- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık tiksiniyorum böyle insanlardan,
bülent ersoyu sevmezdim,
fakat çilçilla adında sadece kürk yapımı için öldürülen ve sadece 1 adet kürkten 50 tane çilçillanın öldürülerek elde edilen kürkü 250 bin tl ye satın alan bu iğrenç kadından artık nefret de ediyorum.
bu işi yapanlar kadar,alıp kullananlarada aynı nefreti besliyorum.
bizon adında büyükbaş bir hayvanda aynı nedenden öldürülüyor.
Allah sorsun hesabını..
bize düşen mani olamasakta,alet olmamak.
bülent ersoy'un haberini ben de gördüm.şok oldum ya resmen umursamıyorum dedi.gerçek kürk giymiş,gerçek deri çanta kullanıyor.o kadar da para vermiş ve bunu marifet zannediyor.denilebilecek bir şey yok yani.inanılabilir gibi değil.onlar da bir can.
daha gecen gün bu konu yüzünden is arkadasimla taristim..
madem cok hayvanseversin ozaman et de yemeyeceksin diyor bana..
dondum kaldim..resmen vahsiligi savundu bana.. senin kalbin kötü ne söylesem bos..yazik diyebildim sadece..
Geçenlerde kaz tüyü ile ilgili bir konuyu görmüştüm burda. Bir bloğa yönlendirilmiştim tıklayınca hatta. Oradan facebookta paylaştım.
Daha sonrasında arkadaşlarla toplandık. Benim paylaştığım bloğu görüp ordaki videoları izleyince kaz tüyü mont almaktan vaz geçmiş.
Arkadaşım bunu söyleyince bir diğeri de ben yorgan almıştım ama o videoları gördükten sonra kullanamıyorum diyor..
Demek ki sessimizi daha çok duyurursak daha çok kişiye ulaşılır. Bu da talebi azaltır...
Talep azalınca katliyam da azalır ..
Kusura bakmayın biter diyemem, kalite(!) peşinde koşan o kadar çok kişi varki, bu sonradan görmelere ve şakşakçıların önüne ne yaparsak yapalım geçemeyiz.