+18 Insan kadar zalim, vahsi baska bir varlik var mi?

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Insanin insana yaptigi vahsiligi, zalimligi, caniligi biliyoruz, sesimiz ciktiginca karsi durmaya calisiyoruz ama insanin hayvanlara yaptigi vahset dayanilamayacak boyutlarda.
Haykirasim, ciglik atasim geliyor nedir bu yaa.
Foklar, köpekler, kürklü hayvanlar, kazlar, kediler, köpekler...... Bütün hayvanlarin cektigi nedir?

Herkes birseyler yapmali, ne olursa, sesini duyurabildigi kadar.
Bu vahseti yapanlarin karsisinda durmali.
Kürk hayvanlarina yaptiklari vahsetten sonra simdide kaz tüyü ürünler icin zavalli kümes hayvanlarina yapilanlari görünce agladim ya.

Almayin arkadaslar! Almayin bu vahsilerin ürünlerini.
Alanada mani olun.
Yeter nedir ya bu zalimlik, vahsilik.

Su vahsete bakin ( asiri hassas olanlar izlemesin +18 )

Chilling Cruelty in the Down Industry | Videos | peta2.com ( Tüyleri icin kaz, ördek gibi kümes hayvanlarina canli canli uygulanan vahset)

foklara yapılan vahşet - YouTube ( Foklara uygulanan vahset )

Kürkü icin canli canli derisi yüzülen kedi, köpek ve bircok kürklü canli ( bunun videosunu eklemedim cünkü gercekten dayanilacak gibi degil ama istenirse ekleyebilirim)
Arkadaslar, lütfen daha duyarli olalim, biz kadiniz, bizim yapamayacagimiz sey yoktur, yeter ki isteyelim.
Lütfen rica ediyorum, cevremize daha dikkatli bakalim, daha duyarli olalim.

HER CANLININ YASAMA HAKKI KUTSALDIR!!!!
 
Son düzenleme:
çok haklısınız.yaptıkları şey gerçekten vahşet.kürk giymek için,deri çantalar için hayvanlara yapılan bu işkenceler kabul edilebilir gibi değil.videoları izlemedim izleyemem yani dayanamam düşüncesi bile korkunç.bir kaç kere foklara yapılanların fotoğraflarını görmüştüm çok kötü oldum.asıl suçlu olan bunları alanlarda öyle kürkleri giyip çantaları takmayı marifet olarak görenlerde.gerçek kürk gerçek deri diye o kadar para verenlerde suç.kimse bunları almaya tenezzül etmese böyle bir sektör de kalmaz.ne yazık ki bunları almayı alabilmeyi bir şey zanneden insanlar var.gerçekten çok üzücü.
 
çok güzel bir konuya değinmişsiniz,bilgilendirme için teşekkürler helede şu kaz tüyü olayı ağlattı çok yazık. elektro şok verilmesini anlamadım orda amaç ne? yazık canlı canlı hayvanların ağzından burnundan kan geliyor bunlar nasıl insan:43:
 
Mahvoldum.. Boğazım düğümlendi.. Allah cezalarını versin..
 
Hayvana zulmederek insan olmaya çalışanlardan nefret ediyorum.:47:
 
Linkleri açıp bakamadım cesaret edemedim 2 yıl önce köpeklere yapılan işkenceyle ilgili bir video istemiştim hastalan o kadar kötü oldum 1 hafta kendime gelemedim onlara insan denemez nasıl bir canlının canını yakarsın benimde bir köpeğim var bazen yanlışlıkla birşey yapıp canını acıtsam nefes alamıyorum kötü oluyorum ben oyle YARATIK ları anlayamıyorum
 
bu insanlara ağzıma gelen bütün küfürleri etmek istiyorum.zavallı hayvanlar, öyle muhtaç ve korunmasızlar ki insan denen yaratıkların yıllardır işkencelerine maruz kalıyolar..şu olanlar insanların başına gelse bu kadar üzülmem ama bunları gördükçe kahroluyorum elime verseler bu insanları saniyesinde sıkarım boğazlarını..
 
inanamıyorum insan mı bunlar ya yazık günah ya bunun önune geçilemez mi o canlar kurtarılamaz mı çok üzüldüm
 
Ne o videoları açar ne izlerim ne buna dayanırım.Bakmaya dayanamadığımız bu olaya dahil olanlar nasıl verecek bunun vebalini,hesabını..
 
çok güzel bir konuya değinmişsiniz,bilgilendirme için teşekkürler helede şu kaz tüyü olayı ağlattı çok yazık. elektro şok verilmesini anlamadım orda amaç ne? yazık canlı canlı hayvanların ağzından burnundan kan geliyor bunlar nasıl insan:43:

Cikip disari biraz hava aldim, o kadar kötü oldum ki anlatamam.

Earthlings diye bir begesel var, tavsiye ederim izleyin, tüm dünyada hayvanlara yapilan vahseti konu aliyor.

Kaz tüyü icin yapilan vahseti izledim bugün, daha bu ne ki, yapilan vahsete insan dayanamiyor.

Kazlari öldürmeden tüylerini yoluyorlar, sebebi ise o kazlarin tekrar tüy cikarmasi ve takrar yolmak.

Hayvanlar tüyleri yolunduktan sonra resmen can cekisiyor, yem yemek icin halleri kalmiyor, hayvanlarin agzina hortum sokup zorla besliyorlar.

Hayvanlar tekrar tekrar ayni vahsete magruz kaliyor.

Dayanamiyorum, dünya üzerinde ki yetkililerin bu vahseti görmezen gelmesi kabullenilemez.

Bunlari yapanlar köklü sirketler, yetkililer ses cikaramiyor.

Ama biz cok seyler yapabiliriz.

Lütfen almayalim, alanlari uyaralim. Bizler, tüketici oarak bunlara engel olabiliriz!!
 
bu konuya değindiğiniz için çok teşekkürler...

hanımlar, paltolarımızın kenarında,botlarımızın üzerinde, süs eşyalarının üzerinde, anahtarlıklarda vs. vs. , NASILSA GERÇEK KÜRK DEĞİLDİR DİYE aldığımız binlerce, milyonlarca ürün........

vizon gibi pahalı olmasa da kedi köpek kürkünden elde ediliyor!!! adam fabrikada ürettirmek yerine, başıboş hayvanların derisini yüzerek masrafsız bir şekilde elde ediyor bunları...HAYVAN DERİSİ YÜZÜLÜRKEN .......CANLI.... öldükten sonra derisi yüzülürse kürkünün kalitesi bozuluyor!!!!!

ALLAH RIZASI için bu tarz tüylü ürünleri almayın, aldırmayın....

Allah'ım şu hayvanların derisini yüzenler, derileri yüzülerek can versin de yaptıkları aklına gelsin :50:
 
Ben izleyemedim. Yani izleyemiyorum çok etkilenip ağladığım için. Allah bunların belasını versin. Para için yaptıkları şu zulmün hesabını nasıl verecekler? Kendileri de umarım aynı şeye maruz kalırlar. Giyenlerde beter olsun. Kürk giyen, bilmem ne derisi çanta takanların da Allah belasını versin. Talep etmeseler, almasalar keşke. Onu giyip hava atmak, bir canın acı çekmesine bedel midir? Daha geçenlerde Bülent Ersoy 40000 tl ye aldım timsah derisi çanta diye hava atıyordu. Kürkünü de giymiş. Sahtesini giy ya, bu kadar mı düşüncesiz bu insanlar. Değer mi o kadar canlının acı çekmesine? Alah'a havale ediyorum. Tez zamanda belalarını versin. O masum hayvanlara ne eziyetler ediyorlar. Sanki Allah eziyet edilsin diye yarattı onları. Sahipsiz sanıyorlar. Allah gani gani çıkartıcak onların cezasını sizden pislikler... ( Çok sinirlendim kusura bakmayın arkadaşlar, başka türlü ifade edemiyorum, daha da ağır hakaretler yazmak istiyorum ama... )
 
Arkadaslar n`olur " ben ne yapabilirim ki?" demeyelim.
Çığ, kar tanelerinden olusur.
Her birimiz, alan birine mani olabilsek, bir kisiyi dahi bu konuda uyarsak, bir insani bilinclendirebilsek, bunlar zamanla Çığ olur.
Lütfen, elimizden geldigince uyaralim, alanlara engel olalim.
Bir kisiyi alirken görürsek " afedeersiniz, belki üzerime vazife olmadigini düsüneceksiniz ama aceba bu ürünü elde etmek icin hayvanlara yaptiklari zulüm hakkinda bir bilginiz var mi? " desek bile yeter.
En azindan o kisinin üzerinde düsünmesini saglariz, merak edip arastirmasini saglariz.
Lütfen duyarli olalim!
 
Son düzenleme:
Ben ilk kez bir video üniversitede izlemiştim sanırım çinde bu pandaların derilerini yüzüyorlardı canlı canlı kaç gece kabusum oldu. Daha önce hayvan hakları savunucularını çok dikkate almıyordum uzak geliyordu bana. Ama işin ciddiyetini anlayınca kesinlikle destek veriyorum. Bu sanat dünyasında moda oldu sanırım deri kürk çantalar kürklerle kurum kurum kasılarak dolaşmak. Resmen insanlığın yüz karasılar.
 
kapitalizmin caniligidir bu

lanet gelsin icim aciyo

insan kadar vahşi, cani hiçbir yaratık yok.

en vahşi hayvan bile avına karşı bu denli korkunç acılar çektirmiyor, ki o da avını hayatta kalabilmek için avlıyor.

daha ?güzel? görünebilmek için değil :50:
 
daha gecen gün bu konu yüzünden is arkadasimla taristim..

madem cok hayvanseversin ozaman et de yemeyeceksin diyor bana..

dondum kaldim..resmen vahsiligi savundu bana.. senin kalbin kötü ne söylesem bos..yazik diyebildim sadece..
 
İnsanoğlu öyle vurdumduymaz ve vicdansız ki, maalesef bazı şeyler başına gelmeden anlayamıyor ya da işine gelmiyor. Para daha tatlı geliyor şu 3 günlük dünyada. O tatlı canlarına dilerim ki aynı acı gelsin. Dilerim ki onların da derileri yüzülsün. İnanın bir gram üzülmem...
 
böyle insanlarin ki insan demeye dilim varmiyor, kendi ellerimle derilerini yüzesim geliyor!! gercekten yaa.. insanin kalbi hic mi sizlamaz..eve bir insanin sizlar ama bunlar insan mi???!!!!
 
ayy tuylerim diken diken oldu lanet olsun boyle s........ kusura bakmayin insan deyil bunlar
 
Back