersiz olup olmadığı anlaşılır zaten

Normalde hayatim canim demesi gerekmez mi zaten? Ben ismimle seslense killanirdim mesela 😬

Yani? Bu onu hakli mi gosteriyor?

Haftada 1 2 normal
Herkesin kistasi farklidir
Tavsanlarla yarismiyoruz neticede

Maşallah kocanizin falsolari icin kendinizi suclayacak ne cok sey bulmussunuz
Kilo meselesinde şöyle diyeyim belki de beni sevmiyordu hiç. Bunu düşünmeye başladım belki de ailesinden kaçmak için evlendi vs vs😔

Yani size ayıracak vakti yok cinselliğinize vakit bulamıyor ama oyun oynamaya vakit buluyor, pes gerçekten... Kilolu da olabilirsiniz eşinizi bu gibi oyunlar oynamaya iten bu olmamalı zaten. Mecbur bu konuyu eşinize açın ve konuşun açık açık yüzü kızarır umarım pişkin pişkin cevaplar vermez. O zaman sizde eşimin işinden dolayı cinsellik yaşamıyoruz diye başka şeylere yönelin yani gerçekten bu kadar basit olmamalı ya.. Ama erkekler işte neyden zevk alacağını şaşırmış gerçekten ergen gibi bu oyunları oynamak nedir...

Yani size ayıracak vakti yok cinselliğinize vakit bulamıyor ama oyun oynamaya vakit buluyor, pes gerçekten... Kilolu da olabilirsiniz eşinizi bu gibi oyunlar oynamaya iten bu olmamalı zaten. Mecbur bu konuyu eşinize açın ve konuşun açık açık yüzü kızarır umarım pişkin pişkin cevaplar vermez. O zaman sizde eşimin işinden dolayı cinsellik yaşamıyoruz diye başka şeylere yönelin yani gerçekten bu kadar basit olmamalı ya.. Ama erkekler işte neyden zevk alacağını şaşırmış gerçekten ergen gibi bu oyunları oynamak nedir...
Acaba beni mi istemiyor...😔

Acaba beni mi istemiyor...😔
Seni istemiyorsa bunu böyle mi göstermesi lazım gerçekten. Aklı başında olan insan bunu açık açık söylemeli böyle bişey varsa sonuçta çocuk oyuncağı değil bu. Yani o zaman aldattığında da sizi istemiyor o zaman aldatsın sonucu çıkar. Hiç böyle düşünmeyin belli ki çok olgun düşünen biri değil ki telefonun da bu oyunu tutuyor istediği zaman oynuyor bunu saklamıyor bile.. Bi konuşun bakalım ne gibi cevaplar alacaksınız. Kafanız da kurmadan önce konuşmanız en mantıklısı bence

Back
X