Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok şükür hamileyim, ümitsizliğe kapılmayın bir bakın :)
- Konu Sahibi atalay_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
- 108
hayırlı olsun canım çok sevindim :)kızlar hamileymişim test yaptırdım son değerim 133.1 çıktı :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah..
- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
- 198
Gerçekten çok güzel ve yaratici bi süpriz olmuş :) böyle şeyler olaya daha bi heyecan katıyo :) Rabbim hayirlisiyla kucağınıza almayi nasip etsin dilerim doğum hikâyenizi dinlemekte nasip olur birgün bende tam 1 buçuk yıl sonra hamile kalabildm ancak eşim yanımda yoktu öğrendiğimde sehir disindaydi ve eşime adet olduğumu söylemiştim msj da oda bana bisürü teselli verdi hatta sonra bi patik aldım Galatasaraylı ve onu hediye paketinin içinde vermiştim kulağına da baba olmaya hazır mısın felan dedim çok sevinmisti bana sarildi felan o gece sevincten uyuyamadi ama sizinki daha güzelmiş tabisiii
- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
- 108
Rabbim herkese istediğini nasip etsin inşallah sizinkide çok güzelmiş rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :)Gerçekten çok güzel ve yaratici bi süpriz olmuş :) böyle şeyler olaya daha bi heyecan katıyo :) Rabbim hayirlisiyla kucağınıza almayi nasip etsin dilerim doğum hikâyenizi dinlemekte nasip olur birgün bende tam 1 buçuk yıl sonra hamile kalabildm ancak eşim yanımda yoktu öğrendiğimde sehir disindaydi ve eşime adet olduğumu söylemiştim msj da oda bana bisürü teselli verdi hatta sonra bi patik aldım Galatasaraylı ve onu hediye paketinin içinde vermiştim kulağına da baba olmaya hazır mısın felan dedim çok sevinmisti bana sarildi felan o gece sevincten uyuyamadi ama sizinki daha güzelmiş tabisiii
arkadaşlar herkese merhaba
benimde reglim 3 gün geçmişti test sonucum 511,9 ama kafam çok karışık sanırımbu değerin 2 günde bir 2 katına çıkması lazım mış ve daha sonra keseyi göremk lazımmış, hamilemiyim değil miyim hala anlamadım aileme söyeleyemiyorum bile.
kimysal gebelik v.b. şeyler var mış bir korku aldı beni
benimde reglim 3 gün geçmişti test sonucum 511,9 ama kafam çok karışık sanırımbu değerin 2 günde bir 2 katına çıkması lazım mış ve daha sonra keseyi göremk lazımmış, hamilemiyim değil miyim hala anlamadım aileme söyeleyemiyorum bile.
merhaba test sonucu çok yüksek çıkmış hamilesiniz bence doktora gittinizmi peki.bu arada evet 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor benimde ilk 150 çıkmıştı ondan sonra 300 lere gelmişti enson baktırdığımda 1200 falan dı.arkadaşlar herkese merhaba
- 18 Kasım 2014
- 157
- 51
- 43
- 33
Arkadaslr bana bi cvp verin lutfen bizde 4 aylik evliyiz ve 4 aydr bebis istiyrz ama olmuyo.. bende polikistikover var 4 sene oncede kist patladi ve yumirtalgm catladi cok korkuyrm olmyck diye .. aranzda benm gibi oupta hamile kalan varmi acaba??? Ne yapmam gerekiyo bi yol gosterin lutfeeeennnn
- 25 Ekim 2014
- 136
- 92
- 123
- 35
Darısı başımıza inşaallah benimde adetim 5gün geçti ama hala adet olmadım sadece adet günümde çok feci bir ağrım vardı heran tuvalete gittim ha geldi ha gelecek kırmızlar diye ama gelmedi ve ogün sanki zehirlenmişim gibi midem çok kötüydü hiç halim yoktu dedim kesin üşüttüm ben ve çok sancılı geçecek adetim ama hala görmedim ve ağrımda geçti ara ara sızlıyo okadar tabi gögüslerim hala dokununca ağrıyo bide belim ağrı ama öyle şiddetli ağrım geçti test yaptım negatif iki tane yaptım hemde neden adet olamıyorum acaba hamile olabilirmiyim negatif çıkmasına rağmen
merhaba test sonucu çok yüksek çıkmış hamilesiniz bence doktora gittinizmi peki.bu arada evet 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor benimde ilk 150 çıkmıştı ondan sonra 300 lere gelmişti enson baktırdığımda 1200 falan dı.
doktorum kongre de telefonla ulaştım o testi bugün tekrarlamamı söyledi haftayada keseyi göreceğiz dedi. bakalım ama çok okudum sanırım baya gerildim.
rahatlattığın için çok teşekkür ederim. sağlıkla sıhhatle doğsunlar inş
Darısı başımıza inşaallah benimde adetim 5gün geçti ama hala adet olmadım sadece adet günümde çok feci bir ağrım vardı heran tuvalete gittim ha geldi ha gelecek kırmızlar diye ama gelmedi ve ogün sanki zehirlenmişim gibi midem çok kötüydü hiç halim yoktu dedim kesin üşüttüm ben ve çok sancılı geçecek adetim ama hala görmedim ve ağrımda geçti ara ara sızlıyo okadar tabi gögüslerim hala dokununca ağrıyo bide belim ağrı ama öyle şiddetli ağrım geçti test yaptım negatif iki tane yaptım hemde neden adet olamıyorum acaba hamile olabilirmiyim negatif çıkmasına rağmen
kan testi yaptırırsan doğru sonuca ulaşırsın bence idrar testleri geç cevap verebiliyor
rica ederim.Bu arada bugünki test sonucunuda paylaşırsanız sevinirim.bende bu ay 2. çocuk için çalışmalara başladım lütfen dua edin çünkü 1. de çok uğraştık 20 ay sonra hamile kalabildim.doktorum kongre de telefonla ulaştım o testi bugün tekrarlamamı söyledi haftayada keseyi göreceğiz dedi. bakalım ama çok okudum sanırım baya gerildim.
rahatlattığın için çok teşekkür ederim. sağlıkla sıhhatle doğsunlar inş
- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
- 108
Canım benim hiçbir bilgim yok ama umarım kötü düşündüğün gibi değildir. Bir doktora görünsen canım doktor sana ne olacagını ne yapman gerektiğini söylerArkadaslr bana bi cvp verin lutfen bizde 4 aylik evliyiz ve 4 aydr bebis istiyrz ama olmuyo.. bende polikistikover var 4 sene oncede kist patladi ve yumirtalgm catladi cok korkuyrm olmyck diye .. aranzda benm gibi oupta hamile kalan varmi acaba??? Ne yapmam gerekiyo bi yol gosterin lutfeeeennnn
rica ederim.Bu arada bugünki test sonucunuda paylaşırsanız sevinirim.bende bu ay 2. çocuk için çalışmalara başladım lütfen dua edin çünkü 1. de çok uğraştık 20 ay sonra hamile kalabildim.
merhaba
doktor dan yeni geldim doktor kan testi yapma gereği duymadı, ultrasonla baktı keseyi gördüğünü söyledi. ama çok küçük olduğunu söyledi doktorumu telefonla aradım haftaya görüşeceğiz gene haber veririm
çok sevindim maşallah allah kucagınada almayı nasip etsin inş. çok güzel günler seni bekliyor ...merhaba
doktor dan yeni geldim doktor kan testi yapma gereği duymadı, ultrasonla baktı keseyi gördüğünü söyledi. ama çok küçük olduğunu söyledi doktorumu telefonla aradım haftaya görüşeceğiz gene haber veririm
- 18 Kasım 2014
- 157
- 51
- 43
- 33
Buayda olmazsa doktora gidecm zaten canm cok sagol yinede.. ama bide ilk defa bu ay goguslerm agriyo dokunamiyrm arti cok sik tuvalete gidiyrm bunlr bi belirti olabilrmi???Canım benim hiçbide bilgim yok ama umarım kötü düşündüğün gibi değildir. Bir doktora görünsen canım doktor sana ne olacagını ne yapman gerektiğini söyler
- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
- 108
evet bunlr tabiki belirti olabilir canım herkeste değişiyorBuayda olmazsa doktora gidecm zaten canm cok sagol yinede.. ama bide ilk defa bu ay goguslerm agriyo dokunamiyrm arti cok sik tuvalete gidiyrm bunlr bi belirti olabilrmi???
- 18 Kasım 2014
- 157
- 51
- 43
- 33
Buayda olmazsa doktora gidecm zaten canm cok sagol yinede.. ama bide ilk defa bu ay goguslerm agriyo dokunamiyrm arti cok sik tuvalete gidiyrm bunlr bi belirti olabilrmi???Canım benim hiçbide bilgim yok ama umarım kötü düşündüğün gibi değildir. Bir doktora görünsen canım doktor sana ne olacagını ne yapman gerektiğini söyler
Insallah oyledr canim ya cok Istiyrm mis kokulu bi melegim olsun.. baznde diyrm acaba burdali yorumlari okuyrk psikoljk olarak kendmimi dinliyrm da hissesiyrm bunlarievet bunlr tabiki belirti olabilir canım herkeste değişiyor