+18 Insan kadar zalim, vahsi baska bir varlik var mi?

Bunu yapanlar insan olamaz, Allah'ım bu ne canilik... :(
Videoları izlemedim, izleyemem, dayanamam...

diyebilecegim tek sey Allah bir değil bin defa belanızı versin .. ben sizin tüylerinizi canlı canlı yolmak kafanıza kazmayla vurup derinizi yüzmek istiyorumm:47::47::47:

artık tiksiniyorum böyle insanlardan,
bülent ersoyu sevmezdim,
fakat çilçilla adında sadece kürk yapımı için öldürülen ve sadece 1 adet kürkten 50 tane çilçillanın öldürülerek elde edilen kürkü 250 bin tl ye satın alan bu iğrenç kadından artık nefret de ediyorum.
bu işi yapanlar kadar,alıp kullananlarada aynı nefreti besliyorum.
bizon adında büyükbaş bir hayvanda aynı nedenden öldürülüyor.
Allah sorsun hesabını..
bize düşen mani olamasakta,alet olmamak.

artık tiksiniyorum böyle insanlardan,
bülent ersoyu sevmezdim,
fakat çilçilla adında sadece kürk yapımı için öldürülen ve sadece 1 adet kürkten 50 tane çilçillanın öldürülerek elde edilen kürkü 250 bin tl ye satın alan bu iğrenç kadından artık nefret de ediyorum.
bu işi yapanlar kadar,alıp kullananlarada aynı nefreti besliyorum.
bizon adında büyükbaş bir hayvanda aynı nedenden öldürülüyor.
Allah sorsun hesabını..
bize düşen mani olamasakta,alet olmamak.

bülent ersoy'un haberini ben de gördüm.şok oldum ya resmen umursamıyorum dedi.gerçek kürk giymiş,gerçek deri çanta kullanıyor.o kadar da para vermiş ve bunu marifet zannediyor.denilebilecek bir şey yok yani.inanılabilir gibi değil.onlar da bir can.

bülent ersoy'un haberini ben de gördüm.şok oldum ya resmen umursamıyorum dedi.gerçek kürk giymiş,gerçek deri çanta kullanıyor.o kadar da para vermiş ve bunu marifet zannediyor.denilebilecek bir şey yok yani.inanılabilir gibi değil.onlar da bir can.

ağzından da Allah lafı düşmüyor hanımefendinin(!)
kendiyle çelişiyor.
Allah sorsun hesabını her iki cihanda da.

daha gecen gün bu konu yüzünden is arkadasimla taristim..

madem cok hayvanseversin ozaman et de yemeyeceksin diyor bana..

dondum kaldim..resmen vahsiligi savundu bana.. senin kalbin kötü ne söylesem bos..yazik diyebildim sadece..

Hayvanseverlikle et yeyip yememenin ne alakası varsa artık.
Ayrıca hayvanı besin olarak yiyeceksen bile bunun bile bi adabı vardır ve onun etini
yiyecek olman ona eziyet ederek davranmana sebep teşkil etmez.
Allah herşeyi insanlar için yaratmıştır.Ama hiçbir canlıya da eziyet edilmemesini emretmiştir.
Benim annannem civcivleri hasta olunca koynunda hırkasının içinde dolaştırırdı iyileşene kadar.
Sonuçta tavuk olup büyüyecek ve yenecek ama eziyet etmek çok büyük vahşilik.
Nasıl eziyet ediyorlar zavallılara ya izledim videoyu çok kötü oldum :14:

Görüntünün ne oldduğunu bildiğim için izlemedim. Zamanında izlemişim hay izlemez olaydım. Talep olmasa bu vahşet olur mu? Hala sırf hava atmak için ciddi paralarla kürk alıyor insanlar. Bin tane kürkte giyseler kalpleri soğuk, katı. Rabbim o canlıların yaşadıklarının bin katını versin inşallah.

Arkadaslar, artik beni ciglik atacak noktaya getiren bir ayrinti var burada.
Kürkleri icin canli canli derileri yüzülen hayvanlar bir kez bu vahsete maruz kaliyor.
Tüyleri yolunan kümes hayvanlari ölmüyor, bu hayvanlar agizlarina hortum sokularak zorla besleniyor, sonra bu hayvanlar tekrar tüy cikarinca ayni vahsete tekrar maruz kaliyor.
Yani bu kümes hayvanlarinin kimbilir kac kez canli canli tüyleri yolunuyor.
Ben bu durumu anlatacak kelime bulamiyorum.
Bu durum vahsetinde ötesine geccti.

Kaz tüyü yastıklar yorganlar alanlar veya almaya niyetli olanlar var mıydı aramızda. Valla ismi bile direkt vahşeti, bu işkenceyi çağırıştırırdı ve asla aslasım gelmedi.

Bülent Ersoy Hülya Avşar ve daha pek çok zengin kokana gerçek kürk alıyor ve utanmadan banane diyorlar. Allah'a havale ediorum, inşallah diri diri onların da derileri yüzülür, canlı cnalı etleri kopartılır. Yaaa alırsın ama bilmiyordum böyle olduğunu artık almam derin tamam da kardeşim bile bile bana ne hayvanlardan demek ne demek..:47:

Son düzenleme:
Geçenlerde kaz tüyü ile ilgili bir konuyu görmüştüm burda. Bir bloğa yönlendirilmiştim tıklayınca hatta. Oradan facebookta paylaştım.
Daha sonrasında arkadaşlarla toplandık. Benim paylaştığım bloğu görüp ordaki videoları izleyince kaz tüyü mont almaktan vaz geçmiş.
Arkadaşım bunu söyleyince bir diğeri de ben yorgan almıştım ama o videoları gördükten sonra kullanamıyorum diyor..
Demek ki sessimizi daha çok duyurursak daha çok kişiye ulaşılır. Bu da talebi azaltır...
Talep azalınca katliyam da azalır ..
Kusura bakmayın biter diyemem, kalite(!) peşinde koşan o kadar çok kişi varki, bu sonradan görmelere ve şakşakçıların önüne ne yaparsak yapalım geçemeyiz.

Son düzenleme:
Geçenlerde kaz tüyü ile ilgili bir konuyu görmüştüm burda. Bir bloğa yönlendirilmiştim tıklayınca hatta. Oradan facebookta paylaştım.
Daha sonrasında arkadaşlarla toplandık. Benim paylaştığım bloğu görüp ordaki videoları izleyince kaz tüyü mont almaktan vaz geçmiş.
Arkadaşım bunu söyleyince bir diğeri de ben yorgan almıştım ama o videoları gördükten sonra kullanamıyorum diyor..
Demek ki sessimizi daha çok duyurursak daha çok kişiye ulaşılır. Bu da talebi azaltır...
Talep azalınca katliyam da azalır ..
Kusura bakmayın biter diyemem, kalite(!) peşinde koşan o kadar çok kişi varki, bu sonradan görmelere ve şakşakçıların önüne ne yaparsak yapalım geçemeyiz.

Bende bunu diyorum.
Kimse " ben ne yapabilirim ki" dememeli.
Bir kisiye bile anlatabilmek, almasina mani olabilmek büyük basaridir.
Lütfen sesiniz duyurabildiginiz kadar duyurun!

Videolara bakma cesaretim yok ama tahmin edebiliyorum. :50:
2 sene önce hamile bir ineğin buzağısının karnından hunharca çekip çıkarıldığı videoyu izlemiştim.
Sonra öldürülüşünü...
:50:
Konu için teşekkürler... Bunlar insan olamaz... Hayvan bile bu kadar duyarlıyken bunlara ne denir bilmiyorum :50:

Back