- 24 Eylül 2008
- 559
- 9
canim 160 gr dan 510 a nasil cikti birden anlamadim:44::44:
birden degil 1 ay 3 günde çıktı doktor lar gayet normal kilo alma devresi başladı tahmini doguma kadar 3 veya 3.250 olur diyor inşallah yarabim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim 160 gr dan 510 a nasil cikti birden anlamadim:44::44:
birden degil 1 ay 3 günde çıktı doktor lar gayet normal kilo alma devresi başladı tahmini doguma kadar 3 veya 3.250 olur diyor inşallah yarabim
normalde 23-24 arasi 500 gr anca seninki kilolu olcak anlasilanbende 19 haftalik hamisim bebis ortalama200 gr ve internette hep bakiyorum bu haftada 200 gr bebisler
normalde 23-24 arasi 500 gr anca seninki kilolu olcak anlasilanbende 19 haftalik hamisim bebis ortalama200 gr ve internette hep bakiyorum bu haftada 200 gr bebisler
deniz urunleri bebegi buyutuyor ama kim yıyor canım sadece ekmek makarna borek tatlı falan yemek istiyor faydalı seyler isteyemiyorummm offf
18 haftalık gebeyi m bebek zayıfmış yani 160 gr en az 250 olması lazımış doktorum çok korkuttu yaşım 38 her türlü tahlili yaptırdım dün 3 taramayı yaptırdım sonuç ongün sonra çıkacak ama içimi şimdiden bir korku sardı 2 tarama normal çıktı şimdi ben bu bebege nasıl kilo aldıracam ben kendim kiloluyum iştahımda iyi iyide yiyorum ben alıyorum bebek almıyor valla bunalıma girdim pisikolojım yerlkerde acaba bir sorunmu var demekten kendimi alamıyorum şimdi bilenler ben bu bebege nasıl kilo aldıracam ne yesem bebe ge yararda kilo alır acil yardım bari pazartesi ulturasyonda bebek kilo almış desinlerde azıcık mutlu olayım ya
18+4 hafta gebeliğim. Bugün doktora gittiğimde bebişin 200 gr olduğunu söyledi dr. Şu anda herşey gayet normal dedi. Ben de hamileliğimden bu yana 3 kg aldım. Gelip haftasına göre ağırlığını internetten araştırdığımda sanki zayıf gibi geldi kilosunu arttırayım diye forumları okudum, yazılanların bir çoğunu yapıyorum, günde 2 ceviz, hergün süt, peynir, sebze, meyve, yoğurt, bol su, bir avuç kadar karışık kuru üzüm, fındık, badem, yer fıstığı, leblebi vs. yiyorum, 3. aydan itibaren sola yatıyorum. Herşey normal olduğuna göre kilosu da normal sanırım. :44: