Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an bende aynı durumu yaşıyorum plasenta rahim ağzını tam kapatmasada rahim ağzına çok yakınmış kasık ve bel ağrılarım oluyo hatta bazen sancılar giriyor çok tedirginim bir kanamam olmasada bu riskten nasıl kurtulabiliriz acaba internette çok kötü şeyler yazıyorKanamam yok . Doktorum plasenta aşağıda bol bol dinlen kendini yorma yukarı çıkma ihtimali var dedi yukarı çıkması için başka neler yapabilirim veya nelerden kaçınmam gerekir ?
İnternete bakmayın doktorlar öyle birsey demiyor. Çoğu kişide var. Sezeryan olucaz sadece. Benim de previa marjinalis. Rahmin ucunu kapatıyor.Şu an bende aynı durumu yaşıyorum plasenta rahim ağzını tam kapatmasada rahim ağzına çok yakınmış kasık ve bel ağrılarım oluyo hatta bazen sancılar giriyor çok tedirginim bir kanamam olmasada bu riskten nasıl kurtulabiliriz acaba internette çok kötü şeyler yazıyor
Zonklama ara ara bıçak saplanır gibi acılar kasık ağrısı yok yok yani ağrıdıkçada insan tedirgin oluyo sizim kanamanız var mı kaçıncı haftadasınızBenımde aşağıda vajinal bölgede ağrı zonkluyor ara ara
Zonklama ara ara bıçak saplanır gibi acılar kasık ağrısı yok yok yani ağrıdıkçada insan tedirgin oluyo sizim kanamanız var mı kaıBenımde aşağıda vajinal bölgede ağrı zonkluyor ara ara
peki bu plasenta yukarı çıkarsa tekrar aşağı inme durumu olabilirmiymiş veya benimkide sizinki gibi dahada aşağıya gelip rahmi tam kapatırmı acabaİnternete bakmayın doktorlar öyle birsey demiyor. Çoğu kişide var. Sezeryan olucaz sadece. Benim de previa marjinalis. Rahmin ucunu kapatıyor.
YokZonklama ara ara bıçak saplanır gibi acılar kasık ağrısı yok yok yani ağrıdıkçada insan tedirgin oluyo sizim kanamanız var mı kaı
peki bu plasenta yukarı çıkarsa tekrar aşağı inme durumu olabilirmiymiş veya benimkide sizinki gibi dahada aşağıya gelip rahmi tam kapatırmı acaba
Yukarı çıktı ise aşağı inmez bir daha Allah’ın izni ile.Zonklama ara ara bıçak saplanır gibi acılar kasık ağrısı yok yok yani ağrıdıkçada insan tedirgin oluyo sizim kanamanız var mı kaı
peki bu plasenta yukarı çıkarsa tekrar aşağı inme durumu olabilirmiymiş veya benimkide sizinki gibi dahada aşağıya gelip rahmi tam kapatırmı acaba
Henüz çıkmadı zaten 18.haftamda öğrendik bugünde 18+6 yızYukarı çıktı ise aşağı inmez bir daha Allah’ın izni ile.
Çok geçmiş olsun. 24. Haftaya kadar vakit var daha. Ben de 4 aydır yatiyorum benim sadece tuvalet iznim var. İnşallah sağlıkla geçiririz bu süreci.Henüz çıkmadı zaten 18.haftamda öğrendik bugünde 18+6 yızyani ağrılarım sancılarım devam ediyo hiç çıkıcak gibi değil sadece tuvalet ve yemek hazırlamak içim kalkıyorum haricinde yatıyorum buna rağmen ağrılarım var
Aaaa gerçekten mi kanamanız oluyomuydu kaç haftalıksınızBenimde öyleydi rahim ağzını tam kapatıyordu ama hiçbir doktor bana hiç kalkma yat demedi rapor bile vermediler bütün gün ayakta çalışmaya devam ediyorum son kontrolde yukarı çıkmıştı
Gerçekten sizim adınıza çok sevindim bize ümit olmanızada öyle tabiBenimde öyleydi rahim ağzını tam kapatıyordu ama hiçbir doktor bana hiç kalkma yat demedi rapor bile vermediler bütün gün ayakta çalışmaya devam ediyorum son kontrolde yukarı çıkmıştı
Evet ara ara oluyordu progestan fitil kullanıyordum şuan 18. Haftadayım. Bebek büyüyüp güçlendikçe kendiyle birlikte yukarı çekecek demişti doktor. Çok normal bir durum demişti. Hatta kanaman olmasa söylemezdim bile sana demiştiAaaa gerçekten mi kanamanız oluyomuydu kaç haftalıksınız
Nette okuyunca korkuyor insan ama ordaki kadar karamsar konuşmuyor doktorlar çünkü değişebilen bir durum. Benim öyle ağrılarım oluyordu ki alt kısımda baskı kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrılar çok moralim bozuluyordı ama kendiliğinden düzelmiş çok hareketsiz bir yaşam da yukarı çıkmasını engeller bence sen rutin hayatına devam et canımGerçekten sizim adınıza çok sevindim bize ümit olmanızada öyle tabi![]()
Ya zaten 16.haftadan öncekiler bu haftalara geldiğinde yukarı çekiliyomuş benim en büyük korkum 14+5 te böyle bir durum yoktu doktorum bahsetmedi sol posteriordu 18.haftada olunca çıkacağına dair ümidim kalmıyo dediğiniz gibi bıçak saplanır tarzda ağrılar oluyo hatta bugün iki büklüm yürüdüm rahmimde bir baskı var taşıyamıyorum gibi oluyoNette okuyunca korkuyor insan ama ordaki kadar karamsar konuşmuyor doktorlar çünkü değişebilen bir durum. Benim öyle ağrılarım oluyordu ki alt kısımda baskı kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrılar çok moralim bozuluyordı ama kendiliğinden düzelmiş çok hareketsiz bir yaşam da yukarı çıkmasını engeller bence sen rutin hayatına devam et canım
Bizde ailemizle aynı şehirde değiliz her ne kadar ev işi yapmasamda kalkıp mecbur kahvaltı ve aksam yemeği hazırlıyorum bazen çok zor ağrılı oluyo ama elimden daha fazlası gelmiyorNette okuyunca korkuyor insan ama ordaki kadar karamsar konuşmuyor doktorlar çünkü değişebilen bir durum. Benim öyle ağrılarım oluyordu ki alt kısımda baskı kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrılar çok moralim bozuluyordı ama kendiliğinden düzelmiş çok hareketsiz bir yaşam da yukarı çıkmasını engeller bence sen rutin hayatına devam et canım
Benimde başlarda yoktu sonradan olmuştu canım en fazla normal doğum olmaz hiçbişey okuma boşverYa zaten 16.haftadan öncekiler bu haftalara geldiğinde yukarı çekiliyomuş benim en büyük korkum 14+5 te böyle bir durum yoktu doktorum bahsetmedi sol posteriordu 18.haftada olunca çıkacağına dair ümidim kalmıyo dediğiniz gibi bıçak saplanır tarzda ağrılar oluyo hatta bugün iki büklüm yürüdüm rahmimde bir baskı var taşıyamıyorum gibi oluyo
İnanın doğum şeklini başından beri hiç umursamıyorum hepte söyledim hangisi benim için kolay olucaksa o olsun diyede işte bu yok rahim alınabilir yok bebek çok erken gelebilir kanama olabilir vs vs artık akışına bırakıcaz mecburBenimde başlarda yoktu sonradan olmuştu canım en fazla normal doğum olmaz hiçbişey okuma boşver