:roflol::roflol::roflol: Elleme cıs eder mesajını mı vermek istedi öğretmen acaba Klodim....:sm_cool:....Ama görüntü çok net....
:roflol::roflol::roflol: Elleme cıs eder mesajını mı vermek istedi öğretmen acaba Klodim....:sm_cool:....Ama görüntü çok net....
Harıkalarrrrrrr kaydirigubbakcemile3
Bende evın dort bır kosesıne yapacam bunlardannnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bir okulda ögretmenin aklına dahiyane bir fikir gelir: Dönem projesi olarak tüm öğrencilere seramik saksılar hazırlatacak ve daha sonra içlerine bakimi en kolay bitki olan kaktüs ektirerek çocuklarda sorumluluk duygusunu pekiştirecektir.
Öğretmenimiz çekici olsun diye bembeyaz palyaço şeklinde saksılar alir. Çocuklardan bir örneğe göre bunları boyamalarini ister. Çocuklar boya işlerini bitirdikten sonra hep beraber bir seramik atölyesine gezi düzenlenir.
Atölyede çocuklar hem seramiğin nasıl yapıldğını görürler hem de boyamış oldukları saksilari fırınlama işlemine tabi tutarlar. Daha sonra toprak konur ve kaktüsler ekilir.
Ancak dönem sonunda beklenmeyen bir görüntü ortaya çıkar ve çocukların saksıları evlerine götürmelerine izin verilmez.
Saksılar okul yönetimi tarafından toplatılarak okulun deposunda bir köşeye
atılır.
ışte o saksıların fotoğrafı: :kedi::kedi:
hhhhhhhhm seramigin nasıl yapıldıgın kısmı pek olmamıs cunku fırınlamadan oncekı asamalardan sonra boyama işlemine gecilir cocuklar sadece boyama ve sırlama ıslemini gormuslerdir neyse :)
o ogretmen boyle bir durum olucagını daha onceden tahmın etmedi mı cok sacma hiç hos olmamıs
hhhhhhhhm seramigin nasıl yapıldıgın kısmı pek olmamıs cunku fırınlamadan oncekı asamalardan sonra boyama işlemine gecilir cocuklar sadece boyama ve sırlama ıslemini gormuslerdir neyse :)
o ogretmen boyle bir durum olucagını daha onceden tahmın etmedi mı cok sacma hiç hos olmamıs
hahahha yalnız şuna çok güldüm :roflol::roflol::roflol: her birinin boyu ebatı farklı :roflol:
öyle mi :umursamaz:
bunları ben yazmadım ben uygulamadım nette gördüğüm bir şeyi paylaştığım
emeğe duyduğunuz saygı gözlerimi yaşarttı bende teşekür ederim bende....
bende aynısını düşünüyorum....
kaktüs nasıl uzadığı belli zaten ...
yapraklı çiçek çıkacak sandılar heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?