18 haftalık gebeyim bebek zayıfmış

canim 160 gr dan 510 a nasil cikti birden anlamadim:44::44:

birden degil 1 ay 3 günde çıktı doktor lar gayet normal kilo alma devresi başladı tahmini doguma kadar 3 veya 3.250 olur diyor inşallah yarabim

Canım maşallah bebişine.Bir maşallahta sana:nazar:Altı çocuk büyük cesaret maddi ve manevi açıdan.Ama yaşam şartların müsaitsede kalabalık aile gibisi yok.

birden degil 1 ay 3 günde çıktı doktor lar gayet normal kilo alma devresi başladı tahmini doguma kadar 3 veya 3.250 olur diyor inşallah yarabim

normalde 23-24 arasi 500 gr anca seninki kilolu olcak anlasilan:KK66::nazar:bende 19 haftalik hamisim bebis ortalama200 gr ve internette hep bakiyorum bu haftada 200 gr bebisler

normalde 23-24 arasi 500 gr anca seninki kilolu olcak anlasilan:KK66::nazar:bende 19 haftalik hamisim bebis ortalama200 gr ve internette hep bakiyorum bu haftada 200 gr bebisler

ya zaten ulturasyonda yapılan ölçümlerle kilo belirleniyor 20 günde 1 muayne var inşallah kilolu dogar zaten kızlarım dogumda zayıfta olsalar kucakta tombiş oluyorlar ama erkekler sıska bi türlü anlamadım

:nazar:

ya zaten ulturasyonda yapılan ölçümlerle kilo belirleniyor 20 günde 1 muayne var inşallah kilolu dogar zaten kızlarım dogumda zayıfta olsalar kucakta tombiş oluyorlar ama erkekler sıska bi türlü anlamadım

deniz urunleri bebegi buyutuyor ama kim yıyor canım sadece ekmek makarna borek tatlı falan yemek istiyor faydalı seyler isteyemiyorummm offf

arkadaşlar bende ilk haftalarımda diyetisyene gittim aman çok kilo almayayım diye ama aç kaldım :) şimdi kendi bildiğim gibi yiyorum maşallahımız var:) 17.haftamız benım oğluşum 200gr olmuş:) tabikide bende 5 kilo aldım....

deniz urunleri bebegi buyutuyor ama kim yıyor canım sadece ekmek makarna borek tatlı falan yemek istiyor faydalı seyler isteyemiyorummm offf

aynen dedigin gibi tostan nefret ederdim tost yemeden kahvaltı yapamıyorum hele makarna allahım tüm nefret etigim yiyeceklere bayılır oldum ne olacak sonumuz :KK50:

18 haftalık gebeyi m bebek zayıfmış yani 160 gr en az 250 olması lazımış doktorum çok korkuttu yaşım 38 her türlü tahlili yaptırdım dün 3 taramayı yaptırdım sonuç ongün sonra çıkacak ama içimi şimdiden bir korku sardı 2 tarama normal çıktı şimdi ben bu bebege nasıl kilo aldıracam ben kendim kiloluyum iştahımda iyi iyide yiyorum ben alıyorum bebek almıyor valla bunalıma girdim pisikolojım yerlkerde acaba bir sorunmu var demekten kendimi alamıyorum şimdi bilenler ben bu bebege nasıl kilo aldıracam ne yesem bebe ge yararda kilo alır acil yardım bari pazartesi ulturasyonda bebek kilo almış desinlerde azıcık mutlu olayım ya:KK59:

kasar peynır ye cnm ayrıca bebekler 6aydan sonra kılo alır benım bebegım 8aylıkken 1300du drum cok kucuk olacak 3kılo olursa dua et demıstı ben sureklı kasar peynır maden suyu vs yıyordum 37 haftalık 3300 gr dunyaya geldı drum 40haftalık dogsaydı 4000kılo olurddu demıstı dogumdan sonra

ay benimde tam tersi hiçbirşey yiyemiyorum makarna,pilav nefret ettim.yağlı abur cubur ağzıma süremiyorum aç bil aç geziyorum bebeğimde çok zayıf ne yapıcam ben.28.haftadayım salı kontrolüm var ama 1 kg olsa bariii

18+4 hafta gebeliğim. Bugün doktora gittiğimde bebişin 200 gr olduğunu söyledi dr. Şu anda herşey gayet normal dedi. Ben de hamileliğimden bu yana 3 kg aldım. Gelip haftasına göre ağırlığını internetten araştırdığımda sanki zayıf gibi geldi kilosunu arttırayım diye forumları okudum, yazılanların bir çoğunu yapıyorum, günde 2 ceviz, hergün süt, peynir, sebze, meyve, yoğurt, bol su, bir avuç kadar karışık kuru üzüm, fındık, badem, yer fıstığı, leblebi vs. yiyorum, 3. aydan itibaren sola yatıyorum. Herşey normal olduğuna göre kilosu da normal sanırım. :44:

18+4 hafta gebeliğim. Bugün doktora gittiğimde bebişin 200 gr olduğunu söyledi dr. Şu anda herşey gayet normal dedi. Ben de hamileliğimden bu yana 3 kg aldım. Gelip haftasına göre ağırlığını internetten araştırdığımda sanki zayıf gibi geldi kilosunu arttırayım diye forumları okudum, yazılanların bir çoğunu yapıyorum, günde 2 ceviz, hergün süt, peynir, sebze, meyve, yoğurt, bol su, bir avuç kadar karışık kuru üzüm, fındık, badem, yer fıstığı, leblebi vs. yiyorum, 3. aydan itibaren sola yatıyorum. Herşey normal olduğuna göre kilosu da normal sanırım. :44:

benım de 17+1 de 136 gram dedı dr.um kagıtta 165 gram dıyor zaten yaklasık degerlerdır herhalde..ŞU anda 18+4 um...ben cok peynır, yoğurt, cevız, et tuketıyorum ama ekmek, makarna, pılav, hamurısı, tatlı mutlaka arıyorum ve cok tuketıyorum neyse kı 55.7 ıle hamıle kaldım henuz sorun yok..bebegım erkek sankı bana da az gıbı gelıyoor ama dr um normal dedı...

Son düzenleme:

canım bebeğin kaç cm bende bıraz panık yaptım da bebeğim zayıf mı dıye:KK14:
bir arkadasla konustum 22 haftada onun bebegı 32 cm 710 gr mıs ama 3850 dogmus acaba haftada bır bebek ortalama ne kadar büyüyor :emir_bebek::26:

inanmiyorum bu tarz seylere fazla ben..tabiiki anne evham yapar her turlu..benim bebegime iri bi bebek dediler doga doga 3 kg bisey dogdu (; hos bana gore yeterli saglikli olsunlarda dunyaya gelince buyusun hem...dogum icin cok zor olurdu zaten benim dogumum zaten zor oldu.

X