- 23 Aralık 2024
- 301
- 101
- 13
- 26
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Boş gördüm ben kız gibi de erkek gibide dedi. 16da %90 kız demişti 18de erkekte olabilir dedi ama bacak aradı boştu benim göremediğim ne gördü bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle Rabbim gönlüne göre versin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBoş gördüm ben kız gibi de erkek gibide dedi. 16da %90 kız demişti 18de erkekte olabilir dedi ama bacak aradı boştu benim göremediğim ne gördü bilmiyorum
Ya bende erkekte direk belli oluyor diye biliyorum bariz çıkıntı oluyor çünkü Bursa gördüğüm fotolarda falan… Kordondan mı öyle sandı neden bilemem tabi 18de erkek gibi de geldi dedi baya dikkatli baktı bende baktım bacak arası boştu sadece kabardı vardı çıkıntı yoktu kordonu gördüm hatta ince ip gibi yani buna rağmen erkek gibi geldi falan demesi beni şey yaptıÖncelikle Rabbim gönlüne göre versin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ben oğlumu 11 haftalıkken öğrendim net bir şekilde gördüğünü söyledi doktor ki makina da pek iyi değildi. Kızım da ise inanmazsın ama son aylara doğru kesin kız lafını duydum doktordan aradaki kordonun şaşırtma payı olabilir o haftalarda belki o 18lşk ihtimali ondan söylemiştir ayrıntılı usg de falan daha net bişey söylenir aslında yada bir sonraki kontrol için sabret
Boşver be canım stres yapıp düşünme bir sonraki kontrol de dediğim gibi daha net bişey denir ama kendi duyduklarıma göre ki şükür tecrübe de ettim erkek çabuk belli ediyor ulu orta duruyor bamyasıYa bende erkekte direk belli oluyor diye biliyorum bariz çıkıntı oluyor çünkü Bursa gördüğüm fotolarda falan… Kordondan mı öyle sandı neden bilemem tabi 18de erkek gibi de geldi dedi baya dikkatli baktı bende baktım bacak arası boştu sadece kabardı vardı çıkıntı yoktu kordonu gördüm hatta ince ip gibi yani buna rağmen erkek gibi geldi falan demesi beni şey yaptı
İnsan merak ediyor ya ilk olduğu için sanırım burda da duyuyorum 20de 21de erkeğe dönen şaşıyorum bazı bebeklerin 13te bile çıkıntı bariz :) neyse hayırlısı olsunBoşver be canım stres yapıp düşünme bir sonraki kontrol de dediğim gibi daha net bişey denir ama kendi duyduklarıma göre ki şükür tecrübe de ettim erkek çabuk belli ediyor ulu orta duruyor bamyası
Kızzzz bebek erkeğe döner mi hiç tövbe tövbe doktor görmemiştir Rabbim gönlüne göre versin inşallahİnsan merak ediyor ya ilk olduğu için sanırım burda da duyuyorum 20de 21de erkeğe dönen şaşıyorum bazı bebeklerin 13te bile çıkıntı bariz :) neyse hayırlısı olsun
Kızdan erkeğe erkekten kıza çok var aynen anlamıyorlar demekki, hayırlı sağlıklı olsun inşallah.Kızzzz bebek erkeğe döner mi hiç tövbe tövbe doktor görmemiştir Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Merhaba benimde başıma aynısı geldi net sonucu öğrendiyseniz paylaşırmısınızBoş gördüm ben kız gibi de erkek gibide dedi. 16da %90 kız demişti 18de erkekte olabilir dedi ama bacak aradı boştu benim göremediğim ne gördü bilmiyorum
Erkekmiş öğrendikMerhaba benimde başıma aynısı geldi net sonucu öğrendiyseniz paylaşırmısınız
Bana özel yüzde yüz kız dedi değişmez dedi devlet hastanesi iki kere erkeğe benziyor erkek dedi ama dediğin gibi bacak arası bom boş bacak arasının resmini bile veriyor devlet hastanesiErkekmiş öğrendik