Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi duruyorDoktor erkek benziyor dedi ama net bişey demedi iki bacak arası resmini verdi anliyanlar
buda erkek gibi ama bacaklar i kapalı belli olmuyo15+1 deyiz bizede yorum yapabilir misiniz?
Nasıl tahmin ettiniz? 12 haftalikken kesin kız dediler özelde dun devletde yüzde 60 erkek ama henüz bilemeyiz ileriki haftalar önemli dediler ben anlayamadımbuda erkek gibi ama bacaklar i kapalı belli olmuyo
Cnm ben 22 haftalık detaylı da ogrenicem net senin kiminde benim ultrason resmine benzettim banada erkek benziyor dedi pipi gibi iki bacak resmini verdi ama yine net cvp alamadımNasıl tahmin ettiniz? 12 haftalikken kesin kız dediler özelde dun devletde yüzde 60 erkek ama henüz bilemeyiz ileriki haftalar önemli dediler ben anlayamadım
23 haftalikken de bizim detaylı randevumuz var umarım öğrenebilirizCnm ben 22 haftalık detaylı da ogrenicem net senin kiminde benim ultrason resmine benzettim banada erkek benziyor dedi pipi gibi iki bacak resmini verdi ama yine net cvp alamadım
Hafta ya ogrenicem inslh hakkımızda hayırlısı olsun cnm bilmiyorum kız benim ultrason kağıdında sen de fark ettinmi erkek benziyor sanki ama Kordon felan oldumu öyle gözükür mu bilemedim23 haftalikken de bizim detaylı randevumuz var umarım öğrenebiliriz![]()
Erkeğe benziyor ama Kordon'da olabilir ultrason çok belirsiz görünüyor canım hayirlisi olsun sağlıkla gelsinler minnoslarHafta ya ogrenicem inslh hakkımızda hayırlısı olsun cnm bilmiyorum kız benim ultrason kağıdında sen de fark ettinmi erkek benziyor sanki ama Kordon felan oldumu öyle gözükür mu bilemedim![]()
İnşallah cnmErkeğe benziyor ama Kordon'da olabilir ultrason çok belirsiz görünüyor canım hayirlisi olsun sağlıkla gelsinler minnoslar![]()
Bize de bakar mısın canimCnm ben 22 haftalık detaylı da ogrenicem net senin kiminde benim ultrason resmine benzettim banada erkek benziyor dedi pipi gibi iki bacak resmini verdi ama yine net cvp alamadım
2 resimde kız gibi gözüküyor cnm doktor un ne dediBize de bakar mısın canimEki Görüntüle 3460298 Eki Görüntüle 3460299