• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 18. Haftada bebeğin baş aşağı durması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SeseSesilia

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
673
424
23
27
Merhaba kızlar bizim bugün taramamız vardı kan verdim vs. 18 haftalık olmuşuz ve ilk girdiğimde bebek baş aşağı duruyordu. Doktor da a a bu niye böyle durmuş dedi suratını gösterecekti ama bizim oğlan dönmedi yüzünü. Sonra git biraz gez bir şeyler ye yeniden gel bakalım dedi. Yarım saat kan ver, meyve suyu ic derken yeniden girdik düzelmişti yani sırtı dönüktü ama normal yatiyordu kafa sağ tarafta ayaklar soldaydı. Doktor ciddi bir şey olduğunu söylemedi ama benim aklıma takıldı. Bebek hareketli diye mi sizce böyle? Yaşayan vsr mi bu durumu?

Merhaba kızlar bizim bugün taramamız vardı kan verdim vs. 18 haftalık olmuşuz ve ilk girdiğimde bebek baş aşağı duruyordu. Doktor da a a bu niye böyle durmuş dedi suratını gösterecekti ama bizim oğlan dönmedi yüzünü. Sonra git biraz gez bir şeyler ye yeniden gel bakalım dedi. Yarım saat kan ver, meyve suyu ic derken yeniden girdik düzelmişti yani sırtı dönüktü ama normal yatiyordu kafa sağ tarafta ayaklar soldaydı. Doktor ciddi bir şey olduğunu söylemedi ama benim aklıma takıldı. Bebek hareketli diye mi sizce böyle? Yaşayan vsr mi bu durumu?
benimde öyleydi hatta o ara regl olacak gibi karın ve bel ağrısı çekiyordum ters durduğu için dedi doktorum

Çok teşekkür ederim. Evet biraz daha detaylı araştırınca hareketli olanlar özellikle sürekli pizsyon değiştiriyormuş 😊
benimki hiç sabit durmuyor mesela hissettiğimden beri :D ve sonraki randevuda da ters çıkmıştı kafası yerine ilk ayağının altını görüyoruz hep :D sağlıkla gelsinler inşallah :)

Bebek dönmemiştir. Doktorda görmek istediği açıyı görememiştir. hareketlensin diye gez yemek ye diyor doktorlar.Ben de yaşadım. Sıkıntı yok

Bebek dönmemiştir. Doktorda görmek istediği açıyı görememiştir. hareketlensin diye gez yemek ye diyor doktorlar.Ben de yaşadım. Sıkıntı yok
Yok bayağı ters duruyor tabi doktor tarama olduğu için yüzüne burnuna da bakmak istedi ama o olmadı 😊
IMG-20201221-WA0010.jpeg

benimki hiç sabit durmuyor mesela hissettiğimden beri :KK70: ve sonraki randevuda da ters çıkmıştı kafası yerine ilk ayağının altını görüyoruz hep :KK70: sağlıkla gelsinler inşallah :)
Evet benimkide çok hareketli bir bebek😂 maşallah sağlıkla gelsinler inşallah

Back
X