+18 lik dönem ödevi....

cloudy

en iyi koca ölü kocadır:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
3.569
5
116
İçel Mersin
Bir okulda ögretmenin aklına dahiyane bir fikir gelir: Dönem projesi olarak tüm öğrencilere seramik saksılar hazırlatacak ve daha sonra içlerine bakimi en kolay bitki olan kaktüs ektirerek çocuklarda sorumluluk duygusunu pekiştirecektir.

Öğretmenimiz çekici olsun diye bembeyaz palyaço şeklinde saksılar alir. Çocuklardan bir örneğe göre bunları boyamalarini ister. Çocuklar boya işlerini bitirdikten sonra hep beraber bir seramik atölyesine gezi düzenlenir.

Atölyede çocuklar hem seramiğin nasıl yapıldğını görürler hem de boyamış oldukları saksilari fırınlama işlemine tabi tutarlar. Daha sonra toprak konur ve kaktüsler ekilir.

Ancak dönem sonunda beklenmeyen bir görüntü ortaya çıkar ve çocukların saksıları evlerine götürmelerine izin verilmez.

Saksılar okul yönetimi tarafından toplatılarak okulun deposunda bir köşeye
atılır.
İşte o saksıların fotoğrafı:
:kedi::kedi:

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol: Elleme cıs eder mesajını mı vermek istedi öğretmen acaba Klodim....:sm_cool:....Ama görüntü çok net....

:roflol::roflol::roflol: Elleme cıs eder mesajını mı vermek istedi öğretmen acaba Klodim....:sm_cool:....Ama görüntü çok net....

:roflol::roflol::roflol:
hakaten ya elleme cıs olur
öğretmen iki anlamı birden bünyesinde barındırarak kinaye yapmak istemiş sanırım -tatlicadiarzu-

akıl var mantık var zaten kaktüs bu sarmaşık gibimi büyüyecek sandılar çıbık gibi uzar kaktüs..:jeyyar:

Harıkalarrrrrrr kaydirigubbakcemile3
Bende evın dort bır kosesıne yapacam bunlardannnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hhhhhhhhm seramigin nasıl yapıldıgın kısmı pek olmamıs cunku fırınlamadan oncekı asamalardan sonra boyama işlemine gecilir cocuklar sadece boyama ve sırlama ıslemini gormuslerdir neyse :)

o ogretmen boyle bir durum olucagını daha onceden tahmın etmedi mı cok sacma hiç hos olmamıs

öyle mi :umursamaz:
bunları ben yazmadım ben uygulamadım nette gördüğüm bir şeyi paylaştığım
emeğe duyduğunuz saygı gözlerimi yaşarttı bende teşekür ederim bende....

bende aynısını düşünüyorum....
kaktüs nasıl uzadığı belli zaten ...
yapraklı çiçek çıkacak sandılar heralde..

olay doğrumu bilmem ama oluşan görüntü komik üstü komikkk:kedi:
aferin nan klodum adam olalı bir konu tuttunkaydirigubbakcemile5

öyle mi :umursamaz:
bunları ben yazmadım ben uygulamadım nette gördüğüm bir şeyi paylaştığım
emeğe duyduğunuz saygı gözlerimi yaşarttı bende teşekür ederim bende....

yok cnm bende sana demedim kım o haberi yaptıysa onaydı sözüm :)

bende aynısını düşünüyorum....
kaktüs nasıl uzadığı belli zaten ...
yapraklı çiçek çıkacak sandılar heralde..

evet yani nasıl uzayacagını hocaları bilmıyor mu? onca saksı içinde gitmıs bi de onu secmıs hayret yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…