• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18. hafta kasık ağrısı

Ak23

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
212
56
13
27
18+1 haftalık hamileyim iki gündür şiddetli kasık ağrısı yasıyorum önceden de ara ara olup geçerdi ama iki gündür geçmiyor ağrı bazen azalıyor ama sonra tekrar artıyor eşim sırtıma karnıma masaj yapıyor o zaman biraz iyi geliyor ama acı eşiğim çok azmış galiba yani hamile olmayana kadar acı eşiğim yüksek sanardımda bi kasık ağrısında gözlerim doluyo oturup ağlıyorum . Adet sancısı gibi . Yani kaçıncı haftaya kadar olur bu ağrılar

Merhaba canım aynı konudan bende açım şimdi ben 11. Hafta ama adet sancısı çekiyorum resmen rahmin heryerini kaplıyor ağrım. Ve sırtımı kaldıramıyorum resmen sende durum nasıl? Doktora gittin mi

Bende 16. Haftada 18. Haftada yaşamıştım internette normal olduğu yazıyordu. Tabi doktora göründüm baktı bir sorun yok dedi magnezyuma başladım vücut ihtiyac duyuyor gebelikte magnezyuma.
Bir de gaz sıkışması falanda oluyor o da ciddi ağrı yapıyor ona da dikkat edin, ağrı bazen karıştırılıyor. Hafif beslenmek en güzeli gebelikte ben hamur işi tükettiğim zaman kasıklarım ağrıyor bunu sonradan farkettim.

Back