18. Haftada bacak arasını boş görmeme rağmen doktorun erkeğe de benziyor demesi ?

annelikyolunda4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
307
104
18
26
Boş gördüm ben kız gibi de erkek gibide dedi. 16da %90 kız demişti 18de erkekte olabilir dedi ama bacak aradı boştu benim göremediğim ne gördü bilmiyorum

Boş gördüm ben kız gibi de erkek gibide dedi. 16da %90 kız demişti 18de erkekte olabilir dedi ama bacak aradı boştu benim göremediğim ne gördü bilmiyorum
Öncelikle Rabbim gönlüne göre versin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ben oğlumu 11 haftalıkken öğrendim net bir şekilde gördüğünü söyledi doktor ki makina da pek iyi değildi. Kızım da ise inanmazsın ama son aylara doğru kesin kız lafını duydum doktordan aradaki kordonun şaşırtma payı olabilir o haftalarda belki o 18lşk ihtimali ondan söylemiştir ayrıntılı usg de falan daha net bişey söylenir aslında yada bir sonraki kontrol için sabret

Ya bende erkekte direk belli oluyor diye biliyorum bariz çıkıntı oluyor çünkü Bursa gördüğüm fotolarda falan… Kordondan mı öyle sandı neden bilemem tabi 18de erkek gibi de geldi dedi baya dikkatli baktı bende baktım bacak arası boştu sadece kabardı vardı çıkıntı yoktu kordonu gördüm hatta ince ip gibi yani buna rağmen erkek gibi geldi falan demesi beni şey yaptı

Boşver be canım stres yapıp düşünme bir sonraki kontrol de dediğim gibi daha net bişey denir ama kendi duyduklarıma göre ki şükür tecrübe de ettim erkek çabuk belli ediyor ulu orta duruyor bamyası

Boşver be canım stres yapıp düşünme bir sonraki kontrol de dediğim gibi daha net bişey denir ama kendi duyduklarıma göre ki şükür tecrübe de ettim erkek çabuk belli ediyor ulu orta duruyor bamyası
İnsan merak ediyor ya ilk olduğu için sanırım burda da duyuyorum 20de 21de erkeğe dönen şaşıyorum bazı bebeklerin 13te bile çıkıntı bariz :) neyse hayırlısı olsun

İnsan merak ediyor ya ilk olduğu için sanırım burda da duyuyorum 20de 21de erkeğe dönen şaşıyorum bazı bebeklerin 13te bile çıkıntı bariz :) neyse hayırlısı olsun
Kızzzz bebek erkeğe döner mi hiç tövbe tövbe doktor görmemiştir Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…